JULIA K

Hur onyttig får man lov att vara?

Jo väldigt. Om ni frågar mig förstås…

IMG_4211-tile

Själen behöver sitt. Och allt handlar om balans. Punkt och slut. Ja ni vet att jag tycker om nyttigheter. Och onyttigheter. Allt ryms i livet. Det ena utesluter inte det andra i mitt liv och det gäller liksom allt.

IMG_4231-tile

Nystekta plättar med Nutella. Till mellis. Ja inte varje vardag då men ibland. Och OM de är uppskattat? Mycket.

Elle börjar bli så stor. Ni vet när de där allra barnsligaste mjuka söta i ansiktet börjar förvandlas till mer rena, skarpa och vackra drag. Åh. Stoppa tiden nu nu nu! Såklart ser jag fram emot allt med Elle. Alla perioder. Men det är lite svårt att hänga med ibland.Hål i öronen tog hon också för några veckor sedan. Modigast! Jag tycker själv att hål är superläskigt.

Ja jag tog hål i öronen suuuuuupersent. Carlos höll mig i handen och året var 2004. Ja sent var det ja. Jag var 21 år gammal.  Pirrigt nykär med vuxenlivet precis framför mig.

IMG_4229-tile

Hej finaste!

Har ni haft den fin tisdag?

Jag brukar inte vara så förtjust i dessa tisdagar men denna gick an.

Hämtmat, fina jobbesked och annat som lyfte en tråktisdag.

Nu lite mys innan natten tar vid. Jag undrar faktiskt på riktigt varför ett dygn inte har fler timmar över…jag skulle behöva de vääääldigt mycket om man säger så.

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Åh så ljuvligt gott det ser ut!!! Läste detta mysiga inlägg nu i morse vilket till barnens stora förtjusning resulterade i plättfest här i kråkslottet under eftermiddagen… Hoppas att det var ok att jag länkade till dina fina bilder i dagens blogg. Tack för mängder av härliga och inspirerande bilder! Kram Hanna

  Hannas änglar 2015-05-17 22:01:08 http://hannasanglar.se
  Svara
  • Svar på Hannas änglars kommentar.

   Åh klart du får länka, blir bara glad för det. Jag har inte riktigt hunnit med allt men har inte glömt dig så att du vet 🙂 Kram!

   juliak 2015-05-18 10:46:23
   Svara
 • Men herregud Julia, vilka frestande bilder… Nu måste jag nog ändra mina tänkta lunchplaner till detta istället, haha! 😉 Kram snygging!!

  Glamour-Psykologen 2015-05-10 12:42:09 http://www.glamourpsykologen.elsasentourage.se
  Svara
 • Jag tog hål tidigt och använde örongångarna mycket ett tag. Sen när första barnet kom o fler efter det som drog i allt lösthängande så att säga, haha, så har mina hål växt igen, buhu. Kanske jag vågar ta nya när det är dags för Alva 🙂

  Jessica 2015-05-08 14:01:36
  Svara
 • Så himla gott det ser ut! Och med Nutella, såklart! 🙂

  Vet du….när min äldsta dotter var liten så lovade jag att när hon blev sju, så skulle hon få ta hål i öronen. Så när hon fyllde sju så gick vi iväg hon och jag…..och då tog jag också mina första hål…..då var jag 37!!!! 🙂
  Kram Jennica

  Jennica 2015-05-07 22:37:37 http://www.jennicasblogg.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Jennicas kommentar.

   Oooooh! Där ligger jag i lä Jennica. 37 det var inte illa det. Men visst är det fint? Jag har alltid pärlor i öronen. Älskar det! Kramar

   juliak 2015-05-08 11:22:15
   Svara
 • Hihi! Du är inte ensam om att ta hål i öronen sent. Jag var nog gott och väl 20 när jag ”tog steget”

  Min Klockaregård 2015-05-06 10:35:53 http://www.minklockaregard.wordpress.com
  Svara
 • Elle er så usedvanlig vakker! Tøffeste som har tatt hull i ørene også

  Anette Grimstad 2015-05-05 22:10:39
  Svara
 • Hej finaste lilla Julia. Du har så rätt. Visst kan barnen få plättar med Nutella en helt vanlig tisdag. Själv var jag precis nere i köket och tog en sked Nutella, gott. Sen går jag upp och läser detta. Hi hi. Ha det bäst. Kram Inger

  Inger 2015-05-05 22:05:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!