JULIA K

Sommarens sötaste!

Men hej sommarens sötaste!

Ja ni är det. Jag får precis alltid så himla mycket fina hälsningar här. Och så skriver ni mail. Eller smsar. Himla gulligt och fint. Tack! Jag blir verkligen glad för all omtanke och värme ni ger mig. Tack, tack tack! Ni är söta och allra bäst.

Juli kom sannerligen med sommarvärmen. Pjuh… Inte många knop har blivit gjorda mer än att jag vikt ett berg av tvätt på altanen i bikinin, storhandlat mat till helgen, fått hemmet prydligt och fräscht veckostädat. Och så har vi haft altanhäng.

Plaskpool, islatte, jordgubbar, kex, vattenkrig och allt som hör en het julidag till…

IMG_7156-tile

Nu ska jag ta mig an växthuset. För hjälp så eftersatt där är. Jag ska städa och möblera om lite. Ni får såklart se bilder om ni vill när jag piffat färdigt?

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • hej Julia!
  Så härligt med altanhäng, pool och allt som hör till. Ert växthus är ju underbart och något jag gärna ser mer av. 🙂
  Kram Anna

  Anna 2015-07-03 00:35:35 http://annasskattkammare.blogspot.com
  Svara
 • Tycker då du är väldigt söt o rar 🙂
  Självklart vill jag se bilder från växthuset 🙂
  Kram Anna

  Ekenäsliv 2015-07-02 23:39:06 http://www.ekenasliv.se
  Svara
 • You know we want to! Puss

  Jessica 2015-07-02 20:34:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!