JULIA K

Ljuvliga majhelg!

Hej sötaste!

Åh vilken fin majhelg vi haft! En sådan som får en plats i hjärtat ni vet. Som jag tänker ta fram en kylig mörk novembereftermiddag. Bra att spara på sådana.

Min Islandsbästis, Sandra är här just nu. På jobb. Hon har ett superspännande jobb. Hon är en sälforskare minsann. Jag är så stolt och mallig över det. Ni kan ju tro att det är ett väääldigt udda och unikt yrke. Hon är oerhört framstående och helt grym. Hejja starka, intelligenta, duktig kvinnor som gör sitt. Och kombinerar det med familjeliv. Vad det nu än gäller förstås. Karriär eller en tillvaro hemma med barnen och allt vad det nu innebär som jag valt att göra mer eller mindre sedan Noell föddes.

Jag är övertygad om att de flesta av oss mammor gör det bästa just vi kan. Och det är nog. Och bra så.

IMG_4638-tile

Men det jag ville berätta om var ju att jag igår hade en sådan där helt härlig dag. Jag och Sandra möttes upp på Livlys Outlet riktigt tidigt där jag fyndade sagolika klänningar till Belle och lite annat fint. Sedan tog vi en varsin kaffe på Starbucks som öppnat i Haninge  tog en grymt lyckad loppistur där vi fyndade både konst och porslin.

Jag är verkligen ute efter fina tavlor och är så glad för mitt lilla fynd. Ni ska förstås få se jag lovar.

 Därefter tog vi en lunch nere i hamnen och det var såååå sommarvarmt och skönt. Vi fick in världens sommarfeeling och köpte vitt vin, nötter, jordgubbar, pecorino och galiamelon som vi tog med hem och så blev det altanhäng resten av dagen. Premiärdopp i badtunnan precis som alltid när körsbärsträdet står i blom.

IMG_4659-tile

 Vi tog en lite prommis till käraste sommargrannen också och ja ni ser ju. Hennes trädgård och hus är liksom sådär sagolikt.

batch_IMG_4658

 Vi satt uppe till nästan midnatt och avhandlade allt mellan himmel och jord. Och försökte komma ikapp.

batch_IMG_4663

Vi ses ju trots allt inte särskilt ofta numera. Jag och min islandsbästis Sandra.

Ja en helg att spara i hjärtat har det varit.

Hoppas ni också haft en ljuvlig majhelg ni med!

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Åh så underbart det ser ut! Vilken härlig helg, och så fint att få träffa vännen sin:)
  Kram

  Gabriella 2015-05-11 22:48:28 http://elephantzoul.blogg.se
  Svara
 • Men så fint du skriver och jag håller med, en helg att spara i hjärtat och ta fram och glädjas åt när det är som mörkast <3
  Ses snart igen 🙂

  Sandra 2015-05-11 08:52:17 http://designsandrag.blogspot.com
  Svara
 • Det låter som en otroligt fin helg! Nyfiken på loppisfynden, älskar loppis men får hålla igen nu när det börjar bli fullt i skåpen 😉 Ha en fin dag!

  Kram Hanna

  Hanna 2015-05-11 08:33:14
  Svara
 • Men wow vad roligt att vara sälforskare! Låter verkligen som en underbar helg, kram!

  hannah 2015-05-10 22:11:26
  Svara
  • Svar på hannahs kommentar.

   Ja det är supercoolt verkligen! Fast jag är ju impad av dig med. En annan kränger kuddar vettu ;D Här är lite väl snuvigt läge just nu men jag hoppas att de är bra tills onsdag senast. KRAM

   juliak 2015-05-11 09:21:25
   Svara
 • Nu blev jag helt varm i hjärtat! Du ser sååå lycklig ut på fotot <3 er helg låter ljuvlig. Nu längtar jag ännu mer tills vi får möjlighet att träffas.

  Jessica 2015-05-10 21:51:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!