JULIA K

En vintagepärla!

En vintagepärla har fått flytta in i Belles rum. Ni vet den jag pratat om tidigare. Jag kånkade upp den häromdagen och slog mig givetvis rejält på smalbenet och råkade tappa bort en av nycklarna. Benet läker och jag tänker inte ge mig med nyckeln. Ska leta efter den tills den kommer fram i grus och gräs.

Men i allafall så här är den. Visst kallas väl detta för en chiffonjé? Det finns en utdragbar skiva upptill så detta får bli Belles lilla skaparhörna.

batch_IMG_7883

 

Jag tycker verkligen att äldre möbler har en alldeles särskild charm och de är så gedigna. För några ynka hundralappar får man sig en möbel som förmodligen håller i minst lika många år till som den är gammal.

batch_IMG_7881

 

Just nu är mitt projekt att bära upp alla Belles saker som fått husera i vardagsrummet egentligen sedan hon föddes eftersom hon inte haft något eget rum. Och OJ så saker det är. I totalt kaos så här sorteras och fixas.

Hennes lilla säng har kommit på plats och min tanke var att använda den fina pudriga sänghimmeln som ni såg skymten av häromdagen men nixpix det blir inte bra. Så jag ska hänga upp en vintagespetsgardin i ena änden av sängen istället.

batch_IMG_7880

 

Nu är det verkligen det roligaste kvar. Att få piffa. Jag har beställt en gosig ljus mjuk ryamatta som jag tror Belle kommer att tycka om att sitta och leka på. Jag ska satsa på ett lättstädat och enkelt rum som får växa med Belle. Hon tycker om blått så kanske målar jag en skrivbordspall eller hennes klädskåp i blått…

Jag lovar att visa rummet i sin helhet när den är färdig och skriver då utförligt om inköpsställen såklart.

batch_IMG_7884

 

 

Hej hopp finaste!

Vad hittas på idag?

Vi åt en lång söndagsfrukost och därefter så har C fixat med köket och jag passade på att vika tvätt på altanen när solen tittade fram.

Snart åker vi till vännerna i Muskösund på lite söndagsfika. Alltså fika. Kan vara det bästa som finns?!

kram

Julia

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Julia! Underbart att få följa dig och din fina familj genom din härliga blogg. Jag undrar var den söta blommiga lampan i Belles rum kommer ifrån? Min familj och jag flyttar snart till större hus och jag får hela tre barnrum att inreda. Lycka! Kram på dig från Anna i Ystad!

  Anna Ewerman 2015-07-27 07:49:46 http://Ljuvalantliv.blogspot.se
  Svara
  • Svar på Anna Ewermans kommentar.

   Åh vilken lycka med stort hus och tre barnrum att inreda 🙂 Den är ett lopisfynd dessvärre men är du flitig med att besöka loppisar lär du springa på en liknande 🙂 Kram!

   juliak 2015-07-27 08:33:16
   Svara
 • Hej Julia! Underbart att få följa dig och din familj genom din härliga blogg. Jag undrar var den vackra lampan i Belles rum kommer ifrån. Hittar inte den i din butik. Kram från Anna i Ystad

  Anna Ewerman 2015-07-27 00:31:08 http://ljuvalantliv.blogspot.se
  Svara
 • Kan du vara snäll och kontkta mig via [email protected].
  Jag har några frågor jag skulle vilja ställä dig om blogg…

  Nina Vesterinen 2015-07-26 17:11:06
  Svara
 • Jätte fint ,du är så duktig på det där med inredning och har blick för det vackra och estetiska.Gamla möbler gillar jag också,hos oss kallas det skänk,är själv på jakt efter en gammal byrå till gäst rummet ,har inte funnit den ännu.Ha en bra dag!
  Kram:nina

  Nina Vesterinen 2015-07-26 17:07:21
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!