Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Nyrensad Step in closet!

IMG_3841

Precis intill trappen på ovanvåningen finns min lilla lilla Step in closet. Det var en alldeles tom yta när vi köpte huset och i vårt gamla hus finns (fanns) i princip ingen förvaring alls. Så den byggde C till mig efter mina önskemål.

IMG_3843

I asken från By Malina ligger en dröm. Som ni ska få se en annan gång…

IMG_3848

Det är ju ingen stor garderob jag har så de gäller att hålla den välrensad och jag har kläderna framme efter säsong. I vårt gästhus finns desto mer plats så där förvarar vi de kläder som inte används just nu.

IMG_3849

Häromdagens ägnade jag en hel kväll åt att rensa garderoben helt skoningslöst. 

IMG_3851

Jag körde genom precis allt. Från underkläder, strumpbyxor, bikinisar, tröjor, tishor ja allt. Och ingenting fick stanna som kändes siså eller hade minsta lilla noppra.


IMG_3859

Mycket skön känsla. 

Tapeten kommer från Ralph Lauren. Och själva Step in Closeten är alltså platsbyggd.

IMG_3865

Hej älskade vardagsfredag!

Första vardagsveckan når snart sitt slut. Det har varit en del gäspiga mornar och många vääääldigt kalla dagar. Idag har vi alltså -16 grader. Galet! Jag fryser massor trots att jag lever i ett varmt mjukt skönt ullunderställ och elden sprakar i öppna spisen dag som natt. Vi har egentligen inte särskilt kallt inne men det är nog själva känslan…

Men har ni sett så vackert allt blir när det är såhär kallt? Det blir liksom sådär stillsamt på något vis. Det är som om naturen tystnat och det är en ganska mäktig känsla att allt är alldeles tyst och stilla.

Vår lilla älskade Maja har flyttat in i växthuset. Hon vill ju verkligen inte vara inne mer än små små korta stunder så i växthuset har hon en liten soffa med fårskinn att ligga på. Och sina matskålar. Lilla hjärtat vad jag önskar att hon ville vara inne hos mig istället nu när det är så kallt.

Nu ska jag ta tag i min fredag och idag påbörjas inventeringen av butiken. Sortera, rensa lagret och fylla på rean. Jag är inne i en riktig rensa och sortera period just nu. Så idag får ni hålla utkik på Insta ( juliakbloppis ), jag lägger ut en del där framåt dagen.

Njut nu fredagen mina fina!

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Vet ingen annan med en så fin SIC. Än mindre en som är fylld med så ofantligt mycket finheter! Och ordningen sen, wow! :D<3

  Hannah 2016-01-18 14:08:00
  Svara
 • Superfint Julia! Den översta tröjan i ljust rosa, är det någon ny? Vore roligt med en fin tjocktröja med lite färg. Puss & kram å trevlig helg!

  Helen 2016-01-15 17:53:05
  Svara
  • Svar på Helens kommentar.

   Tack 🙂 Den är dessvärre äldre och kommer från COS. Men de brukar återkomma med modeller och liknande färger så håll utkik. Puss och kram och trevlig helg till dig också! J

   juliak 2016-01-15 18:21:12
   Svara
 • Såå härligt pepp man blir här hos dig!! Himla fin step-in closet! Ha en strålande fredag!
  Kram Emmeli

  Emmeli 2016-01-15 13:47:51 http://www.lillafrunsdagbok.se
  Svara
 • Slänga för att de var noppriga? Köp en elektrisk noppbortagare för 100-lappen på Elgiganten och dammsug/skär bort nopprorna så är de som nya, tröjorna. Sparar pengar och miljö. Ull nopprar sig, även högkvalitativ. Jag vet ”fina” klädbutiker som använder sig av sådana.

  Maria 2016-01-15 11:06:59
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Jag vet! Men de plagg jag slängt var bortom räddning. Har ett gäng fina cashmeretröjor och de noppar sig ju alltid till en början men håller sig fina i en evighet därefter. Nä superskönt att bli av med solkigt gammalt och sådant som inte används tycker jag 🙂

   juliak 2016-01-15 11:40:58
   Svara
 • Åååå så fin!
  sparar bilderna i min pinterest som inspiration då vi ska fixa en sån till mig i en liten skrubb” i vårt sovrum i vår 🙂
  Längtar efter att börja fixa igen, fast vi precis avslutat projekt utbygge hall;-)
  Känns det igen?
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

  Ekenäsliv 2016-01-15 09:57:29 http://www.ekenasliv.se
  Svara
 • Så härlig känsla när man rensat!! Som en nystart och mycket lättare i sinnet 🙂

  N verkar vara väldigt duktiga på att hitta lösningar för att maximera yta. Jag har ju tjatat på att få veta hur stort ni har det på ett ungefär då vi lever med 3 barn i en lägenhet på 95 kvm och där vi också sitter och klurar hur vi ska bygga ett rum i ett rum så att säga 🙂 Du får säga i från om det känns för mycket privat info men det vore så roligt att veta på ett ungefär 🙂
  Skönt också med en man som både sätter igång projekt men som också faktiskt avslutar dem ganska så direkt! När det blir dags för oss att bygga rum till sonen så kanske vi hör av oss till Carlos då vi inte själva kan snickeri.

  Ha en jättetrevlig helg! Själv ska jag arrangera ett familjekalas för vår stora tjej som fyller nio år på söndag 🙂 så det blir väl inte så mycket avkoppling tyvärr..

  Jessica E 2016-01-15 09:44:42
  Svara
  • Svar på Jessica Es kommentar.

   Åh men mys med kalas ändå. Stor tjej 🙂 Jag lovar. Jag har en lista med ALLA önskemål som jag ska tillgodose under våren. ja vi har ju inget stort hus men men nyttjar precis varje m2. Fin fredag! kram J

   juliak 2016-01-15 11:42:46
   Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!