JULIA K

Hur man flyger skönt och en t ä v l i n g !

Hej hopp!

batch_IMG_4893

Tittar in en liten snabbis. Ska packa det allra sista straxt. Svara på brådskande mail. Vika lite ( mycket såklart ) tvätt. Och måla naglarna. Jag yr runt som en virvelvind här och fixar med allt. Det här med att resa bort. Ljuvligt. Men jag får alltid sådan packångest. Trots att jag ju veeet att det värsta som kan hända är att man glömmer något och så är det med det. Överlever gör man garanterat. När vi är iväg så ska vi få gästhuset målat och pappa håller ställningarna som hus och hantverkarvakt.

IMG_4898-tile

 

IMG_4906-tile

 

 

När jag flyger så vill jag alltid ha med mig en varm, mjuk och stor sjal att svepa in mig i. Jag har en alldeles ny sådan. Min nya flygsjal. Som såklart värmer mig lika fint kyliga sommarkvällar på altanen eller ute med båten. Älskar färgen! Och att den är så rejäl. Jag antar att jag och Belle delar på den imorgon då vi ska sitta bredvid varandra. Vi förbokade grymt bra sittplatser så att vi sitter tätt intill allihopa och slipper ha någon bakom oss. Skööönt så. Och ingen toalett i närheten heller. Det är bara för jobbigt att behöva sitta nära en med köer, dörren som stängs och öppnas. Allmänna toaletter är ingen fest alls om ni frågar mig.

Och vet ni. Nu kan den som är sugen på en exakt likadan sjal vinna en.

Sjalen kommer från by Pias som har jättemycket fint och är ett finskt varumärke. Gillar gillar, jag är ju trots allt till hälften finska. Hemsidan finner ni HÄR.

Så till tävlingen.

 

För att vara med och tävla om den rosa cashmeresjalen så gäller följande regler:

Gå in på by Pias hemsida och berätta vilken produkt du tycker allra mest om.

Dela därefter med dig av ditt bästa tips inför sommaren ( älskar alla era tips).

Lycka till!

Tävlingen avgörs den första juni.

batch_IMG_4895

Nu ska jag göra färdigt det allra sista och packa ned min rosa cashmeresjal, ett par nya magasin och andra förnödenheter i mitt handbagage. Så att jag överlever flygturen. Det här med att flyga blir liksom värre och värre för varje gång tycker jag…

 

Vi ses snart igen. Men från Kreta 😉 !

puss

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
54kommentarer
  • Vill börja med att säga tack för all inspiration! Underbara bilder, kloka ord & tankar och härlig energi. En mysig vardagsblogg som jag tycker mycket om.
    Semestertips: En dag med sol, bad, familjen kan inte bli annat än lyckad. Det kan vara vid havet eller en sjö, spelar inte så stor roll. En annan viktig ingrediens är melon, melon och lite melon….Kan inte få nog av melon på sommaren. Efter en härlig sovmorgon, god frukost ute på altanen i lugn och ro, så packas badväskan och fikakorgen med massor av smarr. Sedan bär det av till valfri badplats. Där är vi sedan kvar till kvällen, då vi vänder hemåt, tar en härlig dusch, tänder grillen, och njuter sedan av lugnet & god mat. Ingen har bråttom in, utan vi sitter kvar och värmer oss istället med tända ljus och mjuka filtar.
    Favoriten på hemsidan är HANKO RANDIG, en härlig klänning som kan användas året om, till vardags och till fest.
    GLAD SOMMAR!!!!

    Erika 2015-05-30 15:45:45
    Svara
  • Hej,
    Min favorit är verkligen cashmere ponchon som man kan använda året runt. Helt magiskt vacker i den mjukt röda färgen 🙂
    Mitt bästa semestertips är att anpassa semestern efter plånboken. Det finns massor att upptäcka på nära håll och många gånger tycker barnen att det är roligare med mindre nöjesparker och stränder är på de stora turistmagneterna 🙂 Att besöka ett mindre ställe blir mindre stress för alla eftersom det är lättare att ha koll på barnen och man kan själv koppla av när man hela tiden ser var barnen är. Ett exempel är att våra barn tyckte mycket mer om att besöka Rottneros park och deras äventyrspark än Liseberg som var fullproppat med folk och där man hela tiden var tvungen att hålla hårt i barnen för att inte tappa bort dem. Win-win-situation med nöjda barn och avslappnade föräldrar! Att sedan avsluta en sån dag med lite god mat på terassen och en spännande bok gör gott i själen och man får en skön semester-flow som följer med länge…
    Varför inte låta alla i familjen få välja en dag vad som ska göras? Och glöm inte bort kameran! De bästa semesterminnena är de som man inte bara kommer ihåg utan även har foton från, och som man kan plocka fram under regniga höstdagar. Fokusera på att fotografera barnen, familjen, vännerna och gör fina tavlor som man sen kan njuta av framöver.
    Tina

    Tina 2015-05-28 12:48:24
    Svara
  • Finns otroligt mycket fint på den sidan, ramla över den av en slump för några veckor sedan. Jag tycker faktiskt sjalen är otroligt fin och speciellt färgen som är min favorit sen länge. Men om jag ska välja något annat då så blir det den här fina http://www.bypias.se/joanna-klanning-p-1137.html. Kanske hade en ev vinst hunnit hem precis till min födelsedag hihi.. Hoppas hoppas faktiskt!
    Mitt sommartips delar jag med mig bara för att det är det bästa jag vet. Ta båten ut på en ö på västkusten en varm dag, mys med familjen, lämna mobilerna i båten och och bosätt dig på klipporna resten utav dagen. Det finaste och mysigaste jag vet! En varm sommardag är klipporna varma natten runt, den känslan är obeskrivlig. Passa på att stanna uppe tills det blir mörkt och se marelden i havet. Att sen dagen där på behöva starta dagen med ett dopp halv 8 för att svalka sig.. Behöver jag säga hur gott man mår då? Det är livet som bäst och där ute är jag rik. Kram kram (OBS glöm inte solskydd en dag som denna)

    Lisa 2015-05-28 09:02:59
    Svara
  • Din vistelse på OBC ser ljuvlig ut – i juli är det min tur… dina bilder gör mig tokig av längtan.
    Till denna resa hade jag gärna haft din sjal med mig… en annan favorit är den samma i benvitt.
    Mitt bästa sommartips är att varje dag se det vackra i det lilla. En picnic, att plocka sommarblommor, gå till biblioteket… det räcker fint, oavsett om det är sol eller regnar. Trevlig sommar… Anne

    Anne Wikström 2015-05-27 21:56:55
    Svara
  • Jag gillar verkligen ”cashmereponchosana” !!! Mycket fina i alla färgerna. . .
    Mitt bästa sommartips är att ligga i hängmattan o äta smultron uppträtt på strå av dottern, tills man storknar. . .
    Förresten, tack för din härliga blogg!!
    Med vänlig hälsning, Jennie

    Jennie 2015-05-27 18:44:40
    Svara
  • Men Ååå så mycket fint det var där!! Tack för att jag fick se den. Älskade mycket där

    Anette Holmgren 2015-05-27 17:25:04
    Svara
  • OJ! Att jag missat ’by Pia’ så länge – men tack för att du tipsade!!
    Min favorit blev linneblus Mia, svårt att hitta så snygga linneskjortor!

    Mitt sommartips måste bli tältning. Jag är inte jätteförtjust i det själv.. Men jag och min man tog med vår dotter 4år, gick upp i skogen, ca 500 meter hemifrån. Slog upp vårt lilla tält (tvåmannavariant..) o grillade korv, åt kex o berättade historier för varandra i tältet.
    Jag sov kanske tre timmar den natten.. Men min dotter pratar om det väldigt ofta OCH tjatar om att vi ska göra det igen 🙂
    Mysigt, billigt, och.. Ja, lite obekvämt 😉

    Karin 2015-05-27 17:13:15
    Svara
  • Hej!
    Jag fantiserar om en av herrskjortorna i linne till min sambo. Mitt bästa sommartips är att ta en springtur varje morgon innan frukost. Testade det förra sommaren och det var verkligen toppen så det blir nog en favorit i repris i år igen!

    /Maria

    Maria 2015-05-26 23:51:04
    Svara
  • Hej, jag tycker allra bäst om ullpläden wooly i färgen powder pink så mild och härlig! Mitt sommartips är att fixa en stor bricka med tapas, filtar och champange sedan bjuda in grannarna och sitta ute hela natten och bara umgås! Då njuter jag som allra mest, underbart! Hälsar A.

    Annamaria 2015-05-26 21:06:49
    Svara
  • Klänningen Jenny var ju ljuvlig! Men sjalen är ju också fantastisk! Kan tänka mig att den var skön på flyget.

    Mitt bästa sommartips är att bara ta dagen som den kommer. Att leva just nu och inte planera massor som man blir stressad av. Ta en cykeltur och köp glass, åk ut med båten och fiska och bjud över grannarna på fika.

    Ha en fin semester!

    Charlotte 2015-05-26 19:17:04
    Svara
  • Å så mkt fint det fanns.
    Men den där sjalen du packat mer till Kreta ligger högst upp på min önskelista.

    Mitt bästa sommartips är att packa en väska och åka på picknick.

    Sofi 2015-05-25 18:00:57
    Svara
  • Hej!
    Linneblusen MIA i denim navy är ju bara helt underbar! Allt från material till hur den kommer kännas på kroppen känns toppen!
    Mitt bästa tips inför sommaren är att verkligen ta sig tid till att göra saker som ger ”socker i själen ” till just dig, varesig det handlar om ett besök på loppis eller en skön stund i hängmattan. Återhämtning är prio 1.
    /Therese

    Therese L 2015-05-25 15:46:55
    Svara
  • Vilken underbar hemsida med så mycket fint. Klänningen Jenny var ju helt ljuvlig. Mitt bästa sommartips är att packa in hela familjen i bilen och ta sikte mot stranden. Där myser man hela dagen med en massa god mat och annat gott, läser ,spelar spel, badar och bara njuter av sommaren och livet.
    Kram Ewa

    Ewa Rikardsson 2015-05-25 09:16:32
    Svara
  • Hej Julia!

    Vad mycket vackert som fanns hos bypias.se ! Förutom den mysiga cashmeresjalen är min favorit den vita sidentunikan BELLE, så vacker!

    Mitt absolut bästa tips för sommaren är att sova under bar himmel! Varje år packar jag och sambon en stor picknick och tar båten ut till en närliggande ö, gör en brasa och sover under stjärnorna. Underbart!

    Caroline 2015-05-24 17:40:44
    Svara
  • Hei Julia! Så mye lekkert på nettsiden til by Pia! Det jeg falt mest for var cashmere sjalene og ponchoene. De var lekre både i cremehvitt og rosa.

    Mitt beste tips for sommeren er telttur for hele familien på vare Koster-øyene I Sverige. Det har vi gjort mange ganger, og det er godt for kropp og sjel! Fortsatt god sommer!

    Mvh Marianne Høntorp

    Marianne Høntorp 2015-05-24 13:19:38
    Svara
  • Min favoritprodukt ör faktiskt sjalen man kan vinna!
    Mitt bästa sommartips för utlänningar är att komma till Finland (Jag bor själv i Finland), här finns en massa fint, bl.a. min hemstad Ekenäs. Väl värt ett besök! Dessutom finns By Pias affärer i Finland;)

    Hanna 2015-05-24 10:10:05 http://hannasbokhandel.blogspot.fi
    Svara
  • Åh vilken mysig sjal. Jag blev lite kär i ponchon. Den ser så gosig och fin ut. Mitt bästa tips är att inte planera för mycket utan göra lite dom msn känner för. Tex gå långa kvällspromenader, sovs länge(om msn gillar) äta gott och njuta av sol, värme och natur. Helt enkelt ladda upp sin kropp och själ.

    Jenny 2015-05-23 23:59:59
    Svara
  • Mycket fint i butiken, svårt att välja 🙂
    Min favorit är ändå samma sjal som din, älskar färgen!
    Din rese-outfit passar även sommarkvällar utomhus – en underbar kofta eller sjal i cashmere, vita sneakers och en snygg väska – tycker att du prickat in stilen perfekt.
    Mitt tips är att ta en tur till Skåne (Falsterbo, Ystad, Österlen, Mölle, Båstad, Torekov mm….) i sommar. Här går det att köpa sommarkort för obegränsade resor med buss och tåg inom hela Skåne som gäller två månader (1 vuxen och två barn per kort).

    Sandra 2015-05-23 21:21:30
    Svara
  • Jag gillade väldigt många saker på den sidan, men cashmere-sjalen blev nog en favorit ändå! Varför har jag inte tänkt på att ta med mig en större sjal att svepa in mig i på flygresor och lite kyligare sommarkvällar?! Jag älskar ju att krypa in under en filt när jag ska vila, såväl sommar som vinter, men kan ju inte knöka med mig en filt i handbagaget, så en sjal passar ju utmärkt! 🙂 Det får nog bli mitt sommartips också, att sitta, under filten, på altanen med min man och prata eller lyssna på sommarpratarna eller en ljudbok tillsammans, när barnen har somnat. Såå mysigt!

    Anna 2015-05-23 17:52:47
    Svara
  • Min favorit är Jane, ärmlös topp i vitt.
    Bästa sommartipset är ingen stress,en bra bok och allra helst SOL !
    Ps. Sjalen ser härlg ut!

    Anne-Mari 2015-05-22 23:07:46
    Svara
  • Jag önskar mej lakan från by Pias. Mitt bästa sommartips är att om man har möjlighet fara en vecka till Grekland genast semestern börjar. Då får man sej rejält uppvärmd. Då är man inte så hysteriskt galen efter sol hemma resten av semestern. Ett billigare tips är att bara vara, göra små dagsutflykter och umgås med familj och vänner. Och så maten! Den viktiga maten om sommaren, den är viktig för stämningen!

    Elinor Langels 2015-05-22 19:25:50
    Svara
  • Sån fin sjal! Jag föll för Cashmere ponchon i beige <3 Mitt bästa sommartips är att låna en bra bok och bestämma sig för att ta stunder att bara LÄSA. Det måste vara något av det mest avkopplande man kan göra, antingen ute på balkongen i gräsdoft och solsken och en härlig dryck att sippa på, eller när det regnar i soffan med en filt över sig och höra smattret av regnet och inget annat. På semestern, kvällarna eller hela helgen. Gå in helt i bokens värld. Det är mitt bästa sommartips.

    Tack för en underbar blogg!

    Julia 2015-05-22 16:05:13
    Svara
  • Min favorit sjal är precis den du har

    Linda från Nynäshamn 2015-05-22 15:27:19
    Svara
  • Men å…vilken sjal! Jag måste såklart vara med 🙂
    Jag älskar de här sängkläderna i linne och skulle gärna ha några uppsättningar till hela familjen…:
    http://www.bypias.se/pias-pslakan-hanko-smalrandig-p-1130.html
    Mitt bästa tips till sommaren är att göra svalkande smoothies, som både funkar jättebra att ha med som lunch/mellis till stranden eller andra utflykter och är svalkande, lätta och snabba att få i sig mellan dopp och solande. Dessutom kan man som mamma se till att stoppa i nyttiga grönsaker osv som annars kan vara svårt att få barnen att tycka om <3

    Sandra 2015-05-22 11:48:46 http://designsandrag.blogspot.com
    Svara
  • Hej Julia, vilken underbar sjal! Förstår att den följer med på resan…

    Så mycket fint det fanns hos By Pia’s! Min favorit bortsett från den där ljuvliga sjalen måste vara den här http://www.bypias.se/hamam-linneduk-blvit-p-1128.html

    Helt fantastiskt fin scarf/bordsduk/handduk som passar kalas til mitt sommartips, att packa korgen full med godsaker, ta båten ut till någon mysig liten ö och inte komma hem förrän det skymmer… Vad är väl bättre då än något som man kan bära på knoppen på väg ut för att sedan förvandla till en picknickfilt och slutligen torka saltstänkta små barn med?!
    Kram kram och hoppas att Kreta blir superhärligt!

    Hannas änglar 2015-05-21 23:40:29 http://hannasanglar.se
    Svara
  • http://www.bypias.se/linneblus-denim-grey-p-1198.html
    Jätte mycket fint inne på by Pias svårt att välja, men fattade tycke för den härliga sköna stilen på linneblusen. Säkert en super härlig utanpå blus i den ljumma sommarkvällen. Vilken härlig sjal !! Ser ju supermysig ut.
    Mitt bästa sommartips är: att ta vara på sommarkvällar !! umgås med vänner, göra spontana utflykter, vandra, cykla och förstås bara vara med lite rosé & grillat !!

    Monica T 2015-05-21 23:34:25
    Svara
  • Tyckte allra bäst om den ljuvliga mörkgrå cashmere ponchon. Mitt bästa tips inför sommaren är att ge sig ut en dag utan att planera var man ska…. Bara cykla, gå eller kör ( gärna med en liten matsäck) och se var du hamnar… Ofta finns det en massa mysiga platser i ens närhet som man upptäcker när man är lite vilse 😉

    Kristina 2015-05-21 22:54:21
    Svara
  • Så väldigt fin och vacker sjal och användbar året om. Det finns väldigt mycket fint i by Pias webshop
    min personliga favorit är jenny-klanning-hanko-randig ser urskön ut och jag kan se mig själv i den
    i sommar :). Mitt sommartips är något som vi gillar och inget orginellt egentligen
    och det är att packa en picknickkorg, leta lite mask och åka till en sjö en ljummen kväll och bara vara
    tillsammans och meta. Så rofyllt och total avkoppling. Ha en härlig semester. /A

    AnneMari 2015-05-21 22:49:20
    Svara
  • Jag är särskilt förtjust i den vita herrskjortan ”JOHN” med ränder!!! Finns det nåt snyggare plagg på en sommarbrun man?! Smiley wink
    Å mitt bästa sommartips är: -ät så mycket svenska jordgubbar som du bara kan och boosta dig med antioxidanter, järn o folsyra! Smiley smile

    Frida Holmström 2015-05-21 22:14:59
    Svara
  • (Provar skicka en kommentar igen, min andra försvann. )
    Mitt bästa sommar tips är att njuta, vara i nuet. Känna doften en sommarkväll när regnet precis lagt sig, alla vackra färger som naturen bjuder på, fåglarnas kvitter, alla härliga dofter, sena grillkvällar med vänner och att få skita ner händerna i rabattjord. Njuta av allt det fina som sommaren erbjuder. Och ta vara på det. Tiden går så fort och vips så är sommaren slut, så att bara stanna i vardagen och njuta, andas och bara vara. Älskar sommaren, det är min favorit årstid. Mindre sjukdom och mer tid ute, alla människor blir så glada på sommaren. Min absoluta favorit på hennes sida ( även om allt var väldigt fint, helt i min smak. ) så är det sjalen som du har som jag fastnat för. Jag älskar sjalar överlag och tycker inte man kan få för många. Jag fryser jämt och sitter ofta med mysiga filtar och raggigsar ute på sommarkvällarna, sjalen såg stor och mysig ut får nog till och med plats att dela med en liten i knät. ❤️ Stor kram och njut av Grekland.

    Ditte svanfeldt 2015-05-21 20:44:59 http://www.dittesvanfeldt.forme.se
    Svara
  • Niin kaunis! En ole kovinkaan innokas matkustaja, mutta jos minulla olisi noin ihana shaali, niin voisin lähteäkin reissuun. Suosikkejani ovat juuri tuo shaali ja pellavapyyhkeet.

    Heidi 2015-05-21 20:17:50
    Svara
  • Min favorit är http://www.bypias.se/hamam-linneduk-svartvit-p-1127.html och jag tänker att den blir perfekt för mitt bästa sommartips: att se solnedgången vid havet sittandes på en solvarm klippa och bara njuta av livet och tänka på det som jag är tacksam för och som är betydelsefullt; kärlek, vänner och god mat ❤️ Hoppas Du och din familj får en härlig semester! Kram

    Veronica 2015-05-21 19:04:29
    Svara
  • Vilken mysig hemsida! Å finfina saker. Jag föll för klänningen Olivia i denimblått.

    Mitt bästa sommartips; Planera lite men var öppen för det spontana. Picknick hemma i trädgården, kvällsdopp i sjön, cykla med barnen till glasskiosken etc.. sommaren är så kort men man kan förlänga den med små ögonblick av närvaro.

    Katarina 2015-05-21 16:04:01
    Svara
  • Her var sååå mye fint at det var vanskelig å velge, men syns at Jenny klenning, hanko randig var kjempe-fin!

    Mitt sommertips her fra den norske vestkysten er å invitere venner og familie på reker, jordbær og sommermat selv om regnet øser ned ute. Og vente på sommersol:-)

    Tusen takk for en suuuper blogg! Titter innom deg nesten hver dag:-)

    Ingrid Hovda 2015-05-21 15:42:21
    Svara
  • Hej!
    By Pia’s hade mycket fint, fastnade för klänning Jenny, Hanko randig. Vacker och somrig!
    Mitt bästa sommartips är att försöka ta dagen som den kommer, inte planera in för mycket utan försöka hålla kvar en spontanitet.
    ha en underbar resa!

    Maria 2015-05-21 14:37:21
    Svara
  • Underbar sjal! och färgen är så jag! 🙂
    Har drömt om ett par By Pias linnebyxor Tease, dom ser bra ut!

    Mitt bästa sommartips är gå ut och jogga i naturen tidigt på morgonen då det ännu är stilla och så fräsht ute.. bara fågelkvitter och dina steg..

    Heidi 2015-05-21 13:28:43
    Svara
  • Hej! Hittade massor av fint, men lämnade mellan Butterfly med långa ärmar, Jenny klänning eller dom ny pojkvän byxor. Och nya katalogen med finsk Johanna, som bor i Norge och är gift med en fiskare, var grymt vacker. Ni hittar henne från http://www.menaiset.fi/alue/kalastajan_vaimo. Tänk, från bloggskrivare till fotomodell!=)
    Min sommar skulle helst innehålla soliga dagar vid stranden, varma kvällar med gott att äta, helst från egen växthus och att göra dagsresor med barnen till gårdar, museér och marknader! Med kamera i väskan..=) Precis som jag brukar göra varenda sommar, varför ändra fungerande koncept!! =)

    Mansikki 2015-05-21 12:03:33 http://haaveuniajalikapyykkia.blogspot.fi
    Svara
  • Hej Julia,

    Jag älskar den naturvita cashmere sjalen.
    Mitt bästa sommartips är att rida på islandshästar, något hela vår familj äntligen skall göra tillsammans i år.

    Åsa Nilsson 2015-05-21 11:42:51
    Svara
  • Åh, vilken vacker sjal och i den ljuvliga färgen puderrosa, underbar! By Pia har ju så många fantastiska kläder men jag fastnade för OVERSIZE linnetröja, GRAFIT, jättesnygg och i materialet linne, vilket för mig representerar sommaren <3

    Mitt sommartips är att ta vara på allt vackert som finns i ens närhet, i mitt fall skogen, ängar, sjöar och min egna trädgård. Utflykter i närmiljön är så underskattat, vi bor i ett fantastiskt vackert sommarland!

    Ha en underbar sommar!

    Britteli Ekman 2015-05-21 11:32:12
    Svara
  • Gillar by Pias Dream klänning i färgen natur.
    Bästa tips jag kommer på i en hast ,är rent prkktiska grejer,då jag reser bort så måste jag alltid be nån komma och vattna uteblommorna i kruka ,men det löser jag nuförtiden genom att fylla en tom plast läsk flaska med vatten ställer den med halsen ner i gjorden och så är det bara för blomman att dricka då den är törstig och ingen behöver vattna,smart och kostar ingenting.
    Att dricka mycket under sommaren är viktigt ,speciellt vatten,brukar ställa citronskivor eller limeskivor och lite citronmellisblad i vattnet,gott även barn gillar det på detta vis får man den att dricka vatten också…
    Ha en bra resa ,så hörs vi sedan..
    Kram: Nina

    Nina Vesterinen 2015-05-21 11:16:05
    Svara
  • Jag blev kär i den sjalen, älskar sjalar! Är en sån där som fryser jämt och ständigt så även på sommaren åker stora filtar fram på kvällarna, ibland till och med raggsockor när vi sitter ute. Och det gör man ju så ofta man bara kan, bara för att man faktiskt kan.

    Ditte svanfeldt 2015-05-21 07:17:12 http://www.dittesvanfeldt.forme.se
    Svara
  • Hej Julia, cashmere poncho beige melerat är en favorit! Mitt sommartips får bli det vi tycker mest om hela året men som såklart blir på ett annat sätt på sommaren. Vara tillsammans med familjen i vår vackra natur. Upptäcka tillsammans. Vandring med eller utan övernattning, ta med matsäck och laga mat ute. Åka till havet och njuta av solen dagen lång, längta till lunchen i kylbagen. Det enkla tycker jag kan vara det bästa. Ha nu en härlig semester i underbara Grekland!

    Helen 2015-05-21 06:32:38
    Svara
  • Hola! Hoppas ni får en underbar semester med bad&sol!
    Kramar från västra delen av medelhavet, ”blomkålsAnna”

    Anna 2015-05-20 22:44:43
    Svara
  • http://www.bypias.se/boho-sommarhatt-beige-p-1269.html
    Tänk vad kul det hade varit å vinna en ljuvlig sjal!!
    Mitt bästa sommartips är att njuta maximalt utomhus och i solen – men gärna med en jättefin hatt på huvudet!!
    Hoppas på tur!
    //Ina

    Ina 2015-05-20 22:37:00
    Svara
  • Det är verkligen inte lätt att välja när allt är så vackert. Efter mycket velade bestämde jag mig för den ärmlösa blusen med stråveck i rosa. Eller cashmereponchon i mörkgrått eller… Nä, jag väljer blusen

    Mitt bästa sommartips:
    En tur på det vackra Kinnekulle med picknick eller kanske ett stopp på Caféet på Klostret. Man kan ta ett dopp i Vänern eller titta på vikingaskeppet Sigrid Storråda.

    Paula Göransson Brohlin 2015-05-20 22:18:50
    Svara
  • Ljuvlig sjal och så mycket fint!! Hanko hatt är min favorit, skyddar bra mot solens strålar och så härligt romantisk! Mitt bästa sommartips är att ta dagen som den kommer och njuta av varje stund tillsammans med nära och kära.

    malin sveder 2015-05-20 22:03:53
    Svara
  • Hej!
    den fina cashmere ponchon beige melerat blir min favorit.
    De bästa sommartipsen får bli det vi egentligen tycker bäst om året om, men det blir ju såklart på ett annat sätt på sommaren.. Att vara med familjen tillsammans i naturen. Vandring med eller utan övernattning i vår vackra natur, ta med sig matsäck, laga mat ute.. Upptäcka tillsammans. Åka till havet och bara njuta av solen dagen lång och längta till lunchen mm i kylbagen. Ja, utflykter på ett eller annat sätt kan ju varieras på måååånga sätt. Det enkla tycker jag kan vara det bästa!
    Kram å ha nu en härlig semester i underbara Grekland!

    Helen 2015-05-20 22:02:43
    Svara
  • Hej Julia. Så skoj att du fixat ihop en tävling med ett finskt märke 🙂 är själv från Finland och gillar sååå mycket bypias kläder och grejs. Svårt att välja någon favorit då man gärna kunde ha allting. Men sjalarna tycker jag om nu då vi går mot sommaren.

    Mitt tips inför sommaren är att ta vara på varje dag och njuta. Sommaren är min favorit årstid men alldeles för kort. Ser framemot sköna grillkvällar och en massa roliga strandlekar med barnen mina. Lämna alla ”måsten” för en stund (om det då går med nytt hus och alla dessa projekt vi hittar på med min blivande man) och bara njuta av att jag och min familj får ha 7 veckor ledigt tillsammans. (Dock ska vi ha bröllop i augusti så det är något vi ska planera och fixa i alla fall).

    Heidi 2015-05-20 22:00:19
    Svara
  • Ujuj så mycket fint det fanns där. Beslutsångesten slog till direkt. Fick flera favoriter, men hade nog valt cashmere-ponchon eller de fina linnetabletterna.
    Ett sommartips då. Önskade att alla kunde uppleva kala, solvarma klippor, bara fötter, havsvindar och vackra stenar – och att få bara vara 🙂

    Outi 2015-05-20 21:59:49
    Svara
  • Min favorit är absolut sjalen som du knäppt så fantastiskt vackra bilder på. En sjal som man kan svepa om sig om svala sommarkvällar eller regntunga innedagar, och som är så pass lätt att packa med sig i handväskan. I ljuvaste cashmere.. Och jag är fullkomligt över öronen förälskad i den blek rosa färgen! Perfektion i ett klädstycke!
    Mitt bästa sommartips är att starta en tidningsprenumeration lagomt till sommaren slår till ordentligt! Är det nånting man gärna tar sig tid för så är det ju att ligga och läsa, och att få hem tidningen gör ju det hela så behändigt! Dessutom perfekt för soliga dagar på stranden. Har man en ny tidning som väntar är det dessutom lättare att ta en välförtjänt paus, om man har svårt med det med sommaren och allt som ska hinnas med.
    Trevlig resa! Kram

    Sandra Strandberg 2015-05-20 21:56:34 http://hantpahjortronberget.blogspot.com
    Svara
  • Har nog aldrig kommenterat så här fort haha. Vilken sjal! Så så fin. Den vill man ju bara ha! Hittade jättemycket fint inne hos By Pia´s och favoriten är linneblusen “Jenny, demin grå” http://www.bypias.se/linneblus-jenny-denim-p-1008.html S n y g g!
    Mitt bästa sommartips är enligt mig det bästa av två världar – mat och mys! Frossa i frukt och grönsaker när de smakar som bäst. Tillsammans med dem du gillar mest!

    Hannah 2015-05-20 21:38:19
    Svara
  • Hej!
    Jag gillade verkligen: http://www.bypias.se/cashmere-poncho-beige-melerat-p-1034.html

    Mitt bästa sommartips är att åka till mina hemtrakter- Österlen! En tur till Skillinge, Simrishamn, Kivik och Ystad:)

    Jenny nilsson 2015-05-20 20:50:45
    Svara
  • Ihanaa matkaa Julia! Ehdottomasti suosikkini By Pia’sin tuotteista on tuo Roosa shaali myös harmaana aivan ihana. Olisi aivan ihastuttava viileinä kesäiltoina

    Jonna 2015-05-20 20:49:23
    Svara
  • Här kommer min favvo http://www.bypias.se/pias-pslakan-hanko-breda-rander-p-1125.html, lakanen, Den svara ljuvliga färgen. Känslan av sommar o lediga dagar!

    Ullebulleh 2015-05-20 20:39:45 http://www-fotografulricaherlitz.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!