JULIA K

Det finaste man kan ha på väggarna!

IMG_2782-tile

Är bilder på de finaste man vet om. Tycker jag.

batch_IMG_2779

Jag har varit och är ganska dålig på att framkalla bilder. Vilket jag ska bli bättre på för svårt är det ju inte alls. Tar knappt någon tid heller för den delen. Men OJ så glad man blir när de där härliga matta riktiga pappersbilderna dimper ned i brevlådan.

batch_IMG_2773

Men iallfall så beställde jag några bilder på Belle och en större canvas. Så äntligen finns bilder på alla tre älsklingarna uppe!

batch_IMG_2795

Älskar älskar bilden på Belle från i somras. Sittandes på trappen på Greklandshotellet med den dagliga glassen rinnandes lite varstans. Brigitte Bardot liksom haha! Hjärtat alltså så underbar. Den får mig verkligen rakt igenom lycklig så den hängdes på en av väggarna i köket där vi kan se den ofta ofta.

batch_IMG_2800

 

Heeeej fina!

Fredagspepp?

Jag känner mig lite yr och tröttis men det ger sig nog. Ibland blir det lite mycket på en och samma gång. Men till kvällen ska jag i lugn och ro mysa i växthuset och pusta ut. En fredagspust över veckan som gått.

Men innan det. Så blir det en liten plåtning och intervju här och idag ska faktiskt Carlos vara med. Jätteroligt tycker jag!

fredagspuss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Så fint! Vackra, ljuvliga små! Och jag fullkomligt älskar ramen kring Belles bild. Vart har du köpt den? Skulle bli så glad om du hann svara, det är svårt att hitta vackra ramar.

  En riktigt fin första advent önskar jag er!
  Sofia

  Sofia Sjöström 2015-11-29 09:10:27
  Svara
  • Svar på Sofia Sjöströms kommentar.

   Tusen tack och hoppas din advent också är fin.
   Vet du den har jag hittat i en krimsbutik här i Ösmo. Kan kolla upp om det är något särskilt märke på. Kram

   juliak 2015-11-29 17:25:36
   Svara
 • Fint det blev! N sitter bredvid mig nu och ser också. ”Jag älkar hon” säger han när han ser bilden på B <3

  Hannah 2015-11-28 15:56:33
  Svara
  • Svar på Hannahs kommentar.

   Lilla lilla hjärtat. N är med här jämt i tankarna. Jämt pratas det om N och K. Det är ganska så otroligt att så små människor kan ha andra små människor som är så så betydelsefulla i sina liv. Underbart!

   juliak 2015-11-28 17:05:33
   Svara
 • Jättefina bilder på en ursöt tjej!

  Jessica 2015-11-27 22:22:10
  Svara
 • Åh vad skönt att det är fler som är dålig på att framkalla bilder. Mitt mål är att fixa ett album var till våra tre skatter men allt i sinom tid… ;-). Underbara bilder du framkallat i alla fall :-). Ha en skön fredagskväll!! Kram Sofia

  Sofia 2015-11-27 19:50:39 http://plommonet3.blogspot.se
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Tack söta och fin helg till dig! Ja jag har verkligen årtal att ta igen gällande bilder, uscha. Men jag SKA komma ikapp en vacker dag. Kram!

   juliak 2015-11-28 17:07:14
   Svara
 • Men åh!! Vilka förtjusande och fantastiska bilder! Så underbart att ha en så fab tjej i blickfånget i köket varje dag:) hoppas du kryar på dig ikväll.
  Kram Anna

  Anna 2015-11-27 16:51:52
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Tack snälla du! Ja alltså bilden gr mig helt lycklig och glad. Allt är tiptop tack för omtanken. Fin helg till dig! Kramar J

   juliak 2015-11-28 17:08:38
   Svara
 • Så fina bilder…. Var beställde du ifrån? Trevlig helg och mysig advent!

  Jessica 2015-11-27 14:44:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!