JULIA K

Vi flydde kaoset och gjorde stan!

IMG_7874-tile

Hej sötaste vännerna!

Har ni det bra? Jag hoppas det!

Idag packade vi in oss i bilen och åkte till stan direkt efter frulle. Jag älskar att ha vår underbara huvudstad så nära mig. Ibland behöver jag få andas stad.

Och hemma är det kaaaaaos minst sagt. Hela köket är upp och ned och det har lagt sig en sådan hinna av byggdam över vårt hem. Eller ja det är nog mest en känsla jag har för mer ordentlig och renlig hantverkare finns inte än min man. Min älskade Carlos. Så grymt duktig.

Men jag känner inte att jag har så mycket roligt att visa då vi har rörigt på bägge våningarna just nu. Men jag kan visa kaklet och hur de går i Belles rum såklart om ni vill?

Vi passade även på att köpa kakel. Är så lycklig över den här uppfräschningen och det ska bli total lycka att få inviga en ny spis. Rent och nytt känslan är typ bäst vad gäller sådana saker i allafall.

Inne i stan så strosade vi i lugn och ro, lunchade och shoppade.

C köpte superfina solisar och en svart lite mer höstig tröja till mig. Visar sen!

Och så det som jag absolut vill ha om jag är i närheten av Gateu. Aprikosbröd. Det kan vara det godaste brödet någonsin. Älskar när man är generös med godsakerna och det här brödet är verkligen mycket vääälfyllt av torkad frukt och knapriga nötter.

Smör och en bit vällagrad hårdost på är himmelen ärligt talat. Så det får bli dagens middag för moí. Och en kikärtssallad till. Suget efter att laga mat är inte på topp just nu i röran.

lördagspuss

Julia

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Såklart vi vill se!

  Och jag håller med om brödet, så himla gott med sådant bröd. Har hittat ett recept på ett sådant, superenkelt: http://www.ica.se/recept/morkt-filmjolksbrod-5196/

  Ha en fin kväll!

  Alexandra EH 2015-07-25 20:41:28
  Svara
 • Tog också en repa i stan i dag för att andas lite vuxenluft efter tre veckor med sommarlovslediga barn som går varandra på nerverna 😀

  Jag vill gäna se Belles rum och kakel! Inspiration :-)!!!

  Jessica E 2015-07-25 19:58:25
  Svara
  • Svar på Jessica Es kommentar.

   Åh de lät lyxigt. Vi drog med oss våra ( har ingen barnvakt ) men det gick bra det också men förstår preciiiiis känslan. Jag lovar att visa allt jag bara hinner 🙂

   kramar

   juliak 2015-07-26 11:57:19
   Svara
 • Så härligt med en dag på stan! Vi håller oss hemma o lever vattkoppslunk. Lagat god mat, ankfile med cidersås och grönkål. Visa gärna bilder, även på ”kaoset” vi kan behöva se det 😉 pöss

  Jessica 2015-07-25 19:18:15
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Åh men krya krya krya! Lät supergott det. Nja vetet tusan alltså, kaosbilder är ju hemska juuu 😀 Kram

   juliak 2015-07-26 11:58:06
   Svara
 • Otippat att även du älskar det där brödet. Haha piff och puff ibland <3

  Hannah 2015-07-25 19:17:42
  Svara
 • Hej!
  Härlig dag ser jag. Jag avslutar mina dagar här på Österlen med att gå på Kafferosteriet och äta stenugnsbakad pizza med vänner.
  Kram

  ChristinaS 2015-07-25 18:08:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!