JULIA K

Nytt under!

IMG_2412-tile IMG_2420-tile

Hej fina!

Åh nu blir det en hel del uppvisande av inköp men visst är våren lite nystart sådär.  Och allt går i perioder. Träning, mat, renovering, trädgård och kläder…

Ovan ser ni några av mina nya favvis underkläder. Är så lycklig över att det just nu finns mycket i pastellig skir spets i butikerna. Så bekvämt och fint tycker jag. BH och trosa från Lindex och linnet hittade jag HÄR.

Men jag rensar bort (lovar en instabloppis framöver) och shoppar nytt som jag tycker om just nu. Inte för att jag är sådär superombytlig men ändå. Snart är vårgarderoben min alldeles färdig tror jag från topp till tå.

Faktiskt så hittade jag drömbikinin igår. Klickade hem den helt oprövad precis som jag gjorde häromdagens när jag köpte en bikini bara sådär, utan att prova ( barnen var med och inte alls på g till häng i något trångt provrum).Överdelen från en butik och underdelen från en annan men de passade!! Hoppas nu att den jag klickade hem passar lika bra. Jag har bestämt mig för att köpa det jag tycker om och inte gå efter det som passar. Vad fasen, en baddräkt med världens drapering alá teaterscen på magen och breda axelband känns ju inte som en fest direkt så nej. Minitrosa med topp som har trådar och rep hit och dit blev det. Och passar den inte. Så ska jag ha den ändå så det så.

tisdagspuss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Snyggt!!
  Å vilket himla snyggt växthus du har♥

  Lotte 2015-04-18 18:52:41 http://lotte4.blogspot.se
  Svara
  • Svar på Lottes kommentar.

   Tack snälla vad glad jag blir. Jag älskar den verkligen och det är så mysigt nu när våren äntligen är här! kram

   juliak 2015-04-18 19:58:36
   Svara
 • Åh, visa gärna bikinisarna å berätta var de är köpta då det är så svårt att hitta fina sådana. Tack för alla fina tips! Väntar fortfarande på hallonpussreceptet

  Helen 2015-04-18 07:38:55
  Svara
 • Åhh så tjusigt!!! 🙂

  En fråga till dig som brukar baka glutenfritt…….Har du något tips på bra pizzadeg som är glutenfri? Gärna med bakpulver.

  Kram Anna

  Anna 2015-04-17 11:09:00
  Svara
 • Du kommer vara snyggast som vanligt! Pöss

  Jessica 2015-04-14 22:04:24
  Svara
 • Hahaha du är rolig du! Hoppas du inte trasslar in dej;-)! Inga draperingar för min del heller, är så stolt över min 3-barns mage med ”katthäng”!
  Kram från blomkålsAnna

  Anna 2015-04-14 21:22:02
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Åh katthäng var det ja här med. Ska visa alla snören och rep jag lovar men kanske inte på mig. Eller ja vad tusan varför inte men senare i sommar 😉 Kram!

   juliak 2015-04-14 21:48:32
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!