JULIA K

En lördagshälsning!

Heeeeej!

Äh nu blev det sådär många dagar utan er igen. Men i mina tankar finns ni. Så att ni vet.

Gårdagen var en av de bättre fredagar man kan tänka sig. Jag och Belle blev bjudna på frukost hemma hos hennes lilla vän N och huset alltså. Huuuset var så fint att jag dör lite. Kakelugnar i varje vrå, drömlika ytor och högt i tak med en alldeles ljuvlig miljö runt om. Så där satt vi och hade det bra med frukost serverad och fint sällskap. Lille N och Belle lekte så fint och höll varandra i handen. Och ögonen blev sådär blanka som de blir av sådant.

Jag sitter och uppdaterar butiken med världsfina nyheter och håller ett öga på klockan så att jag passar tiden. Ska hämta Elle från en födelsedagsfest lite senare nämligen.

Men iallafall.

IMG_3493-tile

Lite nytt i butiken. Kuddfodral, kökshanddukar, fint till de små och en galge  med hööög nostalgikänsla från min egen barndom.

batch_IMG_3667

Och den som blir lite shoppingsugen finner nyheterna HÄR.

IMG_3559-tile

lördagspuss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!