Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JULIA K

En fredagens och helgens planer…

batch_IMG_0421

En fredagens fredagslyckliga jag. I världens gosigaste pudrigt rosa fluffiga tröja från Valerie.

IMG_0454-tile

Jag har lyckats torka förra helgens Hortensior som jag och Elle köpte på Zetas, trots att de stod i vatten haha. Men de är faktiskt urfina ändå tycker jag.

IMG_0429-tile

Mina favvisjeans med lagom hög skön midja som jag nog nästan alltid har på mig när jag har jeans, fast i lite olika färger ( de finns i allt från svart till ljusblått ) kommer från Gina Tricot och heter Molly highwaist.

batch_IMG_0439

Inga särskilda helgplaner. Kanske en liten shoppingtur. Plocka de sista äpplena. Svampskogen. Alldels ljuvligt med dessa hösthelger!

IMG_0440-tile

Jag har handcréme lite här och där nu och i varje handväska. Kylan är lika med torra händer för mig. Min hy är verkligen superkänslig för torr kall luft och jag är ständigt på jakt efter den perfekta handcrémen. Tips?

IMG_0424-tile

Hej igen och nu så…

Är det faktiskt fredagsfeeling här. Hösten har verkligen varit snäll mot oss. Knappt en droppe regn. Endast hög klar frisk luft och solens strålar som värmer på dagen.

Jag har bunkrat upp med BJ, gooooodis och såklart en god fredagsmiddag. Om fredagar brukar jag laga något enkelt och snabbt. Men det ska ändå vara helgmat. Idag blir det som så många andra fredagar grillad kyckling, ugnsrostad sötpotatis, sparris och chevrécremé. Plättlätt och galet gott. Lite annat plock som baguetter, ost och frukt till det hela så att alla blir nöjda och glada.

Jag gjorde en stooor och välbehövlig skafferirensing och hittade en massa godsaker som vi tog med hem från Grekland i somras. Nougatgodis och andra små sötsaker. Typiskt mig. Att glömma av en massa skoj som jag köpt. Det får blir kvällens efterrätt.

Ha nu en alldeles underbar fredag!

puss

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Men åh! Vilket skit att du tog dig tid att svara och att jag sedan inte hittar det. Vart i allsin dar kommenterade jag min lilla yrhöna? Grr.
  Kram till dig

  Karin 2015-10-16 14:43:52
  Svara
 • Finaste du ♥

  Hannah 2015-10-12 21:29:10
  Svara
 • Hej!
  Måste tipsa om den absolut bästa handkrämen och jag har provat många. Clarins Hand and Nail Treatment Cream. Så himla bra och doftar gott!
  Önskar dig en fin vecka!
  Kram Pia

  Pia 2015-10-12 15:58:33 http://kakaobonan67@hotmail.com
  Svara
 • Denna är min favorithttp://se.loccitane.com/shea-butter-hand-cream,25,2,1717,478111.htm

  Sara 2015-10-10 19:25:29
  Svara
 • Åh vilken snygg tröja! En liten fråga bara, vad är det för magasin man ser i bakgrunden på nga bilder? Vill ha ngt nytt att bläddra i:))
  Önskar dig en underbar helg!
  / Sara

  Sara 2015-10-10 16:42:01
  Svara
 • Åh va mysig tröja :)). Ett tips på handkräm och då ett väldigt enkelt och simpelt men ack så bra är vanlig Helosansalva …helt super för händer och den bästa bästa. Åt fanders med alla snygga och dyra förpackningar….enligt mig 🙂
  Kram och mysig helg

  Liselott 2015-10-10 12:43:28 http://Systervit
  Svara
 • Tips på handkräm är Bodyshops Hemp Hand Protector! Jag har också torra händer och jag älskar denna!

  Therese 2015-10-10 09:18:59
  Svara
 • Jag har hittat handcremernas rolls-royce! Neutrogenas norwegian formula hand cream. Finns på de flesta apotekskedjor. Förpackningen är inte vacker tyvärr men den gör underverk, även med mina skrumpna och eksemiga russintassar!

  Victoria 2015-10-10 07:53:07
  Svara
 • Åh mina händer skrumpnar ihop likt en gammal människas såhär under höst- och vinter. Jag brukar smörja med Locobase innan jag somnar, en riktigt fet kräm som kräver händerna på täcket en stund 😉 Håller just nu på att prova en Dharmazone Eco för kropp- och hand, jag gillar den men jag behöver absolut lägga till en fetare kräm för att råda bot på fnösket.. Använder även den norska lilla tuben handkräm, minns inte namnet men den är skön men kletig ett tag.

  Alltså. Jag skrev en kommentar till dig för någon dag sedan som jag omöjligt kan hitta igen.. Jag skrev att du hade pushat mig att våga starta eget och att jag nu har gjort det. Sen skrev jag ner typ tusen frågor om leverans- och fraktgrejer. Känner du igen det? Eller försvann min kommentar i cyberrymden? 😉

  Önskar dig en fin helg!
  Kram

  Karin 2015-10-09 18:58:19
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Men åh och jag har ju svarat. Återkommer. Och du tusen tack för tips. Jag kände inte riktigt för att skriva om skrumpen hud men exat så är det haha hjälp alltså. Kram!

   juliak 2015-10-09 20:02:23
   Svara
Julia Ks webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!