JULIA K

ÖNSKEINLÄGG

batch_IMG_9370

Hej hopp!

Vet ni. Jag har funderat mycket på min lilla blogg den senaste tiden. Lite på hur jag bloggar. Hur jag vill göra. Vad och hur jag delar med mig. Om hur tacksam jag är över att ni finns här. När ni engagerar er. Ger mig tips och respons. Och precis nästan alltid är rakt igenom omtänksamma och generösa med uppskattning och öser beröm över mig.

Tack, tack och återigen tack för att ni är så fina!

Jag kan vara lite virrig ibland och ha åttiofem saker på gång samtidigt och tänka att ja just det ska jag ju visa er. Och så faller det i glömska. Eller blir inaktuellt. Men ni finns i mina tankar och min lilla blogganteckningsbok är välfylld med inspiration för framtida blogginlägg.

Och ja när jag funderat så har jag utgått från mig. Det blir mycket jag. Men jag vill ju faktiskt veta hur just ni tänker?

Vad vill just du se och läsa om här hos mig. Finns det något du är nyfiken på. Eller något som känns gäsp gäsp? Den röda tråden är ju som alltid inredning även om jag svävar ut och spretar åt lite olika håll beroende på period i livet…

Men jag skulle bli så oerhört glad om du ville skriva och berätta. Hur ser ditt önskeinlägg ut på min blogg? Önska ett inlägg vettja! Eller berätta överlag hur du tycker att de känns att vara här inne och om det är något du saknar eller vill se mer av.

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
70kommentarer
 • Jag tycker att bloggen är så fin och givande med det innehåll den har idag. Fortsätt så är min röst! 😀

  Hannah 2015-10-21 13:59:01
  Svara
 • Säger som så många andra. – Det är mixen som är det fina med bloggen. Och att du skriver ofta, är inne varje dag och kollar 😉 Fint med köptips, recept och bilder på hemmet. Trädgård vore fint till våren. Det alltid mysigt att titta in!

  Lena 2015-10-17 22:12:27 http://Lenaslera.se
  Svara
 • Tycker att du har en fantastisk blogg! Den enda bloggen jag följer faktiskt. Ändra inte på något! Har en undran som slagit mig genom åren och det är om ni flyttat långt från släkten (barnens mormor, farmor osv.) då du aldrig eller sällan skriver att ni umgåtts? Kram!

  Camilla 2015-10-16 19:40:21
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Åh wow vilken ära att få ha den enda bloggen som du följer, tack 🙂 !

   Nja inte särskilt långt rent geografiskt men olika omständigheter gör att vi inte ses särskilt ofta men det är inget jag vill gå in på djupare i dagsläget.Hoppas du förstår.

   Kramar! Julia

   juliak 2015-10-18 15:13:15
   Svara
 • Hej Julia!
  Har följt din blogg i många år nu. Blir glad för varje inlägg du publicerar!
  Du verkar vara så ödmjuk och jordnära och det speglar av sig i bloggen. Den blir harmonisk och så klart är den väldigt inspirerande (på köpet). En bra mix av det som är viktigast och roligast i livet.

  Om jag får önska:) Är väldigt nyfiken på er trädgård. (Håller själv på att fixa i vår). Skulle det vara möjligt att få en överblick på hur ni har planerat den? Som en skiss ovanifrån. Behöver verkligen lite inspiration och gillar att er trädgård inte är så ”stram”;)
  Kram

  Sophie 2015-10-16 16:37:47
  Svara
  • Svar på Sophies kommentar.

   Tack snälla Sophie, jag blir verkligen glad. Du vilken toppenidé. Det får bli ett inlägg om vår trädgård med en skiss till. Nu har vi ju en äldre uppvuxen sådan men vi har såklart gjort en del och har nya projekt till våren, bland annat att utöka kökslandet. Kramar! J

   juliak 2015-10-18 15:05:01
   Svara
 • Hej Julia, jag tokgillar din blogg med blandningen av träning inredning kläder och mat . Ett extra plus att du emellanåt har glutenfria alternativ eftersom jag mår bäst utan vetemjöl . Vet faktiskt inte vad jag skulle önska mer :))). Jo kan du göra inlägg tre gånger om dagen haha 😉
  Kram Liselott

  Liselott 2015-10-16 09:59:31 http://Systervit
  Svara
  • Svar på Liselotts kommentar.

   Haha söt du är, jag blir superglad 🙂 Och jag lovar ännu fler glutenfria recept, då jag själv också mår bäst av att utesluta det till vardags. Kramar! Julia

   juliak 2015-10-16 12:11:04
   Svara
 • Hej Julia,
  Bland de bästa stunderna på dagen är när jag läser din blogg! Enkla, fina texter med en twist, vackra bilder och massor av inspiration. Ändra inte på något:) Brukar drömma mig bort när jag kikar in i din webbutik, vill ha allt!! Kram från Anna

  Anna Torstensson 2015-10-16 09:00:54
  Svara
 • Alla dina inlägg tilltalar mig, gillar blandningen av loppis, trädgård, inredning,barn och mode. Älskart=D

  Sandra 2015-10-16 08:33:23
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Åh toppen så härligt att höra! Jag bara fortsätter då men med en extra härlig peppkänsla efter alla fina ord här. Tack! Kram J

   juliak 2015-10-16 14:24:50
   Svara
 • Härliga recept och matbilder är aldrig fel! Gillar också när du visar shoppingfynd! Önskelistecollage som någon tidigare skrev vore jättekul att se. Även roligt om du vill visa upp lite skönhets/hudvårdsfavoriter. Tack för en inspirerade blogg!

  jenny 2015-10-15 21:13:35
  Svara
 • Hej och tack för en alldeles underbar blogg.
  Den är så varm och trevlig med en fin mix av allt.
  Får jag önska en sak så skulle jag gärna se mer kring era vardagsmiddagar och måltider. Tips och recept!
  Tusen tack och fortsätt i samma anda!
  /Marion

  marion 2015-10-15 13:22:24
  Svara
 • Hejsan Julia! Tycker inte heller att du ska ändra något, det är så mysigt och få titta in här hos dig! Men hur löser du det med förvaring av de där ”måste ha sakerna” som vinterkläder, vinterskor, julsaker o.s.v För vad jag förstår bor ni inte jätte stort, misstänker att jag bor ännu mindre;) Så har du något bra tips får du jätte gärna dela med dig:) Ha det så gott! Kram Lina

  Lina 2015-10-15 13:10:08 http://WWW.villavishet.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Tack Lina, så glad jag blir! Nej det stämmer vi bor ganska litet men har ett gästhus förstår du haha. Men jag lovar att återkomma gällandet det. Har faktiskt fått himla bra ordning med just julsaker, säsongskläder osv. Kramar J

   juliak 2015-10-16 14:27:13
   Svara
 • Hej Julia.
  Jag längtar efter varje nytt inlägg och tycker det är så inspirerande att följa dig via bloggen. Nu har det ju hänt så mycket hemma hos dig med ombyggnation, renoveringar etc. Det skulle vara väldigt roligt att få en liten rundvandring i huset. Jag är också nyfiken på Noells rum, då jag själv har två killar i ungefär samma ålder. Tack för en underbar blogg!

  Kajsa 2015-10-15 11:40:43
  Svara
  • Svar på Kajsas kommentar.

   Tack snälla Kajsa, rundvandring får det bli och absolut och fler bilder från Noells rum. Tack för dina önskemål, jag uppskattar de väldigt mycket. Kram J

   juliak 2015-10-16 14:28:28
   Svara
 • Hei Julia. Ser ut som min kommentar forsvant, men jeg ønsker meg hyppige innlegg, om hverdagslivet. Stort og smått som hender. Det er det kjekkeste å lese om 🙂 klem

  Anette Grimstad 2015-10-15 11:23:34
  Svara
 • Tack för en inspirerande och emellanåt känslosam blogg. Det hade vart jätteroligt och få se lite från ert bröllop!
  Keep up the good work

  frida 2015-10-15 10:53:31
  Svara
  • Svar på fridas kommentar.

   Ooooh ett litet dilemma gällande bröllopet haha. Vi gifte oss solo. Och det finns knappt något dokumenterat… Kram och tack!

   juliak 2015-10-16 14:29:43
   Svara
 • Jag tycker inte du ska ändra på en endaste grej!! Det är ju den här charmiga blandningen som gör att jag känner en oerhörd inspiration i din blogg. Jag är också 3-barns mamma, i ungefär samma ålder som du- lite äldre 🙂 men med barn i samma åldrar, inredningsnörd, loppis-vintage fantast, älskar mode, böcker, tidningar och mat…Alla dessa sidor hos mig får jag inspiration av hos dig!

  Jessica E 2015-10-15 06:58:16
  Svara
  • Svar på Jessica Es kommentar.

   Tack snälla Jessica! Jag blir så så glad för responsen. Jag har bloggat sedan urminnes haha så ibland behöver jag fundera några vändor och få höra vad ni tycker. Kram/J

   juliak 2015-10-15 08:28:26
   Svara
 • Hej Julia! Jag tycker inte att du behöver ändra något i din blogg!! En jätte inspirerande blogg som är höjdpunkten att läsa till morgonkaffet. Älskar blandningen av barn, inredning, mode, gårdsbutik och vardagstankar!! Fortsätt du i samma anda!! Kram från Therese

  Therese 2015-10-15 06:23:29
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Tack snälla Therese! Glad att du tycker om och jag fortsätter precis i samma anda men med lite ny inspiration och pepp 🙂 Kram!

   juliak 2015-10-15 08:29:20
   Svara
 • Julia! Jag är en av dem som har följt din fina blogg sen många år tillbaka. Jag återkommer alltid till dig för jag gillar uttrycket i dina bilder, du ger mig inspiration både som mamma och till inredning, kläder, mat och hälsa. En annan sak jag gillar är att du fortfarande är personlig i din blogg. Du visar upp både lycka och det svåra i livet vilket jag uppskattar mycket! Så fortsätt, precis så! Kram

  Cissi 2015-10-14 23:10:19
  Svara
  • Svar på Cissis kommentar.

   Åh tusen tack Cecilia. Svår balansgång det där och det känns fint att du uppskattar blandningen, verkligen. Kramar J

   juliak 2015-10-16 14:31:49
   Svara
 • Hej och tack för din fina blogg! Jag har läst den sen … ja, sen du började, ungefär. Jag tycker om blandningen precis som den är! Allra mest gillar jag kalasdukningar, inredning (både ute och inne), renovering/bygg och familjen. Och minst gillar jag recepten, men det beror bara på att vi i vår familj har så många allergier så jag sällan kan laga samma saker som du, trots att allt ser väldigt gott ut 🙂
  Fortsätt som förr! Jag fortsätter läsa, titta och inspireras!
  /Maria

  Maria 2015-10-14 23:03:56
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Tack snälla Maria för input! Tänk att du hängt med mig så länge! Värt mycket för mig. Mer kalas 🙂 även om stora barnen börjar bli så stora nu men jag har många härliga år med barnkalas kvar för Belle 🙂 Kram J

   juliak 2015-10-16 14:33:10
   Svara
 • Hei fine du 🙂 Jeg elsker bloggen din og er innom hver dag:) Liker shoppingtips, outfitbilder og egentlig alt du viser er interessant, fortsett sånn 🙂 Klem

  camilla 2015-10-14 23:03:28
  Svara
 • Hej Julia. Jeg elsker din blogg like mye nå som jeg gjorde første gang jeg oppdaget den. Jeg syntes det er så kjekt med hyppige innlegg. At få følge deres liv, hverdagen, barna, huset og ja alt det der. Ikke alle liker å dele så mye av hverdagslivet sitt, men det er det som jeg syntes er det kjekkeste å lese om. Store og små greier som hender. Trenger ikke være noe spesielt hvis du skjønner hva jeg mener? Klem til deg og dine.

  Anette Grimstad 2015-10-14 22:54:20
  Svara
 • Hej!
  Jag tycker att du har en bra balans i din blogg, en blandning av allt möjligt, barn, familj, vänner nöjen. Märker ändå att jag blir extra exalterad när du skriver om era renoveringar och visar bilder av inredning. Kläder är också alltid roligt, blir ofta inspirerad i mina klädinköp av dig! Sa jag att jag älskar bilder av inredning?

  Tack för din härliga blogg!
  Kram Gabriella

  Gabriella 2015-10-14 22:39:26
  Svara
  • Svar på Gabriellas kommentar.

   Hihi härligt Gabriella, mer mer mer av inredning! Ibland tänker jag att nu har jag visat den här vrån tusen gånger fy så trist men de kanske ändå inte upplevs så av er som tittar in här. Å andra sidan har jag mängder av nya projekt att visa nu istället för samma hörn om och om igen :D. kram J

   juliak 2015-10-16 14:35:32
   Svara
 • Hej!
  Jag väntar fortfarande med spänning på ett ingående inlägg angående OBC på Kreta, tips och tankar kring det och ev sunwing bredvid! Mat? All inclusive? Utbudet i stan? 🙂

  Sen är jag lite nyfiken på hur era tankar gick kring antalet barn.. Är nämligen själv lite tankspridd i frågan! Har två underbara barn men kan inte låta bli att drömma om ett tredje, ibland. Medan sambon säger nej! :/ var det självklart för er med tre? Inser att det är en privat fråga så helt ok om du inte vill svara på det!
  Hur gammal är du?

  Kram Hanna

  Hanna 2015-10-14 22:38:34
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Oooh det inlägget är faktiskt väldigt mycket på gång. Återkommer gällande barnfrågan och det är absolut inget som jag inte vill prata om tvärtom. Jag är 34 år gammal 🙂 Kram J

   juliak 2015-10-16 14:37:11
   Svara
 • Hej Julia! Gör som du alltid gjort.. Din blogg är kanonfin, ärlig enkel o fin.
  Du inspererar mycket inte bara inom inredning!
  Kram /Maria

  Maria 2015-10-14 22:29:11
  Svara
 • Jag har njutit av din blogg i så många år. Alltid så tidlöst inspirerande. 🙂 Jag skulle så gärna vilja se före bilder på ert hus. Alltså hur det såg ut innan ni började renovera. =D Tack för mig! Kram Madeleine – mitt hem och jag

  Madeleine Berglund 2015-10-14 21:24:15
  Svara
  • Svar på Madeleine Berglunds kommentar.

   Hmm ja jag ska försöka rota fram något. Jag har liksom nästan aldrig brytt mig om att ta några förebilder. Vårt hus såg förskräckligt ut. Alltså helt hemskt! Tror att jag kan ha något förevigat kanske. Kram J

   juliak 2015-10-16 14:39:08
   Svara
 • Du visar så fina bilder från Belles rum & på fina flickkläder. Jag är nyfiken på hur det ser ut i Noels rum! Men han kanske inte vill? Vi ska flytta till hus om några månader & hur dotters rum ska se ut vet jag precis men tycker att det är svårt med sonens (han är 4) så gärna lite tips 🙂

  Frida 2015-10-14 21:20:39
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hej Frida, Åh jo det är inge problem att visa. Han är ju en stor kille nu så jag vet inte om det passar inspirationsmässigt för din pojke men absolut. Fler bilder från Noells rum. I arkivet kan du också hitta bilder på Noells rum hur där sett ut genom åren. Kram J

   juliak 2015-10-15 08:46:39
   Svara
 • Gillar ju din blogg just för att den är som den är! Blandningen mellan inredning, vardag, dagens, barnen, resor osv osv…det enda skulle väl vara inlägg lite oftare isåfall! Go on Julia – du gör det så bra redan! Kram! Sara (solsjo_5 på instagram)

  Sara 2015-10-14 20:47:48
  Svara
 • Hej! Tycker att du har en bra blandning av mode, familj, inredning och trädgård.
  När jag nu får önska så kanske lite fler collage av saker som du önskar dig eller som finns i butiker just nu.

  kram

  Anna 2015-10-14 19:36:37
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Jaa men vet du, jag har slitit mitt hår…så har du tips på hur jag skapar ett snitsigt collage så säg till. Jag lyckades till slut faktiskt härom månaden men så gick bilden inte att ladda upp här. Typiskt. Men jag ska inte ge upp 😀 Kramar! J

   juliak 2015-10-15 08:52:52
   Svara
 • Hej Julia! Din blogg är perfekt som den är. Jag har kikat in flera gånger i veckan i flera år nu, och är nog lite beroende av din blogg 🙂
  Jag hinner så sällan höra av mig till mina vänner, genom din blogg känns det som att jag får lite ”väninnepåfyllning”. Tack för att du finns! Mvh Sara

  Sara 2015-10-14 19:01:09
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Åh så glad jag blir! Tack snälla du för att du hängt med mig sååå länge 🙂 Kramar J

   juliak 2015-10-15 08:42:33
   Svara
 • Åh, du har ju den finaste av bloggar och jag är så glad att du uppdaterar ett par gånger i veckan för det ger sådan inspiration. Alltifrån inredningsbilder/tips, träning, kläder, mat/bakning och övriga ämnen. Så för mig får du gärna fortsätta som du gör så länge det känns bra för dig!

  Tack för en världsfin blogg!
  Ha en fortsatt fin onsdag.

  /Alexandra

  Alexandra 2015-10-14 16:07:40
  Svara
  • Svar på Alexandras kommentar.

   Tack snälla Alexandra! Jag försöker uppdatera flitigt en gång per dag och är så glad att du tittar in och tycker om innehållet 🙂 Kramar J

   juliak 2015-10-16 14:40:25
   Svara
 • Måste säga att inläggen om ”familjeliv” är mina favoriter. Förstår att det kan vara svårt att dra en gräns där, speciellt när barnen börjar bli större men vardagsglimtar helt enkelt!

  Marie 2015-10-14 16:05:57
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Härligt att du tycker det 🙂 Det består ju mitt liv av allra mest och än så länge är barnen med på att vara med på bloggen ibland. Kram och tack för input! Julia

   juliak 2015-10-15 08:40:52
   Svara
 • Julia!

  Olen vuosia seurannut ihanaa blogiasi. Blogisi on kaunis, inspiroiva, paljon kauniita kuvia ja aito, tuntuu että olet aidosti Julia. Ihanaa on kuvat lapsista, itsestäsi ja oikeasta arjesta. Itse olen todella tyytyväinen. Blogisi tuo päivittäistä iloa ja inspiraatiota!

  Jonna, Suomesta

  Jonna 2015-10-14 16:02:13
  Svara
 • Hej! Jag skrev ju tidigare att jag önskar lite goda recept och eventuellt en veckomatsedel. Skulle också vara kul att se en planlösning för ert hus och veta lite hur ni har tänkt när ni har byggt om, vad det finns för planer och så. Hänger inte riktigt med alla gånger när det kommer upp nya väggar etc. 🙂

  Sofia 2015-10-14 15:42:41
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Äh men jag förstår verkligen att det inte är lätt att hänga med i svängarna. Vi har ingen ritning över huset men de kan ju inte vara så svårt att knåpa ihop. Och kanske fler bilder där man ser andra rum samtidigt så att man får något slags hum om vårt lilla hus. Noterar flitigt här, veckomatsedel, planer och bättre koll 🙂 Kramar! J

   juliak 2015-10-15 08:39:12
   Svara
 • Jag gillar verkligen din blogg och personligheten med den…
  Att du både delar med dig av livets glädje och sorgeämnen.
  Livet är en berg-och dalbana för de flesta och helt ärligt så är det rätt skönt att veta att det finns fler som inte tycker att livet alltid är enkelt och glatt.
  Svårigheter man ska ta sig igenom och jag tycker det är fint att du delar med dig av det och hur du tacklar allt.
  Så jag vet inte vad mer jag kan önska..
  Varm kram Anna

  Ekenäsliv 2015-10-14 15:06:36 http://www.ekenasliv.se
  Svara
 • Jag gillar faktiskt det mesta i din blogg – tror det är blandningen och ”spretigheten” som gör den!! Jag vill ha inredning (såklart) kanske lite Diy tips. Din köksträdgård vill jag se ur alla vinklar och vrår när det blir säsong igen. Tack för all inspiration!

  Victoria 2015-10-14 15:05:07
  Svara
 • Jag vill inte ha några ”konstlade” inlägg med mycket planering bakom. Jag vill ha pang på, det som hänt idag.. upp med massa bilder på det! Har ni vart i skogen, städat eller möblerat om i barnens rum eller i något gästhus, visa det gärna för oss då! Lite mer vardags sysslor helt enkelt.. älskar att läsa om vardagen hos er. Och framförallt bilderna som de medför. ÄLKSAR vardagsbilder och speciellt ifrån ert hem, på er familj, trädgård, sysslor, kök, dukningar.. Ja, allt som är dig med andra ord Julia 🙂 jag gillade den skira, vita, lätta känslan som dina gamla inlägg och blogg innehöll.. så magiskt vackert, som att komma in i ett hus av drömmar.
  Kram på dig och ser fram emot framtida inlägg va de än bjuder på! ♡

  lisa 2015-10-14 14:45:23
  Svara
  • Svar på lisas kommentar.

   Mer pang på jag lovar 🙂 instagram är nog lite mer pang på än bloggen så det får bli mitt tips till dig att följa mig där. Tusen tack för dina tankar och ord. kramar J

   juliak 2015-10-16 14:43:42
   Svara
 • Jag lnskar lite mer info om gården ni bor på. Helfoto på huset, hur gammalt det är, ovh hur stort osv. Sen vill jag veta mer om dig som person -hur gör di för att orka med allt och ändå vara så glad?

  Kram

  Tina 2015-10-14 14:34:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!