Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

Julkök

batch_IMG_2876

Jag ställde adventsstaken på köksbänken i år. 

batch_IMG_2859

En liten gran (?) som är sådär fulsöt står på en pall i en kruka. Både kruka och gran från min butik.

batch_IMG_2855

Grönt är nog min bästa julfärg. Tillsammans med guld.

batch_IMG_2874

Juligt på köksbänken. Ljusstaken är ny och den fann jag på Granit.

batch_IMG_2868

Och den vackraste av julens blommor…julrosen. Särskilt den här sorten utan stort bladverk. 

Jag köpte ett gäng när jag var i partihallarna och än finns några kvar i gårdbutiken för den som är sugen och kommer på lite shopping på lördag när jag håller öppet.

batch_IMG_2866

 

Heeeej mina fina!

För det första.

Tack för att ni så generöst delar med er. Jag känner er inte. Ni känner mig en smula. Och jag tycker att det är så så fint att vi kan dela med oss av stort som smått. Och mötas här och känna att vi har så mycket gemensamt.

För det andra.

Jag har träningsvääääärk haha. Fasen alltså. Jag körde ju inte ens ett helt pass utan gjorde övningarna lugnt och stillsamt med fokus på att sätta dom. Men då tog det iallfall.

 

Annars så ska jag sätta igång med dagens paketpackande. Om ni visste hur glad jag är för alla ordrar som trillar in nu. Wow! Tack! Och så ska alla nyheter in idag i nätbutiken. Och i eftermiddag ska jag in till stan och Metro Modes julmysfika. C har fixat så att jag får skjuts in och hem, superskönt.

Ha nu den bästa torsdagen så ses vi snart!

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • God morgon!
  Vad fint du har det julmysigt,har själv pyntat ja till första advent ,ännu pysslar jag på och pyntar,måste köpa några apelsiner,skiva dem och torka dem tillsammans med kanelstänger blir det en härlig doft.Gillar också julrosen men jag lyckas inte med dem nåt vidare,amaryllis är också fin.Kul med träning själv brukar jag en gång om dagen ta en lång promenad med hundarna ,men mina hälar har inte mått så bra den sista tiden kanske hälsporre.
  Trevligt veckoslut.
  Kram:Nina

  Nina Vesterinen 2015-12-04 08:30:59
  Svara
  • Svar på Nina Vesterinens kommentar.

   Åh så mys de låter! Och auch vad ont! Har förstått att hälsporre är smärtsamt 🙁 Hoppas de blir bättre snart Nina! Många kramar J

   juliak 2015-12-04 10:40:26
   Svara
 • Vad mysigt med julmysfika! 🙂

  När tänkte du visa julklappstips till tjejerna? Är sååå nyfiken, och behöver verkligen inspiration! Har två tjejer på 7 och 10.

  Kramar till dig

  Emelie 2015-12-03 20:34:15
  Svara
 • Tycker att det är jättehäftigt att du börjat träna så. Jag minns när du frågade vad våra mål med 2015 var och jag skrev att jag skulle våga mig till gym pga inflammation i höften och du skrev att du gjorde några armhävningar. Tänk vilken utveckling. Bra jobbat! ☆ kram från Jessikas lilla hus!

  Jessika 2015-12-03 17:47:28
  Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind