JULIA K

k a o s

batch_IMG_3986

 

Hej och godkväll nästan natt…jag kom just in efter att ha gjort i ordning paket som ska iväg imorgon med Schenker!

Hjälp alltså! Nu är jag sådär hispig som vaaaarje gång vi ska resa. Orkar knappt med mig själv. Har en miljard listor på saker som ska göras innan vi åker. Och saker som ska med. Nu tror ni kanske att vi ska åka imorgon bitti men nej nej nej. Så är inte fallet. Mitt galenskap börjar alltid cirka en vecka innan själva avresedatumet. Plus minus noll några dagar.

Som fluffig grädde på moset har jag sjukt ont i halsen, molande huvudvärk, varm panna, inflammation i foten och tre halvkrassliga barn. Ah just ja. Ett TON med jobb som ska göras färdigt innan vi åker.

Håller ni tummen lite extrahårt för mig de närmaste dagarna? Så lovar jag att återkomma pepp och glad igen!

natti

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!