JULIA K

Jawbone aktivitetsarmband

jawbonejawbone

Tadaaaaaa!

Min julklapp från mig själv till mig själv! Inga kostigheter alls i min värld, har köpt egna julklappar i evigheter. Älskar den där känslan av att unna sig själv något lite extra. Vilket jag är ganska bra på. Att unna mig…men det är viktigt för mig.Och så älskar jag paket. Och pirret. Och julen. Och allt som har med firande att göra! Och jaaaa jag slår in paket till mig själv *haha*.

Min julklapp är alltså ett så kallat aktivitetsarmband. En jawbone. Den ska peppa mig till ett ännu aktivare och hälsosammare år 2016.

Armbandet hjälper mig att hålla motivationen uppe och ger mig all information som behövs för att nå de mål jag har. Mina mål är en lagom aktiv vardag med tillräckligt många sömntimmar. Och kaaaaanske kanske ett lopp. Vi får se. Men det vore kanske lite roligt…

Den håller kollen på stegantal, motion, sömn och kaloriförbränning varje dag. Vill man så kan man hålla kollen på kosten också och sätta upp viktmål men det skippar jag just nu. Det intressanta är alltså min aktivitet samt sömn.

Det ska bli superspännande det här! Jag anar att den har väldigt många fiffiga funktioner som jag inte upptäckt ännu…

 

Har du köpt en julklapp till dig själv?

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hittar inte det fina fyrklöver armbandet på hemsidan! Under vilken kategori finns det? 🙂

  Frida 2015-12-23 00:04:17
  Svara
 • Snyggt! och bra :-), hade också velat ha en sån där pepp men jobbar på sjukhus så får inte ha något på armarna så då missas ju större delen av dagen tyvärr..
  Planen i år är att jag och sambon ska ge varandra en hotellövernattning med lyxmiddag i någon stad i Sverige eller kanske Köpenhamn, det är vad vi behöver just nu och så kan vi köpa sådant som vi behöver någon annan gång. 🙂

  Maja 2015-12-22 18:25:17 http://yttersttrivsamt.blogg.se
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Åh men du, vilken himla fin ide! Hoppas ni får de bäst! Och man överlever bergis utan ett band 😉 Kram! J

   juliak 2015-12-22 18:55:41
   Svara
 • Var kan man köpa det fina armbandet med fyrklövern? Sååå fint!

  Ingela 2015-12-21 20:18:46
  Svara
 • Hej !!! Jag och maken har köpt våra egna julklappar i flera år. Jag tycker det är toppen. Då får man det man vill ha ( och maken slipper få hjärnblödning ). I år har jag köpt mig två par Nike Free 5.0 (träningsskor). Tack för en fin blogg….din är den enda jag läser. God Jul och Gott nytt år !!!
  Hälsningar Ingela

  Ingela Berg 2015-12-21 20:07:13
  Svara
  • Svar på Ingela Bergs kommentar.

   Himla smart. Det blir så rätt då och jag är inte så brydd om spänningsmomentet men tycker att de är mysigt med något extra till jul. Jag har också sådana skor, toppen tycker jag 🙂 Tusen tack Ingela, jag blir oerhört glad ska du veta. Kramar Julia

   juliak 2015-12-22 07:42:20
   Svara
 • Hej!! Vilken superfin klocka du har! Vad är det för någon?

  Elin 2015-12-21 17:36:22
  Svara
 • Å så fint med!!
  Jag skulle behöva sova bättre, så det vore ju något om man kunde få hjälp med det:)
  Tycker man gott kan unna sig en liten present ibland 🙂
  En ny parfym har jag köpt till mig själv 🙂 O ett doftljus 😉
  En riktigt God Jul önskar jag dig <3
  Varma julkramar Anna

  Ekenäsliv 2015-12-21 14:35:08 http://www.ekenasliv.se
  Svara
  • Svar på Ekenäslivs kommentar.

   Åhå parfym. Det skulle jag också behöva men de kräver sin lilla tid att finna den där rätta tycker jag…

   Mm jag tänker att den får hålla ordning på mina läggtider om inte annat. Och om jag rör på mig mer blir jag tröttre och somnar snabbare. Typ så är planen…

   Detsamma till dig Anna. Kramar J

   juliak 2015-12-21 14:40:55
   Svara
 • Å, vilket fint! var kan man köpa det någonstans?, ska också önska mig ett i guld av mig själv i julklapp 🙂

  jenny 2015-12-21 14:14:57
  Svara
  • Svar på jennys kommentar.

   Om du googlar på jawbone, så kommer de upp olika sidor. Jag beställde mitt på netonnet.se 🙂 Kram!

   juliak 2015-12-21 14:17:12
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!