JULIA K

Obotlig tidsoptimist!

batch_IMG_1412

Min arbetsplats. Älskar ljuset som flödar in genom alla ( 10 ! ) fönster.

IMG_1420-tile

Jag fick så himla många härliga tips från er gällande handcremé. Denna som jag fick av en kompis har blivit en av mina favoriter. Finns att köpa på en del Apotek.

batch_IMG_1418

Helgbuketten. 

Jag har sagt det förr. Men blommor alltså. Det är ren och skär lycka! Tänk att blommor och växter kan framkalla sådana lyckokänslor? Fantastiskt. Och de kan verkligen vara nästan precis vilka blommor somhelst. Eller nåja. Men hur lycklig blir man inte av en äggkopp med vårens allra första tussilagos plockade av barnen? Till sådana maffiga som denna helgens.

IMG_1417-tile

Nu har jag gått loss med höstpiffet och plädar är en av de viktigaste höstmysdetaljerna tycker jag. Dessutom är jag frusen av mig och vårt lilla sekelskifteshus är inte så jättevarmt om vintrarna.

En stoooooor målning alá Julia hänger precis vid ingången till vardags och arbetsrummet. Så befriande att få gå loss på en stor duk och låta prestationsambitionerna vila en stund.

batch_IMG_1416

Hej!

Jag ja. Obotlig tidsoptimist. Typiskt mig. Tänker att allt går om man vill och därför går det också att vara supereffektiv på kort tid i min värld. Tror mig hinna med allt jag vill, alltid. Bara det att det faller ibland. Som idag. Här står jag och kikar in till er ( en supersnabbis idag igen ), droppar blod ( nagellack ) på Noells Halloweenoutfit, klipper och trixar med Elles cape som också den är en del av en halloweenutstyrsel, ber en stilla bön om att rosenknopp sover i minst en timma, dammar i butiken, drömmer om att måla mer ( gamla konstnärsdrömmar som aldrig slocknar ), fakturerar Carlos kunder och försöker samla ihop alla ”att göra innan lördag” moment så att jag inte missar något. För imorgon håller jag som ni nu kanske redan vid det här laget vet öppet i lilla butiken.Men ett par timmar extra på detta dygnet och en assistent hade inte varit fel alls…

Varmt varmt välkommen om du har vägarna förbi. Kom in och säg hej, och kolla in höstens nyheter!

( All info finns i nätbutiken )

Glad fredag!

puss

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Men vilken fin tavla! Underbara färger och härlig stämning i den! Ha en fortsatt fin helg! kram

  Anna 2015-10-31 18:43:58
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Men så glad jag blir. Tack Anna 🙂 Det är kludd fast ändå betydelsefullt kludd för mig. En vacker dag börjar jag teckna och måla på riktigt igen tänker jag… Detsamma till dig! Kram

   juliak 2015-10-31 19:31:03
   Svara
 • Bonjour Julia !
  Je vous écrit de France où je suis votre blog avec ses merveilleuses photos ! La Suède est un merveilleux pays que j’espère visiter bientôt ! Pourriez-vous me donner des rensignements sur vos chambres d’hôtes ; je n’en ai pas vu sur votre blog…
  A bientôt j’espère et encore de belles photos pour nous faire rêver !
  Cordialement
  Carole

  Carole Malherbet 2015-10-31 08:30:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!