JULIA K

Jullovskärlek!

IMG_3510_2

Hej sötaste!

Alltså nu är det lata dagar här på vår lilla gård. Sovmornar, chokladpraliner, Monopol och mys är vad vi fyller våra dagar med.

Jag har ju jättemycket som jag vill visa er. Bland annat ett bord som C snickrat till mig ( finns en skymt på Instagram ), min supertjusiga julklapp och så lite reafynd. Igår var jag nämligen iväg med Islandsvännen och tog en liten shoppingtur och så passade vi på att uppdatera livet över en latte.

Idag susade jag över till Bästa Binge  efter en Kökerietlunch med Hannah ( oh my sicken god soppa vi åt ) och syndade lite porslin. Som ni också ska få se såklart.

Det här med jullov alltså. Kärlek!

puss

Julia

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • 😀 <3

    Hannah 2016-01-06 20:12:31
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!