JULIA K

Spontantripp till stan!

IMG_2713-tileNK:s julskyltning är alltid magisk. Rosenknoppen tyckte att ljudet var i högsta laget en liten stund men fick se alla fönster från pappas trygga famn och då var det riktigt mysigt.

Årets skyltning tar oss genom tiderna på ett väldig pricksäkert sätt. Mitt årtionde, 80-talet var väääldigt neonrosa med hubba bubba och annat alá 80 tal. Mysigast var de från 50 – talet och äldre tyckte jag.

batch_IMG_2717 Bakelse och chokladpralinspaning vid Gateu.

batch_IMG_2740

Vi köpte med oss saffransknutar, aprikosbröd, kakor och marmelader.

IMG_2735-tile

Heeej fina!

Hoppas ni har det bra idag?

Vi tog en spontantripp till stan efter frukosten och kollade in årets julskyltning, åt lunch, shoppade lite kläder till barnen ( de växer så att de knakar alltså ) och så fick jag mig ett par superfina jympadojjor ( kan visa sen om ni vill ). Kan inte hjälpas men det är det som allt som oftast åker på mina fötter. Sååå skönt och himla snyggt, tycker jag.

Och så bröd. Som ni ser. Jag fullkomligen älskar surdegsbröd med nötter och aprikoser. Blir inte så mycket bättre i min värld. Med ett par skivor vällagrad ost.

Så dagens middag. Bröd. Och till dessert saffransknutar. Tur att det är måndag imorgon…

Nu är vi hemma och det är ett skönt söndagslunk här. C är ute och snickrar, barnen myser i soffan framför en film och jag bläddrar i tidningar och bara känner en så skön härlig känsla av tacksamhet och lycka över livet. Fina fina söndag!

Vi ses snart vänner!

puss

Julia

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Finns inge godare. Så är det!

    Hannah 2015-11-28 16:01:22
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!