JULIA K

Min nya frisyr!

Hej vännerna!

Hur har ni det?

Carlos har dragit igång ett projekt ute. Dra på trissar liksom, men så är det med Carlos, projekten avlöser varandra och går in i varandra och ja, pågår konstant. Jag älskar hans kreativitet och driv! Och det blir ju så himla fint. Just nu är det alltså uteprojekt som pågår och han har påbörjat en stenläggning av en av de största gångarna vi har här på gården.

Annars så har vi det lugnt och skönt. Barnen leker med sina vänner. Jag rullar silkespapper till gårdsbutiken, gräddar våfflor och kokar tomatsås till kvällens pizzabak.

Har fått några undringar över min frisyr så here we go!

batch_IMG_0910

batch_IMG_0936

Det är absolut inget avancerat alls utan håret är klippt i en längre page, men ändå inte så lång som till axlarna utan en bit ovanför. Yttepyttelite uppklippt för att skapa volym. Men. Och här kommer det viktiga. Det går fortfarande att sätta upp. Världsviktigt för mig. Mitt hår är nog ganska ordinärt i tjocklek.

IMG_0900-tile-tile

Men så till hur jag gör själva frisyren. Först så sprayar jag en vårdande hårolja från mitten av håret och nedåt mot topparna. Absolut inte i hårbotten då det lätt skapar en ofräsch känsla tycker jag.

Därefter tar jag min plattång och lockar håret. I kanske tio stycken slingor ungefär. Och kör varannan gång inåt och varannan gång utåt så att lockarna faller åt olika håll så att säga. Hänger ni med? När det är färdigt så rufsar jag till håret med händerna och drar några gånger fingrarna genom lockarna. Avslutningsvis fixerar jag frisyren lite lagom ( det får inte kännas hårt ) med hårspray.

IMG_0942-tile

Plättlätt att fixa och jag gillar den lite busiga slarviga looken! Dessutom håller sig håret nästintill lika ”fixat” i två dagar om man har tur.

puss

Julia

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Du är bra fin du 🙂

  Hannah 2015-10-21 13:56:05
  Svara
 • Supersnyggt 🙂 och precis den där lite rufsiga känslan som jag också skulle vilja ha!! Jag får dock inte till lockarna riktigt med min plattång…Vrider du den runt samtdigt som du drar ner tången i håret? Jag har lite längre hår så det kanske krävs en locktång för det…

  Jessica E 2015-10-19 08:34:05
  Svara
  • Svar på Jessica Es kommentar.

   Ja men precis vrider lite samtidigt som jag drar ned tången. Tror att det handlar om att öva lite faktiskt så slipper du köpa en locktång 🙂 Kram

   juliak 2015-10-19 09:35:58
   Svara
 • Vilken underbar frisyr du har Julia! Alldeles sådär lagom tillfixad:) undrar lite vad du har för plattång att locka med?
  Kram och tack fina för en underbar blogg! Glömde kommentera under önskerubrik men säger bara fortsätt som du gör, din blogg är underbar och en äkta känsla finns i texterna och bilderna! Grymt jobbat!

  Anna 2015-10-18 21:22:29
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Tack snälla Anna!

   Det är den som är på bild, kommer från OBH Nordica ( pro edition ) och jag fann den på Kicks.

   Kram!

   Julia

   juliak 2015-10-19 08:23:10
   Svara
 • Jättefint!

  Mia 2015-10-18 19:28:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!