JULIA K

Nymålat i sovrummet och tack!

IMG_2453

Hej sötaste!

Först och främst. Hjälp så glad jag är. Det känns i hela hjärtat. Tack snälla ni för de finaste hälsningar man kan få här, på insta och FB.

Ni ska alltid veta och tänka på att här hos mig finns och har aldrig funnits några måsten. Bara titta förbi om ni vill och så är det bra med det. Måsten och orsaker till dåligt samvete finns det gott om i livet så det hoppar vi här.

Men glad är jag, för all fin respons och jag uppskattar er så mycket.

Jag lovar att svara flitigt på frågor som dyker upp här och tar till mig alla önskemål!

Gällande tekniken så är jag lite osäker på huruvida det fungerar med bloglovin och översättning. Men återkommer gällande det.

Jag är ju så himla oteknisk men lyckades spara bloggen både i laptopen och telefonen i en smidig,  plupp (?). Haha ja ni hör ju nivån. Men en sådan smidig plupp, eller ja fyrkant som man klickar på och kommer direkt hit om man vill. Fiffigt! Annars kan man ju gå genom Metro Mode också för där finns hur mycket kul att läsa och se på som helst.

Nåväl. Idag ska ni få se resultatet av att jag förra veckan greppade målarpenseln och tog tag i vårt nya sovrum.

IMG_2457

Socklarna ska få en sista strykning av färg men annars så är de klart för inflytt. Jag målade rummet med Kalklitir som är en kalkfärg och den skapar en skön lite charmig känsla och är superenkel att måla med. Jag hittade inte den rätta nyansen hos leverantören så jag blandade ihop en själv. Och jag skulle vilja beskriva färgen som ljust gråblå, sofistikerad och sval. Precis som jag önskar att ha det i vårt nya sovrum.

IMG_2451

Färgen finns i min butik som man finner HÄR för den som blir målarsugen och jag använde SKY + SAN SACCARIA lika delar. Annars så är San Saccaria en absolut favorit som vi har på vardagsrumsväggarna. Så himla snygg!

IMG_2490

Redan innan vi påbörjat bygget i princip så gick jag loss och köpte både tavla, mattor, påslakan och andra viktigheter.

Rummet är pluttigt men det ska nog bli bra. Ikväll ska jag försöka hinna beställa en sänggavel och lite annat som behövs.

IMG_2461

 Textilierna får mjuka upp och skapa en ombonad sovrumskänsla tänker jag.

Älskar denna grovstickade vita pläden och den får nog hamna på sängen ( Äldre Tine K )

IMG_2462

En perfekt liten somrig matta (HM) att ha vid ena sidan av sängen.

Ha nu en riktigt skön fredagskväll så ses vi snart igen. Här är fredagsfeelingen på topp och vi har en alldeles oplanerad härlig helg framför oss. Älskar!

puss

Julia

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • Hei søte venn!
  Hvis du vil ha bildene mindre så det går bra å se de i sin helhet på datasjermen tror jeg du må gå inn på innlegget, trykke på bildet og redigere størrelsen. Slik det virker nå så virker det som at bildene ligger i feil format. Jeg er nok like uteknisk som deg, om ikke verre, men jeg ville prøvd det 😀 Klem Anette

  Anette Grimstad 2015-03-21 21:50:41
  Svara
 • Så superfint det blev! Du är verkligen grym! Följer dig även här på din nya blogg, jag har dock följt dig länge på din gamla. Även på Instagram. Du är en stor inspirationskälla för mig!
  Kram Jennica

  Jennica 2015-03-21 21:23:07 http://www.jennicasblogg.blogspot.com
  Svara
 • Hej!
  Vad fräsch bloggsajt och många kreativa duktiga tjejer på samma plats. Jag har följt din härliga blogg i många många år och inspireras av dig som med både enkla medel och märkesprylar kombinerar oc får till det såå snyggt. Du har känsla för detta och jag hoppas du fortsätter att inspirera oss. Tack för attvdu delar med dig. Lyck till!!! Varma kramar från Kamilla

  kamilla 2015-03-21 16:21:57
  Svara
 • Vad fint!!! Du är verkligen jätteduktig!

  Kajsa 2015-03-21 13:00:30
  Svara
 • Hej Julia! Klart att jag fortsätter följa dig på nya bloggen 🙂
  Ett tips till dig och dina små: på onsdag visar Nynäshamns Konståkning föreställningen Älvornas Vårdans i ishallen. Tror att ni skulle gilla den 🙂
  Mvh Sara

  Sara 2015-03-21 12:23:25
  Svara
 • Vad fin blogg! Underbara tips du ger, får mycket ny inspiration hit hem. Ha en fin dag!

  Carina 2015-03-21 12:05:19
  Svara
 • Hej!
  Jag följer självklart med

  Pia Ferm 2015-03-21 12:02:35
  Svara
 • jätte mysigt

  Så fin den nya bloggen är och erat nya sovrum.Själv är jag väldigt loppisbiten,köper inredning och kläder där.Lycka till med nya bloggen.Kram:Nina 2015-03-21 10:50:32
  Svara
 • Åh det blir så fint Julia! Du är bäst! ⭐️ Klart man vill hänga med dig hit! Du var den första bloggerskan jag började följa, tror det var 2006 kanske?

  Sofie 2015-03-21 07:49:18 http://sofiesida.blogspot.se
  Svara
 • Superfint Julia! Var är de fina sängkläderna ifrån? Skulle vilja se bilder på garderob/er från nya sovrummet. Vi är precis i detta läge hos oss.
  Massor av kramar från mig till dig
  /h

  Helen 2015-03-21 07:32:53
  Svara
  • Svar på Helens kommentar.

   Helen, det är ju mer en alkov så vi ska bygga ett litet platsbygt skåp i en liten hörna som ska rymma en del av Carlos kläder. Visar sen 🙂 Sängkläder från Himla. Måste verkligen uppdatera både sängkläder och badrumstextilier nu känner jag. Kram!

   juliak 2015-03-21 09:38:11
   Svara
 • Såååå jättefint, både ”nya” bloggen och sovrummet 🙂

  Ha en fin helg!

  Kram Hanna

  Hanna 2015-03-21 07:16:41
  Svara
 • Suuuperfint blir det! Kram Janni

  Janni 2015-03-20 22:50:51
  Svara
 • Mysig färg 🙂 blir så himla inspirerand av dig å jag har en ovanvåning som är under renovering så när den väl är klar ska jag försöka få till det så det blir lika mysigt som hos er 🙂 där uppe ska det bli vårt nya sovrum samt sonens rum så det är ju en himla tur att ni håller på med just sovrum/barnrum nu 😉 så man kan fyllas med tips å idéer ♡ Tack för att du gillar att dela med dig 😀
  ha en trevlig helg Kram Evelina

  Evelina 2015-03-20 22:47:36
  Svara
 • Hej! Går det inte att få bilderna så man ser dem i datorskärmen. När jag går in nu så fyller de mer än hela skärmen och jag måste scrolla för att kunna se en enda bild, har följt dig länge på din andra blogg, är såå oteknisk, så hoppas nån kan ge ett tips! 🙂

  Varmt lycka till Julia!

  Anna 2015-03-20 20:49:42
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Alltså jo. Det är detta som är mitt största problem just nu. Vill få bilderna mindre. Tyckte de var ok i förra inlägget? Men detta blev sååå tokigt. Försökte och försökte utan att lyckas. Ska åtgärda storleken så fort jag fått hum på allt. I mobilen såg det bra ut men inte i datorn som du säger. Super att du tycker till! KRAM
   Julia

   juliak 2015-03-20 20:55:07
   Svara
 • Det känns bra i mig också att du får all denna kärlek! För du är såååå super o alldeles speciel för mig

  Jessica 2015-03-20 17:53:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!