Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Gårdagens frustration och mina bästa reafynd!

Hej hopp!

Torsdag och en fin torsdagsfeeling i kroppen idag. Igår kände jag preciiiiiis tvärtom. Pjuh stackars C. Jag surade på rätt så mycket faktiskt. Jag har så svårt att fungera om det är stökigt och rörigt vilket det var igår. Minst sagt. I hela huset. I huvudet. På skrivbordet. Ja ni fattar känslan? Den där känslan av att inte hinna med någonting. Och att precis allt jag tar mig för inte blir varken bra genomfört eller färdigt för den delen. Frustrerande!

Idag är vårt lilla hus strålande rent. Och jag har hunnit beta av en hel del jobbrelaterat och det är fortfarande ljust. Och läget känns under kontroll. Härligt!

IMG_3822

IMG_3832

IMG_3827

IMG_3833

IMG_3830

Har ni gjort några fina reafynd? Jag är ingen rearäv och tycker att butikerna är lite stökiga och trista just nu…Men lite har jag fyndat iallafall och det blev en alldeles ljuvlig stickad tröja ( HM ) som jag mer eller mindre bor i just nu, alldeles bedårande vackra pudriga underkläder ( COS ) och träningskläder.

Just träningskläder var jag i stort behov av och nu är lådan med träningskläder välfylld. Bland annat så hittade jag ett par något lösare svarta tunna byxor från Nike ( modellen heter Bliss Skinny Pant ) och ett par toppar och tröjor på HM.  Och apropå träning så har jag fortfarande inte kommit igång efter jullovet. Visserligen har jag hållit igång och inte suttit särskilt mycket om dagarna denna veckan men jag längtar efter att få bli sådär toktrött och genomsvett av ett träningspass. Nästa vecka kör jag igång!

A60026_010_01

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Nä! Lyllo C är mer riktigt! <3

  Hannah 2016-01-18 14:10:19
  Svara
 • Vilken storlek har du på din tröja ? Är det mohairblandning i matrialet? Härligt med träning men hu så kallt att springa nu :)) vi väntar lite tills det blir något mildare ! Kör annars året om ! Kram

  Karin 2016-01-14 23:55:32
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Tror fasen inte att det blir något spring…Möjligen en PW eller så. Jag väntar med dig 😉 Ja det är mohair i den och det är en storlek S. Kram och fin fredag! Julia

   juliak 2016-01-15 08:56:54
   Svara
 • Jag förstår precis hur du menar för jag blir likadan och det är jobbigt när man lever med en stökig make och ett stökigt barn plus två hundar, tre katter och två marsvin. Jag sitter inte ofta men blir tyvärr inte smalare för det!
  Fina saker du har fyndat!
  Kram från andra sidan plurret.

  Bodil 2016-01-14 15:27:25
  Svara
  • Svar på Bodils kommentar.

   Jaa jag vet ju precis. Men jag tror att den här vardagliga rörelsen är toppen för hälsan! Faktiskt. Men saknar den där sköna kicken av ”riktig” träning. Kramar till dig! J

   juliak 2016-01-14 15:53:10
   Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!