Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Årets juldukning!

IMG_3312jawboneIMG_3212IMG_3282IMG_3225-tilejawboneIMG_3213IMG_3291jawboneIMG_3217IMG_3320IMG_3292-tilejawboneIMG_3221IMG_3223

Hej mina fina!

Ja nu blev det visst många bilder men att duka vackert är något som verkligen ligger mig varmt om hjärtat.

Såhär tänker jag mig dukningen imorgon. En isigt grå linneduk, vita Swedish Grace porslinet, vita linneservetter, en peppis och ett grönkålsblad på varje tallrik. Gran och enkvistar känns mest barriga och grönkålen kan man ju faktiskt äta upp.

Pepparkakorna dekorerade jag med vit kristyr och en del fick strössel också. Sjukt roligt att dekorera och jag gick loss ordentligt och kände mig så pass nöjd att jag för en stund funderade på att sadla om till pepparkaksbagerska men nja…jag får hålla till godo med hemmabak.

Jag ska även pynta julbordet med grönkål. Det är jättefint att lägga några blad bredvid skinkan eller fatet med köttbullar tycker jag.

Idag så är jag igång med projekt rensa och göra Elles rum fint. Hon är typ pyssligast i världen och skapar varje ledig stund så skrivbordet behöver sig en rejäl omgång av rens och plock. Annars så är det en väldigt stillsam dag här. Vi går nog loss med julbestyren i köket under eftermiddagen .

Vi ses ju snart igen! Ta hand om er.

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så underbart fint och charmigt! – och tack för alla andra fina inlägg som spridit så mycket glädje, värme och inspiration! Önskar dig en riktigt fin jul! Kram Anna

    Anna 2015-12-23 18:22:06
    Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Joanna Swica
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Imane Asry
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson