JULIA K

Hejdå lilla sovrum!

batch_IMG_4712

IMG_4715-tile

batch_IMG_4723

IMG_4725-tile

Heeej!

Ååh har ni haft det fint idag Denna lilla sköna helgdag som kommer så lägligt precis varje år?

Jag hoppas det!

 Vi har haft en bättre torsdag. Jag menar. Ledigt. Hela familjen samlad. Vänner. God mat. Det blir inte så mycket bättre än så faktiskt. Jag sov inte min bästa natt i natt förstås men klassresan gick hur bra som helst. Noell var så klart supertröttis när jag hämtade honom. Men glad och nöjd över att ha ”sovit” i ett coolt militärtält och tagit årets första dopp i havet. Alltså jag dör lite bara av tanken på kallt hav just nu men okej. Ett minne för livet är det ju.

Annars så har jag funderat en del över vårt lilla sovrum. Som alldeles snart så fort vi får tid över för att fräscha till rummet lite med målarfärg är redo för Noell och således blir vårt före detta lilla sovrum. Jag kommer nog att sakna det lite tror jag.

Men så så så skönt det ska bli för Noell att slippa ha ett genomgångsrum. Jag har lovat en liten hasp också. Så att en viss liten rosenknopp inte stökar till det på hans rum när han är iväg till skolan. Och ni ser på bilderna ovan att utsikten i maj är alldeles ljuvlig. Körsbärsträdet är magiskt just nu. Alldeles magiskt.

 Nu en varm skön dusch och bums i säng för min del.

natti

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Visste väl jag att N skulle älska tältgrejen, huva jag hade dött. Ska bli så spännande att se alla rummen när de blir klara efter hand. Puss

  Jessica 2015-05-15 07:06:58
  Svara
 • Ja, suuuperskönt är det verkligen med denna långhelg – så efterlängtad!! Nu när du skrev natti så inser jag att även jag väl borde krypa i säng… Kram fina du!! <3

  Glamour-Psykologen 2015-05-14 22:34:51 http://www.glamourpsykologen.elsasentourage.se
  Svara
 • Åh hua för bad nu!! Han är allt modig han! (Säger hon som badade förra sommaren efter ett uppehåll på sisådär sju år

  Pernilla 2015-05-14 22:17:38
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!