JULIA K

Tandblekning och den perfekta lilla svarta!

Heeeej!

Söndag, mulet och regnigt här hos oss.

Vi tar det skapligt lugnt men nu måste jag börja packa. Och tvätta tvättberg. Tänker inte lämna allt till sista kvällen.

Igår åkte jag ju in till stan. Alldeles själv. Jag hade gott om tid innan mitt besök hos den absolut gulligaste tandläkaren ni kan tänka er. Så jag fönstershoppade och satt på en bänk i helt härlig majsol och såg staden vakna till liv…

Jag har aldrig ångrat att vi flyttade från stan men ibland saknar jag. Och då är det en ganska skön känsla att veta att den finns i närheten.

Iallafall så skulle jag ju till tandläkaren och bleka tänderna. Det är mer än tio år sen sist så det var hög tid.

Jag läste lovorden om Eva Hultén på Petras blogg så det fick bli en bokning hos henne. Henne klinik ligger jättebra till om man sedan även ska ta en tur inne i stan.

Eva var världens raraste och den mest noggranna jag någonsin träffat på i tandläkarsammanhang. Hon arbetade lugnt, metodiskt och noggrant. Och berättade i förväg exakt precis vad hon skulle göra och hur det kan kännas.

Hon putsade mina tänder, upptäckte ett hål ( buuuuhuuuu vad jobbigt), visade mig ordentligt hur jag ska göra med en speciell tandpetare för att komma åt att göra rent mellan överkäkens tänder ( jag har en metallställning kvar baktill efter tandställning) och ägnade verkligen mycket tid till att informera mig om hur jag förbättrar mig gällande borstning och rengöring.

Ja och så blekte hon mina tänder. HÄR finner ni Evas hemsida om ni själva är sugna på det eller vill läsa på mer. Det kostar en slant men håller därefter länge länge ( beroende på hur man sköter tänderna förstås).

batch_11274350_894676993924805_538567987_n

Mina tänder blir inte sådär supersupervita efter blekning men fräscha och ljusare. Rött vin, thé, kaffe, cigaretter och snus är de värsta bovarna gällande missfärgade tänder och jag använder och dricker inget av det så mina tänder är som de är i princip.

batch_IMG_4887

Nu undrar ni säkert om det är smärtsamt? Jag kände av tre ilningar totalt under behandlingen. Och ingenting efteråt. Så det är ju helt klart hanterbart. Men det är individuellt.

Så det var det om blekningen.

IMG_4878-tile

Efteråt tog jag en tur och besökte favvobutikerna. Hittade bland annat den perfekta svarta klänningen i en otroligt snygg modell. Den packar jag med till Grekland.

batch_IMG_4881

Hoppas ni har en fin söndag och att ni slipper regn och rusk.

 

puss

Julia

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Heeeeeeej! Gillade du denna tandblekning så kommer du ääääälska http://www.whitening.nu/tandblekning/bast-i-test/, bara litet tips.

  whiteningtandblekning 2016-06-02 07:19:29 http://www.whitening.nu/tandblekning/bast-i-test/
  Svara
 • Julia

  Ullis 2015-05-18 19:14:04
  Svara
 • Snygging där! Kram

  Pernilla 2015-05-18 17:56:01
  Svara
 • I was brushing my teeth yesterday with Crest and a drop landed on my new all-black Nautica V-neck tee and it stained it white, haha, and I can’t get it out, works a little too good I guess, haha

  Aaron 2015-05-18 02:58:15
  Svara
 • hej!
  Åh det har jag tänkt på länge, känns ju så fräscht med vita tänder. Synd att man bor så långt från stora staden bara 😉
  Kram Anna

  Anna 2015-05-17 21:46:52 http://annasskattkammare.blogspot.com
  Svara
 • Har själv funderat på att bleka tänderna men inte blivit av får lått missfärgade tänder ,är te drickare och rökare.
  Ha en trevlig resa och njut till 100 %
  Kram:Nina

  Nina Vesterinen 2015-05-17 15:49:56
  Svara
  • Svar på Nina Vesterinens kommentar.

   Du måste sluta röka tycker jag! Bums! Bestäm dig och bara genomför det. Tänk så mycket roligt du kan göra för pengarna istället och hur fräsch du blir utan cigaretterna för att inte tala om den där ständiga stressen med var är paketet, nu är de snart slut osv osv osv. Det finns bara positiva saker med att sluta röka så jag hejar på dig :)! Kram och tack, jag lovar att njuta!

   juliak 2015-05-17 17:39:54
   Svara
 • Så fint det blev 🙂 Jag har alltid velat bleka mina tänder, men jag snusar och känns inte aktuellt så länge jag gör det. Men kanske man ska passa på att sluta och unna sig en tandblekning.

  linda 2015-05-17 15:15:15
  Svara
  • Svar på lindas kommentar.

   Lätt att du ska! Bestäm dig, och sluta. Blek tänderna och unna dig annat roligt för de pengarna. Och tänk på hur mycket du förbättrar hälsan 🙂 Kram!

   juliak 2015-05-17 17:37:15
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!