JULIA K

Ses vi?

batch_IMG_1677 batch_IMG_1683 batch_IMG_1694 batch_IMG_1691

 

Några bilder tagna idag från min lilla pärla. Lilla lilla gårdsbutiken. Ikväll ska jag sätta några kvistar i vaserna och fixa det sista inför morgondagen. 

Heeeeej sötisar!

Är ni fredagspepp?

Jag känner mig i ärlighetens namn fortfarande något svag efter veckan som gått men fredagsfeelingen börjar så sakteligen komma och jag ska straxt iväg och hämta hem älskade barn, välja ut helgens blommor och köpa hem gottigheter. Belle fick vara på föris idag trots att vi egentligen är lediga tillsammans alltid. Känns konstigt att rucka på en sådan rutin. Som är sedan gammalt. Men det var absolut nödvändigt idag för mig att få jobba en stund ostörd.

Har ni några roliga helgplaner? Jag tycker att det är så mysigt när ni delar med er av stort som smått, vad ni ska hitta på, äta och så…

Här tänker jag mig en helg med lite jobb. Brödbak. Vänner. Planera sommaren som kommer ( planering och längtan är ju ta mig tusan nästan det bästa ). Pussar. Fisksoppa med en doft och smak av saffran. Största skålen med godis.

Mmm ungefär så…

För den som har vägarna förbi eller inte har något för sig. Kom förbi gårdsbutiken imorgon och säg hej, då blir jag glad!

Vägbeskrivning och öppettider hittar du i BUTIKEN.

fredagspuss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Här blev det tacofredag och chokladcheesecake. Idag står ommöblering av sovrummet för å få plats med bebisens spjälis på schemat, å så äta lite mer cheesecake å mest pyssla å skrota runt! Trevlig lördag!

    Carin 2015-11-14 14:28:53
    Svara
  • Här vankas det grillmiddag med syskon å deras kärlekar! 😉
    Lycka till i dag. Trevlig helg!

    Lisa 2015-11-14 08:41:04 http://lisoball.bloggplatsen.se
    Svara
  • JA, vi ses!! Äntligen! 😀

    Hannah 2015-11-13 19:31:52
    Svara
  • Imorgon är det ”stöpa ljus dagen”. Vi är ca 10 tjejer (damer el tanter) som träffas varje år och stöper ljus, dricker lite glögg och äter sen middag tillsammans. En årlig, trevlig tradition.

    Ulrika Karlsson 2015-11-13 15:30:22
    Svara
    • Svar på Ulrika Karlssons kommentar.

      Wow så mysigt. Hoppas middagen var god och att ljusen blev vackra. Det har jag aldrig provat på faktiskt men verkar mysigt, och lite svårt? Kram

      juliak 2015-11-15 12:54:41
      Svara
  • Låter som en härlig helg! Tack för att du delar med dig och inspirerar till en tillvaro med guldkant! Hoppas att helgen ger dig tillbaka det sista krafterna. ♡

    I vårt lilla hus skall vi vila upp oss efter en intensiv vecka, njuta av rosbuketter, fixa granruskor och pynta med granris i trädgården! Göra vinterfint helt enkelt! ♡ kram från Jessikas lilla hus!

    Jessika 2015-11-13 13:35:06
    Svara
    • Svar på Jessikas kommentar.

      Tack snälla du 🙂 Åh de låter mysigt! Jag tror att jag gör det nästa helg, gör vinterfint. Just nu måste jag städa ur och plocka innan jag kan piffa. Ganska mysigt det också faktiskt trots gråväder. Det är ändå milt och vi ska grilla korv ute 🙂 Och marshmallows till barnens stora förtjusning. Kraaam!

      juliak 2015-11-15 12:57:19
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!