JULIA K

Typiskt mig…

batch_IMG_2772 batch_IMG_2764 batch_IMG_2768

Hej mina fina!

Tänk att det är torsdag. Igen. Nu går dagarna i en rasande fart känner jag. Dagen har gått i ett. Kom hem för en stund sedan från partihallarna. Och nu ska jag susa iväg igen på ärenden och hämta hem älsklingar.

Och det är så så.

Typiskt mig.

Jag blir så pepp och inspirerad så att det slår över och jag går igång totalt och planerar för storslagna projekt.

Imorse när jag rullade runt den tunga bångstyriga vagnen inne på Trädgårdshallen i Årsta. Där man köper in blommor och tillbehör. Så kände jag i hela kroppen att det är ju det häääääär som är livet. Blommor! Och så satte de där mycket intensiva tankarna  om storslagna projekt igång och landade i att jag vill starta upp en trädgårdshandel med extra allt av allt. Nu.

Så typiskt mig. Allt eller inget och plötsliga infall i något halvgalet lyckorus…

Nåväl så blir det faktiskt inte. Jag älskar ju faktiskt min lilla nätbutik. Och gårdsbutik. Bra så.

Men den bångstyriga vagnen fyllde jag med de vackraste av julrosor, kransar, små tallar, lyxiga lite extrastora hyacinter, vita amaryllisar, fina stöd och underbart vaxat brunt papper i en stor stor rulle.

För även om det inte blir en handelsträdgård här i Björsta så kommer det att finnas julblommor och kransar. Och så klart annat pynt. Lite leka handelsträdgård så att säga. Växthuset ska som jag nämnde tidigare få vara en del av gårdsbutiken nu före jul. Så här ska fixas julmys i växthuset inför advent.

Hoppas vi ses på lördag! Öppettider och vägbeskrivning finner ni HÄR.

Kram

 

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hah, ja typiskt dig och så underbart!

  Hannah 2015-11-28 15:57:22
  Svara
 • O vilket härligt inlägg! Om blommor! Och lycka! Jag har insett att jag inte kan leva utan dem.. de är pricken över i så att säga och gör hemmet så får extra trivsamt. Att vila ögonen på en blomma i var vrå när man rusar bland små och grejar är total lycka. Har under hösten läst Ernst bok lyckan i det lilla där han formulerade det där med blommor mycket vackert och benämnde att han hade ett blommkonto. Insåg att jag nog också har ett sådant! Fin helg till er! ♡ /Jessika i det lilla huset

  Jessika 2015-11-26 21:39:34
  Svara
  • Svar på Jessikas kommentar.

   Alltså ja det ÄR verkligen lycka. En blomma, en liten kvist…gör väldigt mycket i mitt liv 🙂 Kram och detsamma till dig! J

   juliak 2015-11-27 09:18:59
   Svara
 • Åh vad härligt det ser ut med alla hyacinter :-). //Sofia

  Sofia 2015-11-26 19:38:52 http://plommonet3.blogspot.se
  Svara
 • Oooooh Julia! Så synd att man bor 4 h flygväg från dej (kanske tur för plånboken hehehe…)! Så underbart vackert ALLT, växthuset blir ett paradis….så gott juligt det kommer att lukta…..
  Kram blomkåls Anna

  Anna 2015-11-26 19:00:08
  Svara
 • Vilken finfin idè med blommor och kransar od i växthuset , kommer helt säkert bli såå mysigt där inne. Väntar med spänning på piffet. Och säkert får jag inspiration att piffa min altan.
  Kram Liselott

  Liselott 2015-11-26 15:17:11 http://Systervit
  Svara
  • Svar på Liselotts kommentar.

   Åh ja jag hoppas det. Har en miljard med idér men lite tight om tid just nu då Belle är hemma imorgon och så kommer ett litet team hit för reportage. Hursom så ska de bli så mysigt att få julpiffa. Kramar Julia

   juliak 2015-11-26 16:39:32
   Svara
 • Åhhhh varför ligger inte Jönköping närmre Björsta?!?! Då hade jag kommit på studs till din ljuvliga lilla butik och shoppat loss bland blommor och finheter ❤️
  Kram Åsa i Jönköping

  Åsa 2015-11-26 14:30:44
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Åh ja rackarns. Men kanske en liten sommartripp oxh så finns ju nätbutiken om inte annat. Kram kram! Julia

   juliak 2015-11-26 16:38:20
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!