JULIA K

NYTTIGT GODIS!

IMG_9569-tile

 

Hej vännerna!

Igår tänkte jag att jag ska titta in till er. Men så fastnade jag i vårt lilla gästhus och hamnade i någonslags ”rensa som om det gällde livet feeling” och rensade bort tio år. Ja alltså ni förstår. TIO år av barnens leksaker, kläder osv som bokstavligen samlats på hög!!

Så nu ligger de allra sötaste bebiskläderna prydligt vikta i några lådor, allt förskola och skolpyssel är samlat i varje barns respektive låda och så…

Bara det trista kvar, att göra sig av med alla soppåsar…

Men befrielse delux alltså!

 

Idag så ska ni få ett fint tips av mig. Om ni tycker om godsaker vilket jag nästan gissar på att de flesta gör? Jag är själv iallfall alldeles förlorad i godisvärlden och har alltid varit.

Men för att variera det hela lite och för den där balansens skull så har jag provat på en påse med nyttigare alternativ godis. Nyttigare och dessutom ekologiskt. Alldeles perfekt godis om en trist tisdag eller till fredagsmys. Eller lördagsgodis för all del förstås.

Ec-Go levererar en påse med godis ( det finns olika påsar och storlekar att välja mellan ) bums ner i brevlådan och man kan antingen prova på eller prenumerera.

Och nu ska ni få höra vad ni ska få! En alldeles egen rabattkod på 20 % för den som vill prova på en alldeles egen prenumeration på EC-GO.

Ange koden :  EC-GO!VITADRÖMMAR  i butiken Ec-Go vid beställning.

 

puss

Julia

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!