JULIA K

Vilka bloggar läser du? Mina favvisar.

batch_apartment3

batch_bluchina

batch_paris-1024x748

batch_bluchina

(Bilderna har jag lånat från Terese, Odd & Ends )

Heeeej!

Meeen så sjuk jag blev. Termometern har visat nästan 40 grader och då är man vare sig man vill eller ej sängliggande. Minst sagt frustrerande allra helst när man är småföretagare och inte har någon som hoppar in istället för mig…

Nåväl nu är läget som det är och idag kan jag känna en liten liten ljusning och orkade mig upp för en skön dusch och bädda rent i sängen som jag nu återigen har hamnat i efter den kraftansträngningen. Både Noell och Elle är också krassliga och Belle har för enkelhetens skull fått stanna hemma. Lilla hjärtat har verkligen känt av läget och underhållit sig själv duktigt.

De stunder som jag inte slumrat alldeles feberyr så har jag passat på att hänga lite i bloggvärlden. Jag får lov att erkänna att jag inte hinner hänga i den särskilt mycket trots att jag ju själv bloggat i evigheters evighet.

Men jag ska dela med mig av mina favoriter. Nya som gamla. Stora som små. De har innehåll som skiljer sig åt. Mycket. Men det är det som är det härliga. Att man kan ta del av allt som man håller av. En sak har dessa bloggar iallafall gemensamt och det är att de drivs av drivna oerhört duktiga och inspirerande kvinnor.

Först ut är min goda vän Terese som driver bloggen Odds & Ends. Älskar texterna och bilderna, och hennes inredningsfilosofi. Hon är en grym kreatör och läser just nu till inredare. Om jag någonsin behöver tips på något om de så gäller kläder eller inredning så har hon svaret. Hejja min fina vän du är så duktig!

Och så älskar jag att kolla in mina grymma bloggkollegor här på Metro Mode såklart. Petra, Sanna och Ida har kollen. På precis allt. Flärdigt, lyxigt, spännande, snyggt och inspirerande. Petra Tungården har med fästman köpt en ny lägenhet och det ska bli urspännande att följa den resan, och bröllopsföreberedelserna. Sanna Fischer fixar med utbyggnad och sådana projekt älskar jag! Ida Carrol fixar med ny lägenhet i Spanien, drömprojekt!

Petra, House of Philia Petra som har ett omåttligt tjusigt hus och tre skatter och en till påväg. Alltid fräscht, krispigt och underhållande att läsa.

Och så Ebba. Ebba Kleberg Von Sydow som är professionell, alltid intressant och duktig. Älskar att hon håller i nyhetsmorgon om söndagar. Brukar hinna se en glimt allra minst och bläddrar ofta i hennes senaste kokbok som hon skrivit med sin syster.

Slutligen de där bloggarna som känns som len varm choklad i största koppen med grädde till. Som gör så att det spritter till i min kreativa sida. Som gör så att jag landar i mina tankar. Och som ger mig en känsla av lugn. Jonna, Jonna Jinton. Alltså hennes bilder är makalösa. Så att man nästan tappar andan. Hon är för övrigt syster till min fina Hannahs man. Clara, Underbara Clara som pysslar, lever livet på lands och ibland ryter till. Och slutligen en blogg jag fann inatt. När min kropp tydligen kände sig skapligt pigg efter ett långt sovrace på några dagar trots att klockan visade straxt efter 2 på natten. Men ja då fann jag iallafall Lilla fruns dagbok där vardagen på en drömgård i Norrland skildras på ett oerhört varmt sätt. Kolla in köket säger jag bara, helt fantastiskt!

Vilka bloggar läser du? Har du några bloggfavoriter att dela med dig av till mig?

Nu ska jag höra med Belle om hon har lust att ta en liten tupplur med mig innan det är dags att fixa iordning middag. Det har varit total oordning på den biten när jag varit däckad men idag ska jag samla krafter och göra en ordentlig middag.

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej Julia, vilken härlig blogg du har. Har nyligen hittat hit igen. Första gången hittade jag din blogg av en slump när jag sökte på Estelle och Thild recensioner på produkterna.
  Dem bloggarna jag läser just nu är Trendenser, Malenami, Evelinas ekologiska, Made by Mary, Simplicity och Pink Peonies.

  Trevlig helg

  Estela 2015-11-14 10:10:14
  Svara
  • Svar på Estelas kommentar.

   Tusen tack vad glad jag blir. Och så härligt med tips, Evelinas ekologiska har jag missat alldeles. kramar Julia

   juliak 2015-11-14 14:36:48
   Svara
 • Godmorgon!
  Skönt att ni kryat på er!
  Jag läser din blogg ,Lantlif,Att vara någons fru ,Mitt vita hus,Tinis vita bo ,Mitt vita bo ,Meidän Harmonia,Living with my camera,lindas Lantliga,dessa läser jag alltid.
  Kram: Ha ett trevligt veckoslut..

  Nina Vesterinen 2015-11-14 05:32:44
  Svara
 • Din och Jonnas 😉 Och blogg.skonahem.com/addsimplicity som verkligen kan det här med harmoni.

  Hannah 2015-11-13 19:34:51
  Svara
 • Har du varit inne på Lovelylife? Min favorit där är tant Johanna! Om du inte kollat in hennes blogg så tror jag att du måste det…;)
  Ha en fin kväll:)

  Sophia 2015-11-12 20:35:29
  Svara
  • Svar på Sophias kommentar.

   Men du hade alldeles glömt bort Lovelylife! Har kollat in sporadiskt men de var verkligen länge sedan nu. Tack :)! Kram

   juliak 2015-11-13 08:30:15
   Svara
 • Men så roligt att hitta hit, vilken fin blogg du har! Tack för dina ord om mina lilla dagbok.

  Allt gott! /Lillafrun

  Lillafrun 2015-11-12 16:02:28 http://www.lillafrunsdagbok.se
  Svara
 • Krya på er!

  Mina topp-blogg favoriter är Ebbas blogg, http://www.lantliv.com/category/bloggar/erika-aberg/, din så klart :-), Linda K, Claras och Emilia de Poirets.

  Jessica E 2015-11-12 08:22:26
  Svara
 • Jag tok-gillar niiinis(kanske med några iii:n till! :)) å attvaranågonsfru-Emma! 🙂

  Krya på dej

  Lisa 2015-11-11 18:04:14 http://lisoball.bloggplatsen.se
  Svara
 • Så trist att du blev så sjuk..:(
  Krya på dig nu!
  Kram Anna
  PS: Lilla Fruns läser jag med, hon är bara sååå söt 🙂

  Ekenäsliv 2015-11-11 13:56:36 http://www.ekenasliv.se
  Svara
  • Svar på Ekenäslivs kommentar.

   Ja URjobbigt detta. Men jag siktar på att vara piggelin till helgen. Ja den är mysig och naturlig. Gillar massor! kram

   juliak 2015-11-11 15:08:13
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!