JULIA K

TACK

batch_IMG_2813 batch_IMG_2803 IMG_2815-tile IMG_2828-tile IMG_2823-tile batch_IMG_2820 batch_IMG_2808

 

Hej mina fina!

Tittar in en liten stund här innan jag ska dra iväg på en liten shoppingtur i den där lilla butiken väldigt nära mig. Min alldeles egna haha. Ganska behändigt. Faktiskt.

Bilderna ovan är från växthuset där butikens julsortiment fått ta plats.

Ikväll ska jag andas ut efter veckan och köra piffrace innan 21 daten med Carlos.

Min önskan är att barnen ska känna den där magiska första adventskänslan imorgon bitti när de kommer ner till söndagsfrukosten.

Jag känner mig nästan lite omtumlad efter dagen. För det första så kom de allra första kunderna precis vid öppning. Och sedan var det full fart fram till stängning och lite till. Ni som besöker min butik. Är oändligt generösa med komplimanger. Sprider en varm god känsla. Delar med er av tankar, känslor och livet. Allt från passioner för väskor till det där lite mer tunga mörka, att bära på sorg.

Och det gör ni på ett sätt som får mig rörd och alldeles genomlycklig.

Så ett innerligt tack för att ni som kom kom.

Och så tyckte ni om mina blommor jag köpt in. Bara en sådan sak. Bäst är ni. På alla sätt och vis.

Så.

Nu var det pusta ut och adventspiff för mig. Magen är mättplätt efter sushimiddag och den där största härliga skålen ( eller ja hinken eftersom vi råkade svänga förbi Godisbolaget med sjuhundrafemtioelva sorters  godis där man plockar i just hinkar ) väntar på mig.

Hur har er lördag varit? Vad har ni hittat på? Berätta. Jag tycker att det är så mysigt att läsa.

Kramar!

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
  • Hej Julia,
    Stort tack för en underbar butik och blogg. Efter vårt besök hos dig blev det adventspyssel med pepparkakshus, tujakransar och ljusdekorering följt av konstutställning i Söderby brygga. Avslutade dagen med härlig middag och skipbo. Hoppas ni fick en ljuvlig adventshelg!

    Therese 2015-11-30 08:08:07
    Svara
  • Vad mysigt du fixat, man skulle bott lite närmare. Jättefina kuddar i blå sammet, det är inget du säljer i din webbshop.

    Erika Jansson 2015-11-29 13:26:16 http://[email protected]
    Svara
  • Hej vännen!
    Vilken härlig liten butik du har skapat – med så fina kunder!

    Men så mysigt med era nio-dejter! Berätta, dricker ni te och pratar om dagen? Låter som en himla bra grej för att få en liten stund tillsammans i vardagen!

    KRAM!

    / frida

    Frida 2015-11-28 22:06:07
    Svara
    • Svar på Fridas kommentar.

      Tack fina Frida!

      Ja alltså vi mumsar allt som oftast på något faktiskt och ser på nyheterna med ett halvt öga och så pratar vi. Eller bara är. Beror på dagsform men jag kan verkligen rekommendera det, verkligen! Du kan säkert som jag plocka, fixa och jobba dygnet runt och det blir ett bra avslut dagen. Knappt mänskligt att jämt vara igång, och mys att ha den där stunden på tumis. Kramar! Julia

      juliak 2015-11-29 17:28:10
      Svara
  • Grå kudden med prickar!!! Love it! Finns på webben? Och speglarna, hojtar du till när dem finns? 🙂 Kram

    Anna 2015-11-28 20:03:06
    Svara
  • Vi har bakat adventskaka, butterkaka med saffran och mandelmassa. Ätit alldeles för mycket! ☆ myst med våra katter och njutit av vårt pynt samt en nypa frisk novemberluft!

    Vi har precis upptäckt tradera (jättesent ;-)) så vi botaniserar bland skolplancher för efter jul skall vi bygga en liten barnkammare till han som är minst, känslan i rummet börjar växa fram.. ett tillsvidare rum tills vi om drygt 2 år troligtvis skall göra ett taklyft. Spännande att planera och drömma och hitta fynden som gör huset till ett hem! ♡♡

    härligt att du haft en fin dag. Vi bor extremt långt bort från er men någon gång hoppas jag att jag kan få mig ett besök hos dig.

    Kram från Jessika i det lilla huset!

    Jessika 2015-11-28 19:55:40
    Svara
    • Svar på Jessikas kommentar.

      Åh men vilket mys! Kakan låter också väldans god. Och själen ska ha sitt ju 😉
      Ja gradera är skoj, är inne i perioder.

      Det är minst halva nöjet att drömma och planera ju!

      Du är varmt välkommen!

      Kram J

      juliak 2015-11-29 17:31:20
      Svara
  • Din lilla butik låter så trevlig. Här i Jönköping har regnet smattrat mot rutorna hela dagen men med brasa i öppna spisen och stakarna i fönstren är det rofyllt ändå. Eftersom jag kommer från Finland firar vi lilla jul kvällen före första advent, vilket är en mysig tradition för att starta upp hela julfirandet. Hoppas att ni får en fin första advent!

    Sofia 2015-11-28 18:51:09
    Svara
    • Svar på Sofias kommentar.

      Åh så mysigt det låter! Nu kvittar nästan vädret nr man har alla ljus överallt, blir så himla mysigt. Fin söndagskväll till dig. Kram J

      juliak 2015-11-29 17:29:36
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!