JULIA K

Älskade jullovsdagar…

IMG_3535

Min favvis på Kökeriet. Varmrökt lax, örthollandaise, ägghalvor, krispiga ärtskott och picklad rödlök.

IMG_3533-tile

Mina älsklingar. Mitt hjärta svämmar över ibland. Tänk. Mina. T R E älsklingar!

IMG_3536

Igår tog jag och barnen en lunch nere i hamnen och det är så mysigt att göra just sådant under jullovet. 

IMG_3541-tile IMG_3549 IMG_3546-tile

Efteråt köpte barnen varsin efterrätt på Rökeriet som ligger precis bredvid och så gav vi fåglarna lite mat. Belle och Elle ville ta e liten shoppingtur så vi åkte vidare till Lindex där de prövade sig genom ett gäng klänningar. Och jag menar verkligen g ä n g ! Belle körde dessutom ett seriöst skobyte inför varje ny outfit ( samma par skor ) så jag var helt svett, och Noell hur uttråkad som helst *haha*. De valde varsin riktigt fluffig skapelse till morgondagens firande. För balansens skull tog vi en tur runt vackraste Ringvägen och njöt av solnedgången.

IMG_3552

 

Hej mina fina!

Har ni det bra såhär dagen före Nyårsafton?

Vi har det alldeles förträffligt. Jag har bakat bröd till morgondagen och barnen har kraschat poppis och chokladhus. Straxt ska jag susa iväg och hämta upp en beställning på fisk nere i Hamnen på rökeriet och så ska jag handla det sista inför årets allra sista dag. Pirrigt det här med Nyår, älskar älskar känslan!

Vi ses snart igen!

Puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Mysigt ni ser ut att ha det. Gott nytt år! Kram Sofia

  Sofia 2015-12-30 23:01:00 http://plommonet3.blogspot.se
  Svara
 • Åh vad härligt det ser ut! Om vi någon gång åker till Gotland via ert lilla ställe tänker jag äta där med familjen. Har också varit iväg med mina 2 stor. 6 och 3,5 år och lilla N valde också en fluffig blekrosa historia från lindex! Mysigt med de små liven! Önskar er ett fint nyår! /Jessika i lilla huset

  Jessika 2015-12-30 17:52:20
  Svara
 • Önskar dig och de dina ett riktigt Got Nytt år!
  Kram Anna

  Ekenäsliv 2015-12-30 17:26:00 http://www.ekenasliv.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!