JULIA K

Feberyr och ännu mer kök!

batch_IMG_1634

Älskade hyllor. För att få den där extra känslan av ett välgjort arbete så kan man spackla för borrhålen, spackla igen och måla i samma färg.

IMG_1628-tile

Inget rum är så tacksamt att inreda som köket kan jag tycka. Det finns ju precis huuuur mycket fint som helst att piffa med.

batch_IMG_1626

Enkla linnehanddukar är min favvis i köket att torka händerna med. Eller våfflade sådana.

batch_IMG_1635

Och kokböcker förhöjer verkligen den inspirerande stämningen som jag vill känna i vårt kök. Vi har en öppen hylla med ett gäng och men på dessa hyllor ställde jag de två som är mina favvisar just nu. Att en sömnig söndag sitta på kökssoffan och bläddra i kokböcker är en underbar sysselsättning.

IMG_1639-tile

Hej sötisar och hello måndag och ytterligare krassligt läge…

Belle är fortsatta prickig men ganska så pigg. Elle kom just hem med huvudvärk och jag är feberyr. Så här ligger vi i en hög allesammans i sängen och är ynkliga. Sicken måndagsstart.

Gårdagen var betydligt mycket trevligare då jag och bästis gjorde Sickla. Vi åt länge på Sally Voltaire och Systrar. Men muuuuums så gott det var. En macka med en mycket generös bit ( viktigt ) chevré, ärtskott, picklad rödlök, fina strimlor av rå rödbeta och valnötschutney. Vi ägnade dagen åt att prata ikapp och shoppa julklappar.

Hoppas ni inte ledsnar på alla dessa köksbilder? Jag vet ju om alla era önskemål gällande teman här på bloggen och kommer att uppfylla alla. Lovar!

Men just nu är det som sagt var mycket kök. Kanske kanske kommer även bänkskivan denna veckan….

Ivriga som vi är kunde vi inte låta bli att rycka upp några väggplankor inne på lilla toaletten för att se exakt hur det nya badrummet är i storlek. Och till min oändliga lycka så får vi nog in ett litet badkar. Precis bredvid det stora fönstret. Kan liksom inte föreställa mig något mysigare än att sitta i ett varmt bad med rosenolja i skymningen, med levande ljus och stora stora decembersnöflingor som dalar ner sakta….

Feberyr var det haha. Detta projektet påbörjas först sen. Nästa år. Tror jag…men jag vet ju aldrig om min och Carlos planering synkar. Älskade drivna C!

Kraaaaam!

J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej! Var har du köpt mässingsstången du har i detta inlägg?

  Eva eriksson 2016-12-11 17:47:25
  Svara
 • Ingen får nog nog av köksbilder, så fint som ni har det! <3

  Hannah 2015-11-13 19:35:58
  Svara
 • Fina detaljer i köket! Varifrån kommer den fina hängaren med krokar ifrån? Är på jakt efter liknande till mitt kök.

  Veronica 2015-11-12 12:42:23
  Svara
 • Så vakre detaljer!! Alltid hyggelig å titte innom din blogg 🙂

  Sybetz 2015-11-10 08:37:50
  Svara
 • Hej! Några julklappstips (Elle & Belle)? Har du förresten nåt tips på fint tyg för att klä sitsen på var sin skrivbordsstol till tösernas rum? en i blått mönster och en i grönt mönster tänkte jag mig. Nåt du har hemma?
  Kramelikram

  Helen 2015-11-09 20:51:01
  Svara
 • Åh stackare! Krya! Har letat ihjäl mig efter mässing stång, var hittade du den?

  Anna 2015-11-09 15:24:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!