JULIA K

Mamma du springer som en ekorre!

IMG_2598-tile

 

IMG_2573-tile

Heeeeej!

Hoppas ni har en fin måndag? Här tittar solen fram just nu. Vilken lycka. För nu vill jag inte se ett spår till av snö här mer.

Elle är härligt ärlig på barns vis och konstaterade häromveckan följande:

Mamma, du springer som en ekorre!

Men vet ni. Jag är lite stolt ändå. Oavsett min springstil alá ekorre.

Jag har inte tränat sedan år 2002. Förstår ni exakt hur länge sedan det är? Och hur himla otränad man är då.

Nu tränar jag fem dagar i veckan. Jag började på Taekwando ni vet för ungefär två månader sedan. Barnen tränar och jag kan lika gärna vara med på ett hörn ( längst bak ). Och så började jag med  joggturer för snart en månad sedan. Tre dagar i veckan. Första gången avled jag nästan. Och ville bara lägga mig i ett dike där i skogen. Och nu pratar vi om ynka 2 km…

Nu är jag uppe i 5,5 km ! Ok det går inte supersnabbt och ibland lockar det där diket mer än att springa vidare. Men jag bara gör det. Allt går om man vill!

Jag har nått mitt mål på 5 km och nu ska jag öka på tempot så att jag håller mig under 30 minuter åtminstone. Lagom tid för mig att avsätta tre dagar i veckan och jag skulle ju kunna löpa i lite svårare terräng också för att öka på motståndet . Men nu. Genomföra några fem kilometers rundor till.

Lovade ju att visa mina träningskläder så här kommer min lilla outfit som jag berättade om. Jackan såg ni skymta i något inlägg tidigare.

Blommig träningstop som har fina band som går i kors baktill, svart linne, blommig löparjacka, och svarta tights som håller in allt som hållas in ska i modellens shape Lynne. Allt från Röhnisch.

Skor Nike Free runs som förmodligen är världens skönaste sko. Jag har ett litet gäng härhemma och dessa är mina allra senaste.

Vattenflaska i glas från BKR.

Nu läxor, middagsfix, träning och vanlig måndagsruljans.

puss

Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Det var precis så där jag började min löpning.
  Dog nästan efter 1 km i början, var överlycklig när jag klarade 5 km efter några månader, ännu gladare när jag kom under 30 minuter.
  Nu kan jag inte tänka mig att vara utan löpning, oavsett hur långt och långsamt det går och springer ute året om, ett riktigt lyckopiller har det blivit.

  Lise-Lott 2015-03-30 10:53:39 http://minafyravaggar.blogg.se
  Svara
  • Svar på Lise-Lotts kommentar.

   Åh jag känner så redan nu såhär kort tid efter att jag börjat. Vill inte vara utan det. Hur springer du om vintern? Kram

   juliak 2015-03-30 11:17:47
   Svara
 • Haha, kommer ihåg när jag själv skulle försöka mig på att springa och fick kommentaren: ”…detta är inte riktigt din grej, va…?” Springer gör jag fortfarande några ggr i veckan, men ensam 😉

  Emelie 2015-03-24 17:39:11
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Haha…fast jag springer också helst själv. Så får jag flåsa på bäst jag vill. Huvudsaken är ju att man tycker att de är roligt och att det blir av. Kram!

   juliak 2015-03-24 18:43:11
   Svara
 • Fint du har här på nya bloggen!
  Här hemma pratas det om sång, Peter och Belle 🙂 i ett – vi längtar till onsdag!

  Hannah 2015-03-23 21:14:09
  Svara
  • Svar på Hannahs kommentar.

   Tack snälla Hannah 🙂 ! Ja här också. Veckans höjdpunkt! Belle sammanfattar det hela med att varje morgon säga_ Tvåå bebiiiiis. Det är liksom kyrkis för henne och hon är pepp inför imorgon. Vi ses. Kram!

   juliak 2015-03-24 08:57:43
   Svara
 • Bamsetack Julia, detta har jag väntat på:)!
  Har du small på allt? Är tightsen svarta?
  Jo, hur gjorde ni i utbyggnaden innan ni målade med kalklitir?
  Kramkram
  /h

  Helen 2015-03-23 16:24:38
  Svara
 • Åh vilka fina våriga träningskläder! Man blir inspirerad direkt! Har en likadan BKR som dig, den är sååå bäst! Vattnet smakar gott hela dagen, ingen plastsmak och giftfri är den också som bonus! Lycka till med träningen, önskar att jag kunde hitta lite av din motivation!

  Emy 2015-03-23 16:14:27
  Svara
  • Svar på Emys kommentar.

   Tack Emy! Jag fick hjälp första springturen av en superduktig tjej som tränar på en hög nivå. Men det räckte liksom. En träff. Och så förväntar hon sig uppdateringar vilket jag levererar så liiite press har jag och de kanske behövs nu till en början. Fast jag är himla pepp och känner att det snabbt blev en viktigt del av mitt liv. Ja BKR är bäst. Har en rosa också men locket är borttappat. Ska kolla upp om man kan köpa en extra… Kram!

   juliak 2015-03-23 19:48:44
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!