JULIA K

Barntavlor!

batch_IMG_1056

batch_31246107-origpic-fdca52

batch_IMG_0991

batch_IMG_1010

batch_IMG_1019

Hej höstlovsveckan!

Du var efterlängtad!

Som börjar i ett lite krassligt tillstånd för rosenknoppen men inget allvarligare än en liten snuva som är på övergående. Skönt det.

Så dagen spenderar vi här hemma.

Blir Belle kry så får hon vara på föris några dagar så att jag hinner jobba undan lite. Och på lördag ska jag ju ha öppet i gårdsbutiken. Så där måste piffas och fixas vilket görs allra bäst utan de där små mycket hjälpsamma händerna…

Annars så tänker jag mig simhall, baka, finluncha ute allt efter barnens önskemål. Skönt med en ledig kravlös vecka för Noell och Elle.

Ni som följer mig på instagram har kanske redan sett dessa makalöst härliga prints som jag visade häromdagens. Men de förtjänar ett alldeles eget blogginlägg tycker jag.

Det är en alldeles magisk sago och tavelbok där vi får följa med grävling, räv, uggla och deras vänner när de går på upptäcktsfärd. De ska fiska, plocka smultron på strå, åka luftballong och lyssna till valsången i havets djup!
I boken finns hela 20 stycken olika motiv av den svenska konstnären Ida Ahlgren och på baksidan av varje bild finns en liten fabel om den magiska skogens djur och deras liv. Sidorna är tryckta i ett härligt tjockt exklusivt papper och varje bild går enkelt att riva ur och rama in eller hänga som den är på väggen i grupp eller för sig.

Jag har hängt upp ett gäng vid Belles säng och hon tyckte de är ”jätte jättehiiiiiiiina”. Bra betyg alltså.

En fin julklapp, dop eller födelsedagspresent och boken finns även som en mindre vykortsbok med bilderna för den som kanske vill dela upp bilderna, rama in och ge bort i present till olika små mottagare. För den som blir sugen på en en alldeles egen tavel eller vykortsbok så finns de alltså i BUTIKEN. 

Nu ska vi fånga det där magiska höstljuset och krispiga oktoberluften!

puss

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej! Verkar som mitt förra inlägg togs bort… Undrar hur stora bilderna är i tavelboken? Hittade ingen info om det i din webbshop. Super fina bilder! Mvh Johanna

    Johanna 2015-10-28 09:04:39
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!