JULIA K

Sommarens finaste shorts!

IMG_3519-tile

Hej sötisar!

Har ni haft en solig vårig och fin onsdag?

Alltså idag så kändes bara tanken på att delta på barnens Taekwando ( ja alltså det är andra vuxna med och gruppen är åldersblandad så jag är inte den enda som är vuxen där måste jag få förtydliga känner jag *haha*) pest. Tränaren hade nämligen förvarnat om att det idag skulle hårdtränas poemsar inför uppgraderingen och näe. Stå i snigelfart och öva på komplicerade steg och armkombinationer när jag redan känner mig ganska trött som det är på grund av all pollen gjorde att jag helt enkelt körde en skolkis och lät barnen träna själva. Tog en joggtur på 6 km istället och nu känner jag mig lite piggare och energisk igen.

Härligt!

Men ja det jag ville visa er nu innan jag trippar över till lilla gårdsbutiken som jag gör i ordning för att hålla öppet i maj var ju mina nya shorts. Lite lagom slappa och alldeles ljuva med spetsen. Tänker mig till en lite lösare överdel kanske…och somriga spiror till det såklart. Just nu är status sommarben mer en genomskinlig blek efter vintern historia….

De fanns i svart också och jag kunde verkligen inte bestämma mig så det fick bli en i varje färg. Mycket sommar, doppa tårna i medelhavet och lediga dagar tankar som snurrar just nu.

Men nu är vi nog redo. Med bikinisar, shorts, solhattar, jumpsuits, strandväskor och allt som kan tänkas behövas inför sommaren.

Jag vet att de är en stund kvar. Men att planera och drömma är minst halva nöjet tycker jag.

Shortsen fann jag på BIK BOK och necessären på HM.

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!