JULIA K

Vill ni lyssna på intervjun med mig?

Heeeej!

 

Sicken dag alltså. Så grymt intensiv på många olika vis. Imorgon ska jag kompensera barnen med fika ute och en dag utan en vääääldigt hispig mamma som åker på möten hit och dit ochhit och dit igen  inte är ett dugg närvarande.

 

Men jag känner mig väldigt nöjd med intervjun trots att jag var galet nervös. Den var hjärtlig och ärlig. Och det är det viktiga för mig.

Vill ni lyssna på den?

Så klickar ni vidare här.

Tack Ylva för att jag fick möjligheten att dela med mig av det som är bland det viktigaste i mitt liv hos dig i ditt program!

11378488_435882236583011_1209082729_n

Nååågot stressad jag på bilden. Skulle få allt att klaffa med barnvakt, åka in till stan och så. Det är ju precis alltid bilköer i Stockholm. Och det där med parkering känns som en mardröm. Men allt gick ju bra till slut ändå så jag oroade i onödan. Sooom vanligt… 😉

puss

Julia

Ps, ni är bäst. Min telefon var full av de allra finaste hälsningar man kan tänka sig och instagram svämmade över av kärlek. Jag är lyckligt lottad.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Jättefint program och du gjorde ett fantastiskt bra jobb med att förmedla dina tankar och informera om Alopeci.

  Jessica E 2015-07-11 20:39:13
  Svara
 • Hej Julia!
  Jag blev oerhört tagen av att lyssna på din intervju… och jag känner igen det du beskriver. Inte som förälder, men som en mormor till en 2-årig flicka med alopeci universalis.
  Så många tårar, oro och sorg. Skulle kunna skriva hur långt som helst om det, men…
  Jag finner mycket tröst när jag följer unga ,vuxna , tjejers bloggar om sin alopeci. Absolut att de också skriver om svårigheter, men framförallt berättar de om sina ”normala” och lyckliga liv, och det ger åtminstone mig hopp. Starka tjejer, och den styrkan tror jag att livet kommer att kräva av våra töser, och det ska vi alla hjälpas åt att ge dem!
  Kram från en mormor!

  Eva Lidholm 2015-07-09 21:18:04
  Svara
  • Svar på Eva Lidholms kommentar.

   Tack för dina rader Eva! Ja detta är verkligen något som drabbar alla oss anhöriga oerhört djupt. Och alla bär vi på sorgen och oron på ett eller annat sätt. Men jag är övertygad om att allt blir bra. Många kramar till dig! J

   juliak 2015-07-10 12:36:30
   Svara
 • Älskar er inställning! Jag är också en lejonmamma när det gäller barnen. Kram!

  Anna 2015-07-09 11:38:45 http://annashjartan.blogspot.com
  Svara
 • <3

  Heidi 2015-07-08 21:21:03
  Svara
 • Vilken gripande intervju, starkt gjort av dig. Allt gott till dig och din familj.
  Kram

  Catarina 2015-07-08 17:48:05
  Svara
 • Jätte kul att jag kunde lyssna på din intervju via bloggen.Jätte bra intervju och gripande.Vet själv hur det är när nån i familjen drabbas av nån sjukdom.
  Kram:Nina

  Nina Vesterinen 2015-07-08 17:02:40
  Svara
 • Vilken bra och rörande intervju Julia! Förstår att det måste ha varit jobbigt för er men det verkar vara en stark tjej som kommer klara sig bra!

  Kram
  Jonna

  Jonna Sajanti 2015-07-08 14:15:58
  Svara
 • Å vad jag tyckte inslaget var bra! Jag blev väldigt berörd! Brukar aldrig kommentera på bloggar, men kände att jag ville det här! Stor Styrkekram till dig och din fina familj! Läser din blogg varje dag, då jag tycker du verkar så enormt go och jordnära!

  Görel 2015-07-08 13:50:43
  Svara
 • Hej Julia! Har precis lyssnat på din intervju och jag blev så tagen av att höra dig berätta om Belle och om din oro och ångest som du burit på själv. precis som du säger så tär det på en…fick en klump i magen och blev alldeles tårögd. Man går ju genom eld och vatten för sina barn! Jag har ju följt dig i många år både här på din fina blogg men även på Instagram och det blev ännu mer påtagligt att höra dig berätta om Belle och om hennes sjukdom. Blev så glad när du sade att ditt och Carlos uppdrag här i livet är att få Belle att behålla sin starka självkänsla. Det är jag säker på att ni kommer att lyckas med! Ni verkar vara en jättefin familj! Sedan ville jag bara säga att jag är så glad över att jag tog mod till mig att säga hej till dig förra sommaren när vi möttes utanför Kvantum. Vi stod och pratade en stund om både det ena och det andra, härligt. Du är en sådan fin och varm människa och era barn kan vara lyckliga för att ha dig som mamma. Det är roligt att vi bor ”nära” varandra att följa dig för vi har samma favorit loppis hos Binge och även samma favorit strand. Har inte åkt båt efter olyckan. Förra året var det helt omöjligt och kanske att det blir av längre fram i sommar? Jag som älskar att vara på sjön! Önskar dig allt gott Julia och jag hoppas att kunna åka någonting till din ljuvliga lilla butik. Stor kram till dig!

  Mija 2015-07-08 13:02:06
  Svara
 • Jättebra intervju, väldigt gripande!
  Din oro träffar rakt in i magen, vad skönt att Belle har er föräldrar och sina syskon.
  Kram!

  Lise-Lott 2015-07-08 10:24:51 http://minafyravaggar.blogg.se
  Svara
 • Hej Julia!
  Lyssnade alldeles nyss på intervjun och jag kände bara att jag var tvungen att skriva till dig. Jag tyckte att intervjun var fantastiskt och du kunde beskriva dina känslor så bra, jag blev berörd! All styrka till er!
  Kramar Evelina

  Evelina 2015-07-08 09:54:20
  Svara
 • Oj Julia! Det var starkt att lyssna på intervjun. Er lilla skatt! Fortsätt kämpa och jag skulle tro att du har mångas stöd för vi måste alla få vara som vi är, unika.

  Kajsa 2015-07-08 09:34:52
  Svara
 • Så fint att du berättar och visar och är stolt över din fina dotter! Får verkligen en känsla av en härlig familj och det kommer hjälpa Belle i framtiden!

  Emma 2015-07-07 23:38:03
  Svara
 • Jag hoppas innerligt att vuxna människor har förnuft nog att ”låta blicken vandra vidare”, även fast jag väl inser att så inte är fallet. Särskilt med barn gör det mig så sorgsen! Men som jag skrivit tidigare; ni verkar vara en otroligt fin och sammansvetsad familj så Belle har alla förutsättningar för att klara sig igenom detta på ett bra sätt!

  Att höra dig prata om att ert mission i livet är att se till att Belle behåller sitt självförtroende är som att sätta ord på mina tankar, trots att vi inte upplever samma svårigheter som ni. Min största rädsla och skräck är ju att någon ska vara elak mot mina barn. Därför känner jag nog lite extra för din fina tjej också!

  Hur som, jättebra intervju och stor kram till er!

  Hanna 2015-07-07 23:15:20
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hanna, tack! Detta är komplext och väldigt känslosamt. Jag blir så oerhört glad att du tar dig tiden att lämna en hälsning till mig och allt stöd är bara så underbart. Kunskap är det bästa man kan sprida tänker jag…När man känner att det är rätt forum och orken finns förstås 🙂

   Kram till dig!

   Julia

   juliak 2015-07-07 23:30:07
   Svara
 • Styrkekramar till dig och din familj! Det finns en mening med att just DU blev Belles mamma. Och att hon kom till just er familj! Ta hand om er!

  Sussi 2015-07-07 23:09:40
  Svara
 • Ska absolut lyssna i efterhand! Undrar även vad det är för märke på din klänning? Så fin!

  Jess 2015-07-07 22:53:49 http://jessansworld.blogg.se
  Svara
 • All kärlek till dig min grymmaste Julia! <3

  Jessica 2015-07-07 22:48:26
  Svara
 • Hej fina Julia! Lyssnade på dej idag o du var jättebra i radion. Du låter som en fantastisk människa! Du beskrev så fint känslan o oron över att ha ett barn som har någon form av avvikelse. Men även styrka o mod vilket ni ingjuter i Belle varje dag, hon verkar vara en så cool liten tjej, säkert mycket tack vare er!
  Kramar till dej o din fina familj/Ullis( som har en son med vitiligo, som jag skrev om i en kommentar i ett tidigare inlägg)

  Ullis 2015-07-07 22:45:23
  Svara
  • Svar på Ulliss kommentar.

   Tusen tack Ullis! Verkligen. Blir så oerhört oerhört glad för dina fina ord.

   Många kramar

   Julia

   juliak 2015-07-07 22:55:25
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!