JULIA K

Torsdag, kärleksmums, knäckebröd och sötaste bebisen!

Hej hopp!

Har ni haft en fin torsdag?

Det har vi och idag har vi gjort allt möjligt och lite till. I sådär skön takt. Lite jobb på förmiddagen med att packa paket av ordrar i nätbutiken.. Plock inför torsdagsstäd.

Besök av en kund på förmiddagen som hade den sötaste bebisen någonsin typ. Som en docka med vääärldens längsta mörka fransar och havsdjupsblå ögon. Liiite lite bebissug får jag allt men jag känner mig tacksam och nöjd såklart. Med mina fina tre. Men ändå…det där lilla suget finns nog kvar tills man blir mormor eller farmor tror jag…eller?

Hämtade hem sötaste tjejerna från skolan sedan efter lunch. Elle med en bästa vän. Vi handlade mellis på Ica, Belle var i sitt esse då hon är helt överförtjust i Belles vän och glädjtetjöt minst femton gånger till någras förtjusning och många äldre damers förskräckelse….men men vad göra? Svårt att styra en 2-åring som går all in på alla känslor så att säga.

Väl hemma så körde jag och Belle igång med bak av knäckebröd och kärleksmums. Med dubbelglasyr givetvis. Glasyren är ju alltid det bästa ändå så lika bra att dubbla. Så nu har vi lite gott att ta med inför morgondagens frukostträff hemma hos Belles lilla kompis N i det där fantastiska huset jag berättade om ni vet?

Kärleksmums är ta mig tusan löjligt gott. Och vi tog kokos istället för ströbröd i själva formen så man kan faktiskt ha på både strössel OCH kokos i en och samma kärlekmums. Jag har alltid våndats över det där. Barnen väljer strössel och jag och Carlos tycker att kokos är godast. Men nu så blev alla nöjda och glada.

 

IMG_3788-tile

 

kram

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh så gott, måste hem och baka!
  Vi har samma dilemma med kokos och strössel, brukar sluta med halva kakan kokos och halva strössel:)

  Ha en fin helg!
  Gabriella

  Gabriella 2015-04-24 10:11:49
  Svara
 • Men vilka frestelser du bjuder på! Det där med bebissubstitutsökes är sååååå sant, det suger i magen efter bebis heeeela tiden här. Ja bortsett från när jag hör andra som pratar om blöjbyten, vaknätter, kolik… Nä alltså jag är såååå nöjd med mina fina <3

  Jessica 2015-04-24 09:28:07
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Ja nej men det är så bra som det är nu…tänk vilket mys när de är lite större och självgående. Allt har ju sin tid 🙂 puss
   l

   juliak 2015-04-25 15:36:51
   Svara
 • hejsan!
  åh, kan man få receptet på kärleksmums? Eller var har du hittat just ditt? jag har inget bra recept på sådana. kram Elisabeth

  elisabeth 2015-04-24 09:26:22
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!