JULIA K

Inredningsreportage hemma hos oss ute nu!

IMG_6017-tile

Ja men hjälp vilken rolig surprise i brevlådan idag. I det allra senaste numret av tidningen Family Living är ju vi med. Åtta fina helsidor med bilder från vårt hem. Som idag inte riktigt ser ut så på alla ställen men det hinner ju alltid förändras en del på ett helt år. Bilderna togs förra sommaren.

Tidningen kommer ut i butik om några dagar tippar jag på 🙂

Nu dags för kvällsruljansen och ta fram skolavslutningskläder, fixa frökenpresenter, stäääda ( renoveringskaoset är ett faktum och hela övervåningen är upp och ned ), skriva sommarhälsningar till fröknar och ja lite allmänt fix inför skolavslutningen som är imorgon.

kramis

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Men attans, nu glömde jag ju läsa idag! Nästa gång!! Ser ut som ett himla fint reportage.

  Hannah 2015-06-12 21:41:12
  Svara
 • Köpte idag och bläddrade igenom när jag lagade mat, (multitasking javisst ;-)). Och det var såååå fina bilder! Nu ska jag läsa reportaget i sängen! Kraam!

  Pernilla 2015-06-11 21:32:22
  Svara
 • Hi Julia! Thank you for your great blog. It gives me so much energy to work on our home decoration + great ideas. I really like your positive attitude. Keep on the good work. I hope I will find that magazine from our stores. Would be so nice to read it. Helsningar från Finland, Heidi

  Heidi 2015-06-10 05:22:56
  Svara
 • Men å… Ser suuuuperfint ut Julia! Ska bli så kul att läsa! Kram!!

  Sandra G 2015-06-09 21:25:40 http://www.designsandrag.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Sandra Gs kommentar.

   I will fix vettu. Köper upp hela ica ösmo. Och maxi. I nynäs. Nu har vi så pass flott här i byn att man kan välja mellan fina ica i ösmo ( de har shapat upp sig skapligt mycket senaste månaderna ) eller en hel ica maxi fem minuter bort. Bara starbucks och du som fattas. kram

   juliak 2015-06-09 22:10:24
   Svara
 • ser väldans fint ut reportaget! Ha det så mysigt på skolavslutningen imorgon!
  Kram Anna

  Anna 2015-06-09 19:51:28 http://annasskattkammare.blogspot.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!