JULIA K

Ge tusan i mina barn!

Hej vännerna!

Vi börjar med något tråkigt idag dessvärre.

Eller ja först och främst vill jag tacka er för gårdagens engagemang. Jag har inte hunnit svara på alla kommentarer så det är därför alla inte är publicerade ännu. Jag svarar på alla kommentar jag får och publicerar därefter. Just gårdagens hälsningar var så oerhört personliga och varma att det tar sin lilla stund att finna de rätta orden för mig…

Men så till det där tråkiga då.

Jag känner att ni är vänner här. Jag gör verkligen det. Men så finns det undantag. Och jag ska för kanske tredje gången i min lilla bloggkarriär alá sju år ta upp något mycket ledsamt.

Jag väljer att ignorera trams i regel. Jag tycker att drama, bråk, osämja, och hetsiga diskussioner inte hör hemma här alls. Och jag är egentligen inte heller ute efter att ge utrymme för crazy people eller för den delen tigga efter sympatier.

 

Jag vill dela med mig av mitt liv här. Som består av kuddar, loppisfynd, höns, kärlek, renovering, funderingar, blommor, kläder, livet på landet, mat och mina älskade barn. Ungefär så. Ganska så enkelt men väldigt lyckligt.

Men när tramset övergår i något så grovt som en kränkning. Så är det bra för mig. Och då ryter jag ifrån. Å de skarpaste. Mig eller mitt hem kan man tycka vad tusan man vill om…

Men mina barn. Och som i detta fallet Belle. Det ska man ge tusan i. Belle har knappast valt att få sin sjukdom. Belle är en lycklig liten människa som inte kan försvara sig. Så jag gör det åt henne.

Det som hände i korthet var att jag imorse fick ett kränkande och minst sagt obehagligt mail ( med Belle inblandad ). Detta är polisanmält. Sedan kom ett andra mail under eftermiddagen och därefter ett sms på kvällen ( från okänt nummer till skillnad från de två mailen som inte var anonyma så vitt jag vet förstås, de är väl skapligt enkelt att låtsas vara någon annan om man vill kanske ).

Så det jag vill komma fram till är att ge tusan i mina barn. De är alldeles fantastiska och förtjänar det allra bästa. Alltid. Och oavsett ”crazy people” som förmodligen inte borde vistas ute i det fria och sannerligen inte uppmärksammas mer än nödvändigt på det här viset iallafall ( sedan kan man diskutera om vården, resurser och annat men det är inte det jag vill åt just nu ) så har jag iallfall nu fått ur mig detta. Och kan andas lite lättare och känna den där ilskan över att bli ofrivilligt attackerad rinna av mig sakta men säkert. Att älta är ju alltid bra i lagom mängd tror jag. Kort men intensivt för att sedan gå vidare.

Men jag är fasen för irriterad fortfarande för att visa det jag egentligen skulle ha visat er idag. Nämligen glimtar från Elles födelsedag. Så glimtarna får ni se imorgon.

Det här inlägget är knappt värt någon bild ens om jag tänker efter.

natti

Julia

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
29kommentarer
  • Nä fy!!!! Gör ont i mitt mamma hjärta när jag hör sådant!!!! Bra Julia att du vände dig till polisen! Tänk att det finns så hjärtlösa människor!! Du har tre underbart fina barn som man ser är överösta med kärlek!!!!!!!

    Linda 2015-06-20 20:29:33
    Svara
  • ❤️ Finaste Belle ❤️

    LillaMalin 2015-06-12 09:08:31
    Svara
  • Bra att du säger ifrån!

    Linda 2015-06-10 10:55:44
    Svara
  • Men fy alltså! Jag sitter här och bara gapar. Hur kan man bete sig på detta vis? Jag tycker du gjorde helt rätt i att polisanmäla, sådant här ska aldrig accepteras!
    Jag vill också bara säga att det är alltid lika fint att titta in här och få se dina ljuvliga bilder och ta del av din vardag. Ni verkar vara en så fin och kärleksfull familj!
    Varma kramar

    Gabriella 2015-06-09 22:58:23 http://elephantzoul.blogg.se
    Svara
  • Förstår verkligen inte hur en del beter sig!? Hur kan man kan skicka kränkande mail, om ett barn!? Bra med polisanmälan!
    Jag tycker du är fantastisk som skriver så öppet om ditt liv, roligt att följa, fina bilder och massa inspiration!
    Stor kram !!

    Nina 2015-06-09 22:14:22
    Svara
    • Svar på Ninas kommentar.

      Tack Nina! Nej det är obegripligt. Men garanterat en väldigt sjuk människa som gör så. Himla fint skrivet av dig, jag blir så glaaaad 🙂 Kram!

      juliak 2015-06-14 12:23:13
      Svara
  • Finaste underbara lilla Julia. Jag tycker Belle haft en otrolig tur i livet som hamnat just i er underbara familj. Att ha en mamma som bryr sig så mycket. Lycka för Belle.Elaka människor som skriver elaka saker ska hålla sig borta från bloggar. Gillar man inte en blogg så behöver man inte läsa. Kramar Inger

    inger 2015-06-09 21:19:53
    Svara
    • Svar på ingers kommentar.

      Du är snäll du Inger! Håller med dig. Man ska inget säga om man inget snällt har att komma med. kramar

      juliak 2015-06-09 22:12:54
      Svara
  • Hej Julia !!
    Du har alldeles rätt…..som vuxen/mamma kan man ta vilken skit som helst…….MEN när någon gör/säger något elakt mot ens barn…….DÄR GÅR GRÄNSEN !!!! Vill man såra någon är det sättet att gå tillväga……men om du frågar mig, så är sådant oförlåtligt…..sådant är svårt att glömma. Men jag säger dom Gry ( du vet hon som hade en show på Bolibompa ) – ”Ta ingen skit !!” Det skriver jag inte för att skämta ( men lite roligt låter det….om man sett programmet….) utan för att jag tror verkligen på det…….ingen ska behöva ta skit. Man ska stå på sig och markera när det är nog.
    Tisdags-kramar från Dalarna och Maja & Wilmas mamma

    Ingela Berg 2015-06-09 21:12:53 http://[email protected]
    Svara
    • Svar på Ingela Bergs kommentar.

      Nej men du jag är inne på exakt samma linje och vet precis vem grynet är och jag har till och med en liten tavla här hemma med det budskapet. Fast på engelska. Ser lite snyggare ut 😉
      Tack för ditt grymma stöd, det betyder mycket för mig!

      KRAM

      juliak 2015-06-09 22:18:29
      Svara
  • Nämen vad i hela fridens är det MED folk! Jag blir ledsen och bedrövad. Jag börjar alltid undra hur sådana här personer har haft det under sin uppväxt, och föreställer mig att de nog har vuxit upp i en dysfunktionell tillvaro. Inte fått lära sig vett och etikett, rätt och fel. Hur man beter sig och vanligt jäkla hyfs, helt enkelt. Det är bara så synd och väldans tragiskt att det ska gå ut över oskyldiga. Men det är väl just det som är deras ventilation – att projicerar det de mår dåligt på andra. Sorgligt. Allra helst när det går ut över barn (BARN! jag förstår verkligen inte), som inte valt att stå i deras skottlinje.

    Jag vill iallafall säga att du och din familj verkar fantastiska – en kärleksfull, varm, stark och trygg familj!

    Tack för all ljuvlig inspiration du delar med dig av, här och på Instagram <3
    Många kramar, och hoppas polisanmälan ger lite näsbränna åt personen/personerna!

    Sofie 2015-06-09 11:48:44
    Svara
    • Svar på Sofies kommentar.

      Tack snälla Sofie! Du har så så rätt. Blir glad för dina varma fina ord. Hoppas du får en strålande tisdag! kram Julia

      juliak 2015-06-09 12:39:18
      Svara
  • Usch vad tråkigt att höra detta! Ibland förstår man verkligen inte hur människor tänker… Men det är jättebra att du markerar att gränsen är passerad. Hoppas att du/ni aldrig behöver utsättas för något liknande igen! Tack för din härliga blogg och allt du delar med dig! Kram!

    Sarah 2015-06-09 10:54:44
    Svara
    • Svar på Sarahs kommentar.

      Nej vissa saker kommer man aldrig att kunna förstå förmodligen…

      Tack själv för så fin hälsning! Kramar!

      juliak 2015-06-09 11:16:06
      Svara
  • Jag blev helt mållös i går när jag läste om detta på din instagram. Jag har läst din blogg dagligen i många år (sen du startade, tror jag) och dina barn är ju så fina. Bra att du både ryter ifrån och har polisanmält saken. Ingen får ge sig på någons barn. Aldrig någonsin.

    Nu ska jag njuta av kalasbilderna – Elles födelsedag kommer så lämpligt en månad före mina flickors födelsedagar 🙂 Varje år får jag lika mycket inspiration till flickornas kalas av dig!

    Tack för att du bloggar och delar med dig av ditt liv.

    Maria 2015-06-09 10:13:17
    Svara
    • Svar på Marias kommentar.

      Åh så bra att du känner dig inspirerad! Jag har Belles i juli och det bir hennes första lilla kompiskalas. Ja det är bara två små inbjudna men de ska bli så himla kul att få arrangera det 🙂 Kram!

      juliak 2015-06-09 11:15:08
      Svara
  • men det är ju helt galet, jag finner inte ord. Jag förstår verkligen inte vad syftet var & vad personen vill uppnå. Du gör helt rätt som polisanmäler, bara för att man bloggar & delar med sig av sitt liv ska man inte behöva ta skit. Jag älskar att läsa om precis allt din blogg erbjuder. Vardag i ett litet lyxpaket 🙂 Kram till dig & familjen

    Camilla 2015-06-09 09:24:58
    Svara
    • Svar på Camillas kommentar.

      Åh vad gulligt skrivet, ett litet lyxpaket hihi tack! Ja det som hänt är helt oacceptabelt och är inget som jag kan vifta bort eller ignorera. Det finns gränser. Kraaam!

      juliak 2015-06-09 09:38:07
      Svara
  • kag har också följt din blogg länge, även om jag inte kommenterar så ofta. Detta gör mig så ledsen, att gå på barn som är helt försvarslösa är fruktansvärt. Styrkekramar till dig och dina fina barn

    Sara erebrandt 2015-06-09 07:25:49
    Svara
  • Hej Julia,
    Jag har följt din blogg sååå många år och det känns som man känner dig nästan. Är dålig på att komentera men vill bara visa mitt stöd, dettta är inte ok!! Så bra att du polisanmält och markerar. Ja det finns tyvärr många sjuka människor som behöver vård! Din lilla Belle och precis som min lilla E och skulle någon säga något om ens barn då ser man svart! All kärlek till din lilla familj

    anna 2015-06-09 07:21:28
    Svara
    • Svar på annas kommentar.

      Gullig du är! Och här finns verkligen inga måsten vad gäller att lämna kommentarer. Kravlöst!

      Ja jag kände att det här kan jag faktiskt inte vifta bort alls. Ingen ger sig på mina barn.

      Kraaaam!

      juliak 2015-06-09 08:50:46
      Svara
  • Hej Julia! Blir så ledsen när jag läste detta. Finns så sjuka människor i detta samhälle. De må tycka och tänka saker men för f-n, de kan väl hålla det för sig själva!! Ens barn är det käraste man har och det gör så ont i hjärtat när någon säger något om dem. Ville bara säga att du har helt underbara barn och det är så roligt att se dem. Sänder dig styrkekramar och önskar dig och din familj en härlig sommar! Kramis på dig! / Therese

    Therese magnusson 2015-06-09 06:54:29
    Svara
    • Svar på Therese magnussons kommentar.

      Tack snälla Therese, ja du de är ofattbart…men denna kvinnan är det nog allra mest synd om i slutändan. Önskar dig också den finaste av somrar! Kram Julia

      juliak 2015-06-09 07:15:09
      Svara
  • Hej Julia!
    Jag har ju läst din blogg bra länge.. Kommenterar kanske inte jätteofta, men blir ofta väldigt berörd av dina inlägg.
    O det om Belle igår var sååååå fint, jag blev alldeles tårögd.
    Där för blir jag så ledsen när jag läser det här.. Vad är det frågan om? Vad är det för människor som gör så där..?
    Hoppas ni kan få rätsida på det.
    Tycker att det var bra at du skrev det här ändå. Hoppas den/de får sig en rejäl tankeställare…
    Varma kramar Anna

    Ekenäsliv 2015-06-08 23:33:41 http://www.ekenasliv.se
    Svara
    • Svar på Ekenäslivs kommentar.

      Tack snälla Anna!
      Det är förmodligen en mycket sjuk människa. Oavsett så markerar jag här och nu att gränsen är passerad och att det inte följer någon fortsättning på detta. Det ska hon ha klart för sig.

      KRAM

      juliak 2015-06-09 07:12:08
      Svara
  • Sometimes people are so stupid and heartless…. Love Your daughter,she’s so beautiful even without hair. Beacause,you know- it is only hair. She has two legs,two hands,sweet face and I think she’s the sweetest girl in hole world! I have two daughters and I tell you Julie-be strong and brave for Belle! And,haters-go to hell where yours place is! Greetings from Poland:)

    Magda 2015-06-08 23:23:42
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!