JULIA K

En tisdagens och nya höstkappan!

IMG_0094-tile batch_IMG_0135 batch_IMG_0106 IMG_0142-tile

 

Skor Adidas Stan Smith    Jeans Gina Tricot    Kappa COS

Godmorgon finaste!

Vilken magisk morgon…

Vår lilla by låg i en slöja av dimma imorse.

Att bo ute på landet blir också att bo ett med naturen. Årstidsväxlingarna är fullkomligen ljuvliga!

Inte bara dimmigt utan också iskyla denna allra sista septembertisdag *brrrr*.

Så jag svepte om mig min nya varma gosiga höstkappa. Den är sådär härligt rymlig.

Höstens mode och kläder måste ju ändå vara det bästa. Fortfarande varmt nog att kunna gå strumplös, till och med barbent vissa dagar men ändå kunna krypa in i mysiga koftor och stickade polos.

Nu är latten slut och jag antar att de är dags att sätta lite fart med dagens alla projekt.

Jag ska ta mig an butikens lager som behöver struktur och därefter börja skissa på gårdsbutikens framtid.

Fin tisdag!

puss

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Du är super fin i håret! SNYGGT! Är också sugen på att klippa mig lite kortare, har ju långt nu och känner för en förändring…men trivs ju med det med. Jo, jag är velig..I know. Super fin kappa också!!!! Kram/ Mija

  Mija71 2015-10-02 21:52:36
  Svara
 • Så fi du är och håret är ju så snyggt. Här kör jag fortfarande utan strumpor 🙂

  sandra 2015-10-02 05:13:40
  Svara
 • Vad snyggt håret var/är! Superfint! ☺️

  Sofias Lantliv 2015-10-01 07:58:02 http://Sofiaslantliv.wordpress.com
  Svara
 • Hej min fina vän!
  Du är vacker som en dag som vanligt o ja, rymliga kappor är ju bara skönast, älskar att strosa runt i min.
  Återigen inspirerar du mig att klippa av mitt hår som blivit lååååångt igen under min tid under isen så att säga.
  Men nu så här påväg tillbaka upp med alla mina fina som stöttar mig så blir man såååå sugen på en fräsch frisyr igen.
  Visa gärna hur du stylar din! pöss

  Jessica 2015-09-29 15:04:20
  Svara
 • Hej Julia! Jättefin kappa!
  Sååå fin du är i hååååreeeet!
  Jag är inne på att klippa mig ungefär så där kort, om jag vågar.. Men är rädd för att jag har för tunt hår.. Så jag undrar om du har tjockt? 🙂 Och hur gör du för att få det så där underbart fluffigt och busigt? Så fint! Kramar Karin

  Karin 2015-09-29 11:35:43
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Tack snälla Karin!

   Lät att du ska. Alltså jag tycker verkligen att långt hår är jättevackert men föredrar kort på mig mig själv. Känns classy och fräscht och passar min stil så att säga 🙂 Nja nej jag har inte så tjockt hår, det är snarare mer men med typ normala/tunna strån. Jämför med till exempel Noell och Carlos som har sådär strävt supertjockt du vet.

   Jag har införskaffat mig en plattång, kan visa den någon dag och hur jag gör. Väääldigt basic och kan jag så kan alla 🙂

   Och du, håret växer ju ut så bara gör det 😉

   kram

   Julia

   juliak 2015-09-29 12:51:37
   Svara
   • Svar på juliaks kommentar.

    Åh tack! Jag tror bannemej jag ska det. Och din färg är ju så fräsch också. Visst är det fint med långt hår men bara om håret är fint.. Annars är det ju bara smaklöst 🙂 Tack jag har en dyrgrip till plattång så kom gärna med tips! 🙂 puss

    Karin 2015-09-29 20:26:38
    Svara
    • Svar på Karins kommentar.

     Undrar om jag kan fixa en video kanske. Eller inte 😀 Jag är inte så skicklig med varken videos eller tången… Ja men du bara gör det! Det är enklare att göra en fin frisyr med page tycker jag. Kram kram

     juliak 2015-09-29 20:48:52
     Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!