Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Lördagsmys!

IMG_3323 IMG_3324

Hej sötaste!

En lååång prommis med Elle och Noell när Belle tog en tuppis med C, Monopol och en riktigt härlig och vansinnigt god och krämig ( viktigt ) lasagne om jag får lov att säga det själv har fyllt vår lördag. Och ett fång tulpaner att sätta i min Aaltovas som hängt med sedan jag flyttade hemifrån. Det vill säga galet många år sedan. Jag var 17 och gick fortfarande på gymnasiet. Men ja. Inredningskärleken har funnits i mitt hjärta sedan flickrummet.

Vi fann en så fin liten sjö precis här i närheten på vår långpromenad och dit återvänder vi imorgon med skridskorna. Bara precis på andra åkern från vår lilla gård.

Nu väntar det där underbara lördagsmyset med lilla skålen godis och så ska vi se på något mys när barnen somnat.

lördagspuss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Bilden av den där lasagnen är som etsad på mina näthinnor. Kan bara tänka mig hur de ljumma resterna i formen smakade efter middagen, muuuums! 😀

    Hannah 2016-01-18 14:05:30
    Svara
  • Åh, tulpaner! Med allergiker i familjen kan vi inte ha tulpaner, men Aalto-vaser har vi 🙂 En var, faktiskt. Jag och min man fick varsin i studentgåva och barnen har fått varsin i dopgåva. Tur nog är de ju snygga utan blommor också!

    Maria 2016-01-17 13:41:24
    Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!