JULIA K

En titt in i skåpet och kärleken för livsmedelsbutiker i förorterna!

Som är så välfyllt med blandat porslin. Vi har inget finporslin alls utan allt används till vardag som fest. Och nu är skåpet rensat. Men ja som ni ser, ändå väldigt välfyllt… Det där med porslin. Kärlek alltså! Kan inte lämna kvar några pärlor om jag råkar på några på loppisar. Vi har ju ett till skåp också. Lika välfyllt det…pjuh. 

IMG_3659 IMG_3658 IMG_3657 IMG_3656 IMG_3654 IMG_3653 IMG_3650 IMG_3648 IMG_3647

Hej finaste!

Har ni haft en bra dag?

Vi bytte dra på trissar förmiddagsmonopolet i pymasarna mot en tur till ett köpcentrum för lunch och lite shopping. Så nu är jag tvärslut *haha*. Tog på krafterna det där. Vi passade på att också shoppa med oss utländska delikatesser ( äääälskar förortslivsmedelsaffärer med oändligt höga prydligt staplade travar med kondenserad mjölk, enorma buntar av slätbladig persilja, fetaost på lösvikt och askar med baklava ). Mitt sydländska hjärta tar glädjeskutt och jag och C med sitt sydländska hjärta går runt och bara myser och utbyter i samförstånd nickar som betyder att det är ju precis såhääääär man vill handla sin mat, typ varje dag.

Nåväl. Vi avslutade dagen med dagsfärska pitabröd, ostar och sötsaker istället för middag. Och så Monopol då.

kram

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Dreglar ju när jag läser om er shopping, ( eftersom jag inte ätit en endaste litten chokladbit idag)!

  Men alltså hur fina är inte de dör lådorna inne i skåpet!! Så fin detalj!
  Kram!

  Pernilla 2016-01-06 21:51:43
  Svara
 • Haha..men du har ju så fint porslin, så då går det ju å blanda lite.. Håller precis på att packa ner porslin i flyttlådor och tänkte just på hur ska man göra med udda glas etc.??? Men det är ju trots allt lite charmigt…. ☺️

  Sofias Lantliv 2016-01-06 21:01:38 http://Sofiaslantliv.wordpress.com
  Svara
 • Hehe, ni är fina ni 😀

  Hannah 2016-01-06 20:10:13
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!