JULIA K

Julklappstips del 1

Här kommer som utlovat lite julklappstips.

Del 1

Och jag har som ni kanske kan se utgått från Noells önskningar och ålder. Han har nyligen fyllt 10. Alltså tio, kan knappt förstå det själv alltså. Han är världens finaste storebror. Tar skolarbetet på allvar, tränar flitigt Taekwando och är en alldeles underbar människa. Med ett stort och rakt igenom gott hjärta. Min fina!

hmprod-tile

batch_43270p

collage

 

collage

 

1. Pyjamas från HM.

Vi har sedan precis alltid haft traditionen att ge pyjamasar i julklapp. Jag tvättar dessa innan de blir inslagna, och sedan är det bara att under julaftonskvällen hoppa i en ny mysig pyjamas och typ bo i den resten av julen. Hur mysigt som helst!I år hittade jag ingen klockren till Noell så jag komponerade ihop ett eget set på HM. En mjuk farfarströja och snygga långkalsonger. 

2. Tofflor Sheperd 

3. Hörlurar Marshall

4. Kalender cities Rifle Paper från Butik Julias vita drömmar

En galet snygg kalender för år 2016 med fina illustrationer över 12 olika städer. Kommer att bli fin på en av väggarna i Noells rum.

5. Kartbok från Butik Julias vita drömmar

Alltså denna boken är den absolut finaste och mest spännande kartbok jag någonsin sett. En sådan som man gärna själv är med och bläddrar i. 

6. Kickbike Maddgear ( finns i många större sportbutiker )

Åh en så hett önskad och efterlängtad kickbike väntar på att bli inslagen. Men i grönt. Favvofärgen! Vi bygger ut vår altan just nu och det blir alldeles perfekt yta för Noell att trixa på. 

Hej hopp!

Här pågår en mycket slapp studiedag och vi har hitintills inte gjort särskilt mycket. Skönt så. Lite novembersol ska vi dock fånga om en stund när rosenknopp vaknar. Och jag ska ta mig an ett eftermiddagsrace med att packa paket.

Fin måndag så ses vi snart igen!

puss

Julia

Ps, återkommer med fler tips såklart. Min egen lista börjar bli löjligt lång, måste nog revideras några gånger innan jag vågar publicera den haha.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jättefina klapptips! Och kul att se fina tips till just pojkar för det är tyvärr inte lika ofta man ser sådana listor! Vi brukar också ge pyjamas varje år:) så mysigt som du säger att ha en ny skön att hoppa i på kvällen! Kram

  Pernilla m 2015-11-30 21:03:55
  Svara
 • Superfina tips! (Jag har en Maja som är 10 år och funderar precis på vad vi ska hitta på för julklappar. Kartboken och städernaboken är ju bara för fiiina )
  Ååååå då hoppas jag att mitt paket blir packat hihi. Är så sugen på att pynta
  Kram Anki

  Ann-Christine Sandlund 2015-11-30 14:22:06 http://Lantis-mittlivpalandet.blogspot.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!