Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Ny vinteroutfit sökes!

IMG_3794 IMG_3789 IMG_3762 IMG_3801 IMG_3800 IMG_3808 IMG_3813 IMG_3777

 

Hej finingar!

Åh men alltså kylan. Nej det är inte min kopp alls faktiskt. Vackert oooooh jaaa. Och så tycker barnen att det är mysigt med snön. Och faktiskt. Om nu vintern skulle bestämma sig för att stanna riktigt länge så blir det ändå ingen särskilt lång hård vinter sammanlagt. Bra så.

Jag inser nu när jag ser på mig själv. Att min vinterutstyrsel inte håller måttet alls. Vad ääääär det för rysliga brasor jag har på mig *haha*. Vilken fruktansvärd passform alltså. Jag vågar knappt yppa att de köptes den allra första vintern här. Året var 2004. Och det var en helt galet kall vinter har jag för mig.

Så av min inte så stilsäkra vinteroutfit kan man ju förstå att jag inte gärna hänger ute i onödan när det är kallt och därmed inte brytt mig om att köpa något nytt men nu är det nog dags om jag och barnen ska på vår årliga tripp till Dalarna för lite skidåkning. Såg att de fanns ett par snygga skidbyxor på HM online med de var såklart slut. Så om någon har tips på ett par snygga skidbyxor så tipsa mig gärna! De får gärna vara billiga också då de används så sällan.

Nu ska jag inte vara alldeles opepp gällande vintern för vi hade det faktiskt mysigt ute och lyckades fånga januarisolen och få rosiga kinder. Och att få bo här. Det gör nästan ont i hjärtat så vackert här är nu faktiskt.

Fin fredag sötaste! Vi ska susa iväg och köpa helgens godsaker och så ska jag se om jag hittar några fina mössor till Belle.

kram

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej!
  Uppdaterar min vinteroutfit ungefär lika ”ofta” som du. 😉
  Vill ändå slå ett slag för HM:s skidbyxor. Köpte ett par av dom typ 2003 och de är lika bra än idag. Och jag kan lyckligtvis fortfarande ha stl 36, lycka bara det, efter att ha fått 2 barn under dessa år. 🙂

  Anki 2016-01-09 15:53:22
  Svara
  • Svar på Ankis kommentar.

   Haha men jaaa de är alltid något iallafall att de passar. Mina är tom för stora 😀 Kanske står ut med dessa ett år till och haffar ett par från Hm nästa år men då gäller det att vara ute i god tid. Kramar J

   juliak 2016-01-10 12:27:47
   Svara
 • Men heeeeej snygging!
  Long time no titt här inne, tiden du vet..
  Du är så jäkla vacker tycker jag, yes, även i ”rysliga brasor”. De är väl inte så tokiga ändå, jag har ett par från Lindex barnavdelning haha! Är man en lite skit så är man 😉
  HM har haft flera snygga genom åren, men jag missar dem ta mig tusan alltid! Tar slut fort vad det verkar..
  Förra året investerade jag i en riktigt varm vinterjacka, från J.Lindeberg, och den är sååååå himla skön. Och snygg med tycker jag 😉

  Lycka till med vinteroutfiten och ha en riktigt go lördag bästa du!
  Kram Catta

  Catta (Ljuva Magnolia) 2016-01-09 14:28:08 http://ljuvamagnolia.se
  Svara
  • Svar på Catta (Ljuva Magnolia)s kommentar.

   Du är världens snällaste. Tack 🙂 🙂 🙂 Haha då kommer du billigt undan ju om inte annat. Jag ska hugga ett ar nästa år och så får jag stå ut med dessa hemska ett år till. Vill ha lite halvtighta sådär och något utställda. Vore ju snyggt. Många kramar! J

   juliak 2016-01-10 12:29:04
   Svara
 • Hej Julia!
  Vad härligt med all denna snö och så roligt för barnen att ha den att leka i! Idag har vi här i västra Sverige fått 20-25 cm helt lätt och mjuk nysnö-håller tummarna att den blir liggande ett tag. Vi har ju numera mest regniga och mörka vintrar, hua!
  Kan tipsa dig om att Ellos har en hel del fina överdragsbyxor. Har själv köpt ett par Ahkka skalbyxor som jag tycker är riktigt bra.

  Ha det fint och tack för din fina och inspirerande blogg!
  Kram
  Britteli i Alingsås

  Britteli 2016-01-08 21:42:54
  Svara
 • Hur fin som helst är du lilla Julia. Sådana kläder behöver ju inte uppdateras så ofta. Var glad att du KAN ha dem efter så många år. Ha det underbart i snön. Kram Inger

  inger 2016-01-08 14:46:59
  Svara
  • Svar på ingers kommentar.

   Haha ja det har du kanske rätt i. Kanske spar som lite kuriosa sådär 😉 Kram och hoppas du också har det bra! Julia

   juliak 2016-01-08 19:01:09
   Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!