JULIA K

Höstens snyggaste nagellack, dagens och så lite lyx!

batch_IMG_9525

 

 

Ett nytt lack i en supersnygg höstig riktigt mörkröd färg.

batch_IMG_9473

En hastig dagens jag i en sådär skönt myspysig outfit som gör hela fredagen ÄN mer härlig liksom 😉

Sneakersen är klassiska Adidas Stan Smiths med gröna detaljer, väska Mulberry, kofta HM Basic (99 kr och typ min allra mest använda kofta och jag har ett gäng i olika färger ) och en playsuit ( med kort ärm ) från Lindex.

batch_IMG_9449

Björstaägg och Björstahonung!

batch_IMG_9451

Hej fina!

Vill önska er en alldeles underbar fredag!

Jag och Belle är ju lediga om fredagar och har sedan i våras en världsmysig tradition. Nämligen finfrulle tillsammans med bästisarna. Den starten på en helg alltså. Bästa. Att äta frukost tillsammans slår faktiskt middag kan jag tycka. Det är så fint att få starta dagen tillsammans.

Idag träffades vi hemma hos Hannah, Noak och Klara. Och vi tog med oss lite nykokta ägg från våra höns. Och så lite honung. Och det är ingen vanlig köpehonung inte. Nej det är vår alldeles egna Björstahonung. Lyx så det förslår!

Vad ska ni hitta på i helgen? Berätta gärna. Det är så mysigt att få läsa tycker jag.

fredagspuss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • Hej!
  Vilken fin tradition, såå mysig.
  Kanske dum fråga men jobbar inte du hemifrån?
  Tänkte att du liksom kunde bestämma dina arbetstider helt på egen hand? Det kanske du gör också, det lät bara som att du hade ett schema som du var tvungen att följa. 🙂
  Förlåt om frågan var dum.
  Kram F

  Frida 2015-09-21 14:20:51
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Aah nej jag har nog bara en massa inre scheman 😀 Men ja, dagarna styr jag över alldeles själv. Kraaaam! Julia

   juliak 2015-09-21 17:14:40
   Svara
 • Ja, jag gillar också mörka nagellack som ovan.. Känns lite ”äntligen” när man får måla med det..

  På tal om frukost, så händer det att jag har afternoonteaparty på fm istället för ”frukost” eller om det kan räknas som frukost.. Det är ngt speciellt med morgonstunden..dagen är lite oskriven.. ☺️

  Kram

  Sofias Lantliv 2015-09-15 20:28:35 http://Sofiaslantliv.wordpress.com
  Svara
 • Lyx är att få besök av er!

  Hannah 2015-09-14 20:36:13
  Svara
 • Hej Julia! Tusen tack för din fina blogg, du och din fina familj och ditt fina hem är en inspiration! Så roligt att du delar med dig till oss läsare!
  Jag har en fråga ang era vägguttag i gammaldags stil, vart kommer de ifrån?
  Mvh Linnéa

  Linnéa Ålenius 2015-09-12 22:53:53
  Svara
 • Här blir det jobb! Men å andra sidan ledig i veckan i stället. Till kvällen nytt recept. Kycklingrullar med getost, recept av Ulrika Davidsson.
  Trevlig Helg!
  PS. Vart köper du dina Mulberryväskor?

  Liz-Marie 2015-09-12 15:19:44
  Svara
  • Svar på Liz-Maries kommentar.

   Ooh de låter smarrigt! Lite skönt ändå med ledighet i veckan när ”alla” andra jobbar.
   De köper jag på Birger Jarlsgatan ( Mulberry ) eller NK där de också finns en Mulberrybutik.

   kram

   Julia

   juliak 2015-09-14 08:40:56
   Svara
 • Jag trooor att jag ska orka mig ner till alsters herrgård som ligger precis vid det bostadsområdet jag är uppväxt i och mina föräldrar bor i, för i helgen är det höstmarknad… Handla lite lokalproducerat 🙂 Fredrik ska spela golf och love ska leka med kompis… Så det blir jag och Frej som myser 🙂 … Och så ska jag försöka bestämma mig lite mer inför bår köksrenovering… Har beslutsångest om allt! Ert blev väldigt fint! Kram!

  Pernilla m 2015-09-11 23:26:41
  Svara
  • Svar på Pernilla ms kommentar.

   Åh de låter hur mysigt somhelst tycker jag! ÅK! Mys att handla godsaker. Åh men så roligt med köksrenovering. Älskar! Vi är ju inte heeelt färdiga, har faktiskt halva köket kvar haha men de som är färdigt är jag supernöjd med! Kram

   juliak 2015-09-12 08:17:25
   Svara
 • Här blir det skogen imorgon. Leta svamp och dricka kaffe. Lite sovmorgon först. Har lovat tonårsdottern en tur till IKEA och ny säng. Och sen Äppeldagarba på Julita herrgård på söndag 🙂

  Lena 2015-09-11 22:08:38
  Svara
  • Svar på Lenas kommentar.

   Åh skogen! Ska försöka ta mig ut en sväng imorgon. Idag ska jag lufta mig i en sväng i vackraste huvudstaden 🙂 Kram!

   juliak 2015-09-12 08:18:31
   Svara
 • Jag ska umgås med min systerdotter (7år) vilket är roligt eftersom jag inte har egna barn. Världen är mera spännande ur ett barns ögon.

  Hanna 2015-09-11 18:31:24 http://hannasbokhandel.blogspot.fi
  Svara
 • Mysiga kläder 🙂 Här är det nu först fika på stan med en av mina bästa vänner och sen 11-årskalas i kväll hos min systerdotter. Imorgon är det födelsedagsfest på en gård hos vänner och söndag tror jag blir en tröttisdag haha
  Fin helg till dig Julia
  Kram Liselott

  Liselott 2015-09-11 15:14:43 http://Systervit
  Svara
  • Svar på Liselotts kommentar.

   Åh låter hur mysigt somhelst. Söndagar får ju vara tröttisdagar. Skönt med lugna slappa sagar också mellan varven. Kram! Julia

   juliak 2015-09-11 15:33:53
   Svara
 • I efm blir det teater för dottern sen obligatoriska fredags middagen följd med att barnen väljer film och gott.
  Sen imorgon cirkelträning efter lång lördags frukost. Blir en tur till skogen oxå.
  Firar även 7 årig bröllopsdag så skumpa och skaldjur står på menyn.

  Anna 2015-09-11 14:46:41
  Svara
 • Vi ska döpa yngsta barnet imorgon. En massa släkt och vänner kommer och firar och inatt blev vi tok-förkylda hela familjen. Tajmningen… Allra mest synd är det ju om huvudpersonen vars näsa rinner konstant. Som tur är kommer mamma och bästa väninnan hit redan ikväll och förbereder inför imorgon. Nu ska jag ta en tupplur, då natten mest gick ut på att vyssja ledsen bebis och natta om storebror som vaknat av allt skrik, å samla nya krafter. Tack för härlig blogg

  Elin 2015-09-11 14:19:27
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Ooooh nej! Vet EXAKT. Jag hade 40 graders feber vid Belles dop haha de var helt galet. Minns ingenting typ. Men döpt blev hon. Ta nu hand om dig och vila. Kram Julia

   juliak 2015-09-11 14:58:28
   Svara
 • Min 5 åring ska på sin första lilla ridtävling ( alla får rosett) ikväll blir det fredagsmys med pulled beef och lördag blir det kalas och söndag lite jobbelijobb! Trevlig helg julia!

  Carin 2015-09-11 13:52:57
  Svara
  • Svar på Carins kommentar.

   Åh så härligt det låter och BRA med rosetten! Trevlig helg till dig också Carin 🙂 Kramar! Julia

   juliak 2015-09-11 14:57:26
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!