JULIA K

Redo!

En sådär glad dagens rosenknopp. Nyvaken och väääldigt mammig….Men allt blev bra sedan. Som det brukar.

batch_IMG_8284

Jag är redo! Vi är redo!

För Småland och Astrids värld.

Bilen är packad med potta, pyjamasar, bullar och ja lite annat som kan tänkas behövas ett par dagar hemifrån. Haha alltså jag är helt hopplös. Jag skulle vilja förflytta hela vårt hem till Småland imorgon så att vi inte saknar något. Helt fånigt. Det man saknar kan man leva utan eller köpa liksom…

Hursom. Nu är jag typ redo för äventyr med tre hjärtan. Och vi har idag spenderat dagen på älskade Sandskär och oj så skönt det var. Vi fick oväntat sällskap och det blir lite så när man bor i en liten stad. De flesta har båt och alla hänger lite på samma ställen. Hur mysigt som helst faktiskt. Att få härligt sällskap både för oss vuxna och barnen! Ännu en dag att spara på i hjärtat.

Vi ses imorgon. Om inte här så på insta garanterat, jag är pepp på Pippii, Emil, Saltkråkan och lite korv :)!

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej!

  Jag och en citronkaka var förbi Björsta men ingen hemma. Ser här att ni är på väg på äventyr. Ha det riktigt roligt roligt!!
  Kramar Christina

  ChristinaS 2015-08-10 13:14:38
  Svara
 • Hej finaste lilla Julia. Ha så roligt och kör försiktigt. Idag är även min ”lilla” dotter i Astrids värld med sina 3 småttingar.ksnske ses ni. Kram Inger

  inger 2015-08-10 11:59:11
  Svara
  • Svar på ingers kommentar.

   Åh ja hjälp så rädd jag är i trafiken. Är tvärslut nu. Tycker vissa delar av vägen dit är riktigt riktigt otäck men allt gock fint och nu är vi hemma igen 🙂 Hoppas din dotter hade det härligt där! kram

   juliak 2015-08-11 21:09:42
   Svara
 • Älskar alv! Vi var där i mitten på Juli. HAr en dotter som är tokig i Lotta. Oj vad hon var lycklig.. Var nog bråkmakargatan & mattisborgen som imponerade mest på både mig och mina barn. Precis som i berättelserna! Om ni inte varit där innan så missa inte ”inte nudda marken” banan bakom macken.. Så himla rolig! 🙂
  Ha en toppen semester.
  Kram

  Anna 2015-08-10 10:10:39
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Men du, den missade vi. Trodde att vi såg precis allt men tydligen inte. Nästa år 🙂 Kram!

   juliak 2015-08-11 21:10:16
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!