JULIA K

Till de finaste kunder som finns…

IMG_9078-tile batch_IMG_9072

 

Godmorgon!

Idag hänger jag mest framför lapen och lägger in höstens nyheter i min lilla butik. Jag återkommer med en utförligare presentation av nyheterna. Jag har några nya leverantörer och vissa saker förtjänar sannerligen just en alldeles egen presentation tycker jag. Sådana saker som får magen att pirra till och inredningshjärtat att bli alldeles varmt ni vet…?

Inför varje ny säsong så väljer jag ut ett par nya färger på silkespappret och banden som jag använder när jag slår in era paket. Till denna hösten valde jag en pudrig blekrosa nyans och fyra olika dovt rosa och lila räfflade och släta sidenband.

Ses sen!

puss

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hei! Jeg leser fast din blogg, og følger deg på instagram. Titter innom for å si at man blir så innmari glad av å lese hos deg, dine fine bilder og dine hverdagsinnlegg er tipp toppen:) Du virker så tvers igjennom god altså!
    Ønsker deg en flott onsdag!

    Klem A-H

    Ann-Helen 2015-09-16 14:04:21
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!