JULIA K

Det riktigt kliar!

batch_IMG_2653 batch_IMG_2652

 

Hej hopp!

Nu riktigt kliar det i trädgårdsfingrarna. Jag vill fixa vårfint ute och hänga ute från morgon till sen eftermiddag. Men den där sköna vårvärmen kom inte idag så vi åkte iväg till den pågående trädgårdsmässan i Älvsjö idag istället.

Nä det var mest trängsel och tråk faktiskt. Åker hellre till Zetas eller Rosendal för inspiration och inköp. Men nu har vi provat på det och killarna fastnade en stund bland chiliplantorna och fick med sig ett gäng habaneroplantor. Starkt och spännande…

Tills dess får jag njuta av blommor inne.

Hoppas ni haft en fin dag så ses vi alldeles snart igen!

puss

Julia

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!