JULIA K

Att inreda med hjärtat, passionerad kärleksrelation och så lite av vårt kök!

IMG_7501-tile

Glimt in i köket där nya kökslampan hänger.

Och så överfullt vitrinskåp. Jag har en grej med blivit porslin. En intensiv passionerad kärleksrelation. Och jag kan inte med tanken att lämna kvar de på dammiga loppishyllor. Ungefär så.

batch_IMG_7511

Min myrten har överlevt typ snart ett år tror jag. Fantastiskt!

IMG_7477-tile

Våra köksmöbler ( Elviras värld) känns fortfarande fina efter alla dessa år men jag är lite sugen på att byte av stolar. Lite udda loppisfynd får de bli i sådana fall.

batch_IMG_7478

Fredagsbuketten från min älskade men otyglade trädgård. Med favvokombon just nu, ljusrosa pioner och daggkåpa.

IMG_7487-tile

Hej sötaste!

Har ni det bra?

Fredagsfeeling här hos oss. Jag och barnen ska baka en jorgbubbskladdis ( återkommer med recept om den blev god ) och fixa lite god fredagsmat. Men först fortsätta med rensandet och plockandet Belles blivande rum. Alltså jag vet inte vad som hänt med mig men det går såååå långsamt och energin känns på botten gällande just övervåningen. Ska ta mig en isatte och kavla upp ärmarna!

Men ville titta in till er och visa er lite kök som här ser ut just nu. Vi kommer att göra om framöver. Bland annat kakla några väggar och byta plats på skafferiet. Men tills dess får jag njuta av en ny lampa som skapar en lite mer cool känsla i vårt annars väldigt ljusa lantliga kök. Och så älskar jag formen på den.

Jag tror på att inreda med hjärtat. Då blir det bra. Och inte tänka så mycket på stil eller att man måste hålla sig inom en viss sådan. Att blanda och låta inredandet av ett hem ta tid brukar skapa en personlig stil som är hållbar. Även om jag själv förstås tycker om att byta ut en del saker med jämna mellanrum men ni förstår nog hur jag tänker 🙂

 

Hur tänker ni när ni inreder hemma hos er?

Kör ni rakt av efter hjärtat? Tänker praktiskt? Försöker fånga en viss stil? Blandar hejvilt? Nytt? Loppisar?

puss

Julia

Ps, ha nu den bästa av fredagar. Lite ruggigt idag men imorgon kommer solen har jag hört 😉

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Julia,

  Jag undrar var den fina kökslampan kommer ifrån? Har så svårt att hitta lampa till vårt kök och denna såg väldigt rätt ut!

  Hälsningar
  Sanna

  Sanna 2016-09-01 21:36:39
  Svara
 • hej! Härliga bilder från er fredag. Här älskar jag ju gammalt och saker/möbler i bra material och som har en historia. Tycker om lantligt men gör det på mitt sätt, blandar lite rustikt, ruffigt, enkelt och industriellt med enkelt, ljust, skirt och en gnutta spets.
  Önskar en fin helg!
  Kram Anna

  Anna 2015-07-10 22:46:08 http://annasskattkammare.blogspot.com
  Svara
 • Hej Julia! Underbart vackra bilder! Jag inreder med hjärtat då jag upplever att när jag försökt att tänka på en viss stil eller så eller kanske varit för feg med val av tapet för att jag är rädd för att tröttna eller så så har det oftast slutat med att jag tröttnat rätt fort! Min stil är väl typ ”farmors gamla grejer” och jag har visioner i huvudet av föremål med mera som huset skall fyllas på. Försöker också att ha tålamod och vänta in de rätta detaljerna men det är svårt. Men lyckan sen när det man väntat på finnes på plats och man skapat det man länge drömt om är ju obeskrivlig samt håller väldigt väldigt länge! ♡ sen delas även hemmet med man och 3 små barn vilket gör att allt man fixar slits men om en alldeles för snar framtid är de stora och då kommer det nog vara jättetomt utan diverse skavanker kan jag tänka mig.. ♡ så ja i den mån jag kan, farmors gamla grejer och lantligt med hjärtedetaljer och inre bilder och 3 små barn med allt vad det innebär är mitt hem! Tack för fint inlägg. Härlig fredag från Jessikas lilla hus!

  Jessika 2015-07-10 21:09:45
  Svara
 • Hej på dig!
  Jag blandar nytt och gamalt,älskar att gå på loppisar även kläder handlar jag seckond hand,har blivit en riktig sakfyndare.Först nu på de sista åren jag tycker jag börjar finna min stil,tänk att det kan ta sååå länge.
  Visst köper jag nya kläder också och möbler.Idag köpte jag två nya trädgårdstolar av tråä på rea.
  Målade en stol vit förra veckan som jag köpte på loppis,en spegel som hänger i hallen målade jag vit alltså ramen var grön förut.Jag har haft grön periond,rödperiod och blå nu är det vit och träfärgat som gäller med nån svart detalj här och där…
  Kram:Nina

  Nina Vesterinen 2015-07-10 21:02:39
  Svara
 • Ja du, finaste lilla Julia. Du har verkligen smak för det goda. Så himla snyggt och mysigt hemma hos er. Dom stolarna du har är så fina. Inte behöver dom bytas. Allt är ju jättesnygg. Ha nu en underbar fredagskväll med god mat gott hembakt och största godisskålen. Kram Inger

  inger 2015-07-10 18:42:39
  Svara
 • Hej sötaste! Visst är det en härlig fredag! Här inreds knappt känns det som, men försöker hålla det rätt ljust iaf. Mest pågrund av vårt gamla hus som saknar stora ljusinsläpp

  Jessica 2015-07-10 18:22:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!