JULIA K

Lite Juli…

batch_IMG_7335

Juli!

Älskade juli!

Vi har spenderat precis hela dagen till havs och på vår favoritstrand av alla stränder.

IMG_7374-tile

Dagar att njuta av och minnas en mörk novemberkväll.

Allra minst.

batch_IMG_7371

Och väl hemma så hade exakt hela min nya rosenrabatt börjat blomma. Hur ska man ens hinna njuta av allt härligt härligt egentligen? Liksom hinna ta in precis allt…

Nåväl nu ska jag slå i presenter. Imorgon fyller nämligen världens världens bästa Belle 3 år.

Jag minns natten och den vackraste av julimorgnar någonsin som igår. Precis som igår…

Jag kände varje sekund. Varje liten stund kände jag. Smärtan, oron, styrkan, rädslan, förväntan och så den totala lyckan…när Belle föddes. Jag minns exakt känslan när jag gjorde min allra sista ansträngning och krystade den allra sista gången. För att få upp henne på mitt bröst. Utmattad. Utmattade. Lyckliga. Och så längtande jag hem. Och hem åkte vi. Efter 6 timmar. För att jag längtade efter Elle och Noell.

IMG_7370-tile

Kikar in till er snart igen. Hoppas ni njuter sommaren!

puss

Julia

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Åh så härligt det ser ut på dina bilder, ljuvligt! Den randiga klänningen ser så skön ut, en riktig sommarfavorit kan jag tänka mig:)
  Och stort grattis till er Belle på födelsedagen, hoppas hon fått en fantastisk dag!
  Kram

  Gabriella 2015-07-05 21:02:57 http://elephantzoul.blogg.se
  Svara
 • Ja, precis så känns det ju! Att få barn slår allt. De första minutrarna efter att barnen föddes var de lyckligaste i mitt liv. Kunde man buteljera den känslan skulle ingen någonsin behöva knark för det är ju den ultimata lyckokänslan.

  Dnyahuset.blogspot.se 2015-07-05 19:14:24 http://Dnyahuset.blogspot.se
  Svara
 • Grattis till Belles födelsedag! Min dotter är född julaftonen -90 och minns ännu som om det vore igår,det var värdens bästa julklapp och den känslan och lycka jag kände då.
  Kram:Nina

  Nina Vesterinen 2015-07-05 13:59:33
  Svara
 • Du skriver vackert. Din text förmedlar känslor – den är enkel, finurlig och hjärtlig, och ibland lite sorgsen och förhöjs med det vackra fotot. Personligt med stor integritet. Tack för att jag får följa dig.

  Elin 2015-07-05 11:25:56
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Jag blir så oerhört glad. Tack snälla snälla Elin! Jag är glad att du vill följa mig! kram Julia

   juliak 2015-07-05 23:23:20
   Svara
 • Älskar din fina klänning! Var är den ifrån? 🙂

  Anna 2015-07-05 08:32:17
  Svara
 • vackert armband, vartifrån har du köpt det? Tack för en fantastisk blogg!! ❤️

  Åsa 2015-07-04 23:36:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!