JULIA K

Nästan så att jag rodnar och inskolningsperiod!

IMG_8135-tile

 

Lite morgonrufs sådär…men allt för er! Så ja. Bortse från det och se sicken urfin morgonrock som kom i en tjusig ask som present till mig häromveckans.

batch_IMG_8157

Hänger alltid redo bredvid sängen. Och är sådär supermjuk och skön att vara i. Allra helst en lördag eller söndagförmiddag med lååång frukost och en massa mys inplanerat för resten av dagen.

Morgonrocken finner ni HÄR (klick klick ) och ni bara måste läsa produktion om morgonrockarna.

Jag är smickrad så att jag n ä s t a n rodnar!

Visst är det gulligt och fint?

IMG_8158-tile

Heeeej!

Är ni också mitt i vardagsvirvlet?

Jag måste säga att jag är mycket mycket nöjd med det faktum att jag skrivit matlistor. Underlättar ju hur mycket somhelst. Och på söndag levereras vår första matkasse. Spännande!

Annars så är jag mest väldigt mycket inne i Belles inskolning just nu.

Imorgon ska vi visst säga hejdå för en stund.

Vet inte riktigt hur vi ska klara av detta…min själ känns helt trött fortfarande och sorgsen. Trots att jag försöker hålla mig pepp och har min fina Hannah med mig. Vi skolar in våra hjärtan samtidigt nämligen och den tryggheten alltså. Ovärderlig!

Men. Allt blir ju alltid bra på det ena eller andra sättet inte sant?

Nu ska jag ta min trötta själ och krypa ner bredvid C och Belle.

Imorgon tänker jag vakna med ett piggare humör. Helt klart.

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • <3

  Hannah 2015-08-30 20:45:54
  Svara
 • Du sätter verkligen ord på mina känslor ibland när jag inte vet själv hur jag ska uttrycka mig. Trött och sorgsen själ. Vi har också hållit på och skolat in, ny förskola för vår 3,5-åring då vi flyttat i sommar. Och dom första dagarna var tunga för mig, vår kille är rätt blyg och avståndstagande i början vid nya situationer. Jag kunde liksom inte se nån ljusning. Och då var själen verkligen precis så, trött och sorgsen! Men nu har allt släppt hos oss och det är som världens största sten har fallit från hjärtat, när man får landa i att allt blir bra!
  Skönt att läsa att det går bra för er Belle också! 🙂 hoppas hon kommer att stortrivas på förskolan!
  Kram Hanna

  Hanna 2015-08-26 19:59:10
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Åh ja men jag förstår sååå väl. Vår Noell är också en funderare och försiktig liten kille så just förskolebiten var en PÄRS. Men OJ så jag älskar hans försiktiga fina kloka sätt. Även om det ibland kan vara svårt när man hamnar i grupper av andra människor. Men alla har vi våra kvalitéer och fina egenskaper och så är de med det.

   Kram och tack för pepp!

   Julia

   juliak 2015-08-26 22:53:55
   Svara
 • Men å vad fint skrivet och vilken snygg morgonrock!! Jag saknar en och tänker också investera i en 🙂 Så fina!! Frågan är bara…blå eller grå……:-D

  Jessica E 2015-08-26 10:24:36
  Svara
 • Å jättefin, å så fint skrivet om dessa morgonrockar. En sådan vill jag unna mig själv.. Är de normala i storleken? Har du en small? Kram/h

  Helen 2015-08-25 21:59:55
  Svara
  • Svar på Helens kommentar.

   Ja visst var det gulligt skrivet 🙂 Ja normala tycker jag och jag har small. Jag är väldans sugen på en grå också så att jag har en både i sovrummet och badrummet. Hur fin somhelst är den!

   kram

   Julia

   juliak 2015-08-25 22:21:48
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!